Ei ei, need tuuritavad ka kodumängudel aktiivselt elavad kaasa ka, lihtsalt purupurjus ja sageli põhjuseta agressiivse käitumisega kamp natuke ajab närvi.
Lugu pisargaasiga arvan et paljudel meeles......
file32825653_7f7c492c.jpg
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Guest replied
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]3280[/ATTACH]
Tegelikult Silla eakad poolehoidjad on väga mõnusad vanad - alati kursis mis PL's toimumas, elavad kaasa ning ei sõima vastasmeeskonda,Et..2 punti on? Ühed on Sillamäel ja teised on pidevalt sõidus?Algselt postitas Wironia Vaata postitustNendele võõrsilmängudel käivatele fännidele tuleb ka au anda, ent eemaletõukav siiski see, et need on hullud roppsuud
Leave a comment:
-
Guest repliedNendele võõrsilmängudel käivatele fännidele tuleb ka au anda, ent eemaletõukav siiski see, et need on hullud roppsuud
Leave a comment:
-
Võib-olla natuke off-topic, aga see oli minu esimene kokkupuude seoses Sillamäe fännidega (Hiiul 2011)Algselt postitas Wironia Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]3280[/ATTACH]
Tegelikult Silla eakad poolehoidjad on väga mõnusad vanad - alati kursis mis PL's toimumas, elavad kaasa ning ei sõima vastasmeeskonda, vaid kiidavad ja pärast kaotusi avaldavad tänu võitjale kahetsedes et omad on puujalad
Väga kahju nendest, et sõit Rakverre või Tallinna euromängule pole eakatele taskukohane..... Arvan, et just need on välja teeninud tasuta bussi, kuna nende fännistaa˛i algus ulatub 1960-70ndatesse aastatesse......
1312112504.jpg
Leave a comment:
-
Guest repliedIV - Ida-Viru
2QR = 2nd Qualification Round = 2. eelring
LS = Linnastaadion
Leave a comment:
-
Nagu Da Vinci koodi oleks lugenud.Algselt postitas Wironia Vaata postitustKes Rakveres eile statal käinud? Boriss Dugan ja tema noored, Narva Transi juhtkond, Sillamäe teenekad fännid Port Old Boys Crew'st - 14 inimest, Sillamäe Ultras 15 inimest, Infoneti treenerid, ja palju teisi huvilisi peamiselt keda mul õnn näha iga kord kui kajastan IV mängu. aga statistikat pole ka UEFA lehel. Pileti hind oli 5 EUR, silla atribuutikaga 2 EUR.....
Vaevalt, et kui pääseb Kalev 2QR'sse valib taas Rakvere LS - pigem ALeCoq - aga 6.meel ütleb et edasi läheb Honka
Leave a comment:
-
Guest repliedIMG_20130720_174032.jpg
Kes Rakveres eile statal käinud? Boriss Dugan ja tema noored, Narva Transi juhtkond, Sillamäe teenekad fännid Port Old Boys Crew'st - 14 inimest, Sillamäe Ultras 15 inimest, Infoneti treenerid, ja palju teisi huvilisi peamiselt keda mul õnn näha iga kord kui kajastan IV mängu. aga statistikat pole ka UEFA lehel. Pileti hind oli 5 EUR, silla atribuutikaga 2 EUR.....
Vaevalt, et kui pääseb Kalev 2QR'sse valib taas Rakvere LS - pigem ALeCoq - aga 6.meel ütleb et edasi läheb Honka
Tegelikult Silla eakad poolehoidjad on väga mõnusad vanad - alati kursis mis PL's toimumas, elavad kaasa ning ei sõima vastasmeeskonda, vaid kiidavad ja pärast kaotusi avaldavad tänu võitjale kahetsedes et omad on puujalad
Väga kahju nendest, et sõit Rakverre või Tallinna euromängule pole eakatele taskukohane..... Arvan, et just need on välja teeninud tasuta bussi, kuna nende fännistaaži algus ulatub 1960-70ndatesse aastatesse......
Leave a comment:
-
Ametlik number oli 1,169 rääkis staadioni hääl.Algselt postitas Amadeus Vaata postitustmis mõttes?? Santose mängul oli kordades rohkem publikut. Ametlikult vist 1200
Leave a comment:
-
mis mõttes?? Santose mängul oli kordades rohkem publikut. Ametlikult vist 1200Algselt postitas tomm Vaata postitustOot-oot, mis mängu sa mõtled? Santose oma? Rakveres oli minu meelest ikka päris palju inimesi Eesti mõttes, 300-400 kindlasti.
Leave a comment:
-
Guest repliedMinu meelest ikka alla 200, kuid mina väga ei vaevanud pead publiku kokkulugemisegaAlgselt postitas tomm Vaata postitustOot-oot, mis mängu sa mõtled? Santose oma? Rakveres oli minu meelest ikka päris palju inimesi Eesti mõttes, 300-400 kindlasti.
Leave a comment:
-
Oot-oot, mis mängu sa mõtled? Santose oma? Rakveres oli minu meelest ikka päris palju inimesi Eesti mõttes, 300-400 kindlasti.Algselt postitas Wironia Vaata postitustJulgen oletada et alla 200. Käisin kohal tundus et publikut oli väga ja väga vähe
Leave a comment:
-
Guest repliedJulgen oletada et alla 200. Käisin kohal tundus et publikut oli väga ja väga väheAlgselt postitas tomm Vaata postitustKeegi tänaste publikunumbrite kohta oskab öelda midagi?
Leave a comment:
-
Ja video/heli ka:Algselt postitas lenc Vaata postitustLisaks Kalevi väravatele on mängu senine tipphetk vaieldamatult see, kui kaameramees rääkis telefonis kuidas ta oma emale järgi sõitma peab vms.
"Minu onu on tema vend, eksole..."
Leave a comment:
-
Guest repliedEi vaidle vastu et tugevam. Minu aplaus sellele tulemusele, mille saavutas Sillamäe Kalev täna. Mind häirivad teised asjad mis seal toimuvad.Algselt postitas westfalen Vaata postitustWironia, hurdi vähem Sillamäed. Ilmselgelt on Sillamäe edukam Narva Transist Euroopas, lisaks lisab Sillamäe vürtsi Eesti liigale.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: