Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Külaline
    Guest replied
    Ei ei, need tuuritavad ka kodumängudel aktiivselt elavad kaasa ka, lihtsalt purupurjus ja sageli põhjuseta agressiivse käitumisega kamp natuke ajab närvi.

Lugu pisargaasiga arvan et paljudel meeles......

file32825653_7f7c492c.jpg

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas Wironia Vaata postitust
    [ATTACH=CONFIG]3280[/ATTACH]

Tegelikult Silla eakad poolehoidjad on väga mõnusad vanad - alati kursis mis PL's toimumas, elavad kaasa ning ei sõima vastasmeeskonda,
    Nendele võõrsilmängudel käivatele fännidele tuleb ka au anda, ent eemaletõukav siiski see, et need on hullud roppsuud
    Et..2 punti on? Ühed on Sillamäel ja teised on pidevalt sõidus?

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Nendele võõrsilmängudel käivatele fännidele tuleb ka au anda, ent eemaletõukav siiski see, et need on hullud roppsuud

Leave a comment:

• football2u
    replied
    [ATTACH=CONFIG]3280[/ATTACH]

Tegelikult Silla eakad poolehoidjad on väga mõnusad vanad - alati kursis mis PL's toimumas, elavad kaasa ning ei sõima vastasmeeskonda, vaid kiidavad ja pärast kaotusi avaldavad tänu võitjale kahetsedes et omad on puujalad Väga kahju nendest, et sõit Rakverre või Tallinna euromängule pole eakatele taskukohane..... Arvan, et just need on välja teeninud tasuta bussi, kuna nende fännistaa˛i algus ulatub 1960-70ndatesse aastatesse......
    Võib-olla natuke off-topic, aga see oli minu esimene kokkupuude seoses Sillamäe fännidega (Hiiul 2011)

1312112504.jpg

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    IV - Ida-Viru
    2QR = 2nd Qualification Round = 2. eelring
    LS = Linnastaadion

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Kes Rakveres eile statal käinud? Boriss Dugan ja tema noored, Narva Transi juhtkond, Sillamäe teenekad fännid Port Old Boys Crew'st - 14 inimest, Sillamäe Ultras 15 inimest, Infoneti treenerid, ja palju teisi huvilisi peamiselt keda mul õnn näha iga kord kui kajastan IV mängu. aga statistikat pole ka UEFA lehel. Pileti hind oli 5 EUR, silla atribuutikaga 2 EUR.....
    Vaevalt, et kui pääseb Kalev 2QR'sse valib taas Rakvere LS - pigem ALeCoq - aga 6.meel ütleb et edasi läheb Honka
    Nagu Da Vinci koodi oleks lugenud.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    IMG_20130720_174032.jpg

Kes Rakveres eile statal käinud? Boriss Dugan ja tema noored, Narva Transi juhtkond, Sillamäe teenekad fännid Port Old Boys Crew'st - 14 inimest, Sillamäe Ultras 15 inimest, Infoneti treenerid, ja palju teisi huvilisi peamiselt keda mul õnn näha iga kord kui kajastan IV mängu. aga statistikat pole ka UEFA lehel. Pileti hind oli 5 EUR, silla atribuutikaga 2 EUR.....
    Vaevalt, et kui pääseb Kalev 2QR'sse valib taas Rakvere LS - pigem ALeCoq - aga 6.meel ütleb et edasi läheb Honka

Tegelikult Silla eakad poolehoidjad on väga mõnusad vanad - alati kursis mis PL's toimumas, elavad kaasa ning ei sõima vastasmeeskonda, vaid kiidavad ja pärast kaotusi avaldavad tänu võitjale kahetsedes et omad on puujalad Väga kahju nendest, et sõit Rakverre või Tallinna euromängule pole eakatele taskukohane..... Arvan, et just need on välja teeninud tasuta bussi, kuna nende fännistaaži algus ulatub 1960-70ndatesse aastatesse......

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
    mis mõttes?? Santose mängul oli kordades rohkem publikut. Ametlikult vist 1200
    Ametlik number oli 1,169 rääkis staadioni hääl.

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    Algselt postitas tomm Vaata postitust
    Oot-oot, mis mängu sa mõtled? Santose oma? Rakveres oli minu meelest ikka päris palju inimesi Eesti mõttes, 300-400 kindlasti.
    mis mõttes?? Santose mängul oli kordades rohkem publikut. Ametlikult vist 1200

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Oot-oot, mis mängu sa mõtled? Santose oma? Rakveres oli minu meelest ikka päris palju inimesi Eesti mõttes, 300-400 kindlasti.
    Minu meelest ikka alla 200, kuid mina väga ei vaevanud pead publiku kokkulugemisega

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Julgen oletada et alla 200. Käisin kohal tundus et publikut oli väga ja väga vähe

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Keegi tänaste publikunumbrite kohta oskab öelda midagi?
    Julgen oletada et alla 200. Käisin kohal tundus et publikut oli väga ja väga vähe

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Keegi tänaste publikunumbrite kohta oskab öelda midagi?

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Lisaks Kalevi väravatele on mängu senine tipphetk vaieldamatult see, kui kaameramees rääkis telefonis kuidas ta oma emale järgi sõitma peab vms.
    Ja video/heli ka:

"Minu onu on tema vend, eksole..."

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Algselt postitas westfalen Vaata postitust
    Wironia, hurdi vähem Sillamäed. Ilmselgelt on Sillamäe edukam Narva Transist Euroopas, lisaks lisab Sillamäe vürtsi Eesti liigale.
    Ei vaidle vastu et tugevam. Minu aplaus sellele tulemusele, mille saavutas Sillamäe Kalev täna. Mind häirivad teised asjad mis seal toimuvad.

Leave a comment:

Working...
X