Super. Flashscores endiselt 18.30, aga uefa kodukal on ka nüüd muudetud aeg 21.30 peale.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Külaline
21.30 on üsna hiline algus, mingi 23.30 siis lõpp ja kel autot pole see peab omadesse Kalamajadesse jalgsi minema.... 21.00 oleks ok'm algusaeg olnud - või loodetakse et Kalju-Lechi mängult rahvas kolib Silla mängule?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust21.30 on üsna hiline algus, mingi 23.30 siis lõpp ja kel autot pole see peab omadesse Kalamajadesse jalgsi minema.... 21.00 oleks ok'm algusaeg olnud - või loodetakse et Kalju-Lechi mängult rahvas kolib Silla mängule?
Kommentaar
-
Ametlikku publikunumbrit pole kuskil (juba?) ilmunud? Ütleks, et mängul oli üle ootuste palju rahvast. Hea töö! Netis avalikustatud piltide põhjal pakuks puusalt tulistades nii 2000+ nägu. Võimalik, et publikut oli rohkem kui Kadriorus. Pidin isegi üle 10 minuti järjekorras seisma, sest avatud oli ainult üks sissepääs ning järjekord oli kohati kümneid meetreid pikk ja mängu algus jäi kah tänu sellele nägemata, nagu paljudel teistel. Mingi aeg, avavile paiku, avati ka teine sissepääs, mis väheke olukorda leevendas. Personalipuudus või siis tõesti ei oodatud nii palju inimesi?
Ise sattusin istuma Sillamäe fännide, keda oli Eesti mõistes päris palju kohale ilmunud, ja Krasnodari fännirühmituse vahele, kes mõnevõrra üllatuslikult olid staadionil kõrvuti (ju siis polnud piisavalt suur turvarisk, mis õnneks vastas ka tõele, sest tundus suht muhe ja sõbralik seltskond olevat), seega tänu sellele tundus ka atmosfäär igati hea olevat.
Sillamäele kiitus julge mängu eest ja et ei mindud bussi parkima. Tulemuseks küll kindel 0:4 kaotus, kuid häbisse ei jäädud kindlasti. Kahjuks ei saa sama Levadia kohta öelda, kes end võõrsil ikka mõnuga täis pasandas ning masendavat mängupilti näitas...
Kommentaar
-
Külaline
Korraldus oli täpselt see nagu NSVL'le kombeks - pikad järjekorrad, vähe ruumi ja igasuguste mugavuste puudumine........
Ok, mina pääsesin pressitsooni kaudu, kuid näiteks mu sõbrad, kes Eesti vutis pole sugugi viimased inimesed pidid sabas 20 minutit seisma... siis polnud ka vabu kohti ja alles siis kui tehti 2 sissepääs lahti võib olla see leevendas, aga sisuliselt mulje oli väga ja väga kehv.
Ei usu et mängul oli 2000 inimest - mu arvates alla 2000, sest täis olid vaid need kohad mis asuvad küljetribüüni keskel - fännitribüünid olid lukus, vastastribüün oli ka suletud.
Mängu kohta oskan öelda, et kiitus jah Sillamäele et kaitses polnud istunud, ent samas selliste kaitsjatega nagu Bagužis ja Keemiavana (kel ilmselt +10kg) ja KPK'ga nagu Tjapkin ja Vnukov ei ole hiidklubi vastu suurt midagi teha. Meeldis Kabajev - vist ainus, kes üritas midagi korraldada ja peale lüüa. Ebameeldivaks üllatuseks jäi Daniil Ratnikovi kehv füüsiline vorm - 30ndaks minutiks mees juba sülitas oma kaitsjakohustuste peale..... keskkaitse on Sillal lihtsalt kohutav olnud.....
Kommentaar
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustKorraldus oli täpselt see nagu NSVL'le kombeks - pikad järjekorrad, vähe ruumi ja igasuguste mugavuste puudumine........
Ok, mina pääsesin pressitsooni kaudu, kuid näiteks mu sõbrad, kes Eesti vutis pole sugugi viimased inimesed pidid sabas 20 minutit seisma... siis polnud ka vabu kohti ja alles siis kui tehti 2 sissepääs lahti võib olla see leevendas, aga sisuliselt mulje oli väga ja väga kehv.
Ei usu et mängul oli 2000 inimest - mu arvates alla 2000, sest täis olid vaid need kohad mis asuvad küljetribüüni keskel - fännitribüünid olid lukus, vastastribüün oli ka suletud.
Mängu kohta oskan öelda, et kiitus jah Sillamäele et kaitses polnud istunud, ent samas selliste kaitsjatega nagu Bagužis ja Keemiavana (kel ilmselt +10kg) ja KPK'ga nagu Tjapkin ja Vnukov ei ole hiidklubi vastu suurt midagi teha. Meeldis Kabajev - vist ainus, kes üritas midagi korraldada ja peale lüüa. Ebameeldivaks üllatuseks jäi Daniil Ratnikovi kehv füüsiline vorm - 30ndaks minutiks mees juba sülitas oma kaitsjakohustuste peale..... keskkaitse on Sillal lihtsalt kohutav olnud.....
Kommentaar
-
Külaline
Shprakz, sest inimesed läksid kassasse ja ostsid piletid nagu lihtsurelikud inimesed - selline kerjamine et ehk saaks klubi siis 2-3 tasuta tiketi tasuta orgunnida vms natuke nõme ka.....
Ei, ma saan aru, et uhkem on olla selle vip sildiga ringi vurrata, aga inimesed on erinevad ning see on nende toetus meie klubidele. Kalju mängule sõpradel olid ka piletid Piletilevist ostetud
Kommentaar
-
Krt, koha peal avastasin, et pileteid müüdi 5 euriga...mina ostsin eelmüügist 7 euriga...
Aga see suur publikuhuvi oli küll meeldiv üllatus.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKrt, koha peal avastasin, et pileteid müüdi 5 euriga...mina ostsin eelmüügist 7 euriga...
Aga see suur publikuhuvi oli küll meeldiv üllatus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustEi usu et mängul oli 2000 inimest - mu arvates alla 2000, sest täis olid vaid need kohad mis asuvad küljetribüüni keskel - fännitribüünid olid lukus, vastastribüün oli ka suletud.
Этот матч собрал на стадионе чуть более двух тысяч зрителей. Что примечательно, приехали не только болельщики нашей команды, но и небольшой группой прилетели поддержать свою команду болельщики "Краснодара".
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMida imestada, kohalikud venelased said oma "suure kodumaa" klubi kaeda...
Kontrollida ei viitsinud.Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar