Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sillamäe võidab homme aga väga raskelt, pakun 1-2 Sillamäele
    FCF Forever

Kommentaar

Ma ei räägigi, et ta Sillamäe Kalevist lahkub. Lihtsalt on ta ajutiselt tgaplaanil j mänge ei juhenda. Ütlen, et see pole päis kindel aga väga tõenäoline.

Kommentaar

Ma tõesti ei oska öelda, mis soccerneti meeskonnaga juhtus, et Narvat meistriks pakutakse. Siin omavahel öeldes Burdakov ikkagi ei ole päris õige suhtumisega inimene. Grjuznovil oli põlvedega probleem ja mees knti kohe maha. Lipatov pidi heas vormis olema ja vend lahkus samuti tänu Burdakovi suhtumisele. Üldiselt on päris paljud tänu "heale õhkkonale" läänepoole sh. Sillamäe Kalevisse "deserteerunud". Ennustan Narvale 4-5 kohta ja Sillamäele jätkuvalt kolmandat.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
          Sillamäe võidab homme aga väga raskelt, pakun 1-2 Sillamäele
          optimistlik ennustus aga pakun et võidetakse ikka mingi 0-4
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Millega Kulik siis debüütmängus kohe hakkama sai?

Kommentaar

Räägitakse, et pärast võiduväravat ütles tiba pahasti Tuleviku poistele.

Kommentaar

Miks Boiko nii vara vahetati?
                Miks Kalev mängib Rakveres? ...... päris kaugel sõita

Kommentaar

Nüüd Sillamäel asjalik tiim, oleks aeg ka korralikul fännklubil tekkida. Tundub, et foorumis Sillamäe elanikke on, kes ära teeb?

Kommentaar

Ma ise olen paaril Sillamäe mängul käinud. Ma võin öelda, et muidugi mingit tõsist fännklubi veel ei ole, aga on sadakond toetajat, niiöelda tuumik, kes mängudel käib. Rakveres mängiti (ma isegi ei tea kas ka see aasta jätkub sama jama) selle tõttu, et seal on korralik kunstmuru väljak. Siin mõnd kommentaarisid, et Grjuznov olevat kokkuleppemängija. Ma muidugi pead Grjuznovi eest ei anna aga mina kuulsin, et tal oli hoopis põlvedega probleemeja selle tõttu peksti ta Narvast koheselt minema. Lipatovit kiideti pärast esimest mängu. Räägitakse, et Lipatov on päris heas vormis.

Kommentaar

Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitust
                      Grjuznov.

Kirjuta parem nii, nagu ülejäänud: Gruznov.

Kommentaar

Mängust pilte: jktulevik.multiply.com

Kommentaar

Algselt postitas kindral Vaata postitust
                          Mängust pilte: jktulevik.multiply.com
                          see taat peaks olema Sillamäe uus (pea?)treener, konsultant või kuidas iganes ta paberil vormistati.

Kommentaar

Päris mõnus idee.Tekib vaid kadedus et omal ajal kooli kõrvalt siukest võimaluts polnud Kindlasti stiimul ka paremini õppida, juhul kui jalgpall ja kool pisutki omavahel ühendada.

Kommentaar

usun et sellel on ikka väga kõva perspektiiv. just seal kandis kus majanduslik olukord ei ole peredel kiita. ja kui seal oleks ka stipendiumi systeemid siis usun et sel akadeemial oleks ka integratsiooni poliitiline väärtus. vene inimene näeks et ka selles riigis hoolitakse temast!

Kommentaar

Jutust saab aru, nagu Tallinnas oleks selline asi juba olemas. Ei ole ju?

Kommentaar

Working...
                                X