Sillamäe võidab homme aga väga raskelt, pakun 1-2 Sillamäele
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Ma tõesti ei oska öelda, mis soccerneti meeskonnaga juhtus, et Narvat meistriks pakutakse. Siin omavahel öeldes Burdakov ikkagi ei ole päris õige suhtumisega inimene. Grjuznovil oli põlvedega probleem ja mees knti kohe maha. Lipatov pidi heas vormis olema ja vend lahkus samuti tänu Burdakovi suhtumisele. Üldiselt on päris paljud tänu "heale õhkkonale" läänepoole sh. Sillamäe Kalevisse "deserteerunud". Ennustan Narvale 4-5 kohta ja Sillamäele jätkuvalt kolmandat.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSillamäe võidab homme aga väga raskelt, pakun 1-2 SillamäeleMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ma ise olen paaril Sillamäe mängul käinud. Ma võin öelda, et muidugi mingit tõsist fännklubi veel ei ole, aga on sadakond toetajat, niiöelda tuumik, kes mängudel käib. Rakveres mängiti (ma isegi ei tea kas ka see aasta jätkub sama jama) selle tõttu, et seal on korralik kunstmuru väljak. Siin mõnd kommentaarisid, et Grjuznov olevat kokkuleppemängija. Ma muidugi pead Grjuznovi eest ei anna aga mina kuulsin, et tal oli hoopis põlvedega probleemeja selle tõttu peksti ta Narvast koheselt minema. Lipatovit kiideti pärast esimest mängu. Räägitakse, et Lipatov on päris heas vormis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitustGrjuznov.
Kirjuta parem nii, nagu ülejäänud: Gruznov.
Kommentaar
-
Algselt postitas kindral Vaata postitustMängust pilte: jktulevik.multiply.com
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar