Rahvaarvult kolmanda maakonna kohta üllatavalt vähe.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Äkki on Ida-Virumaal teised alad populaarsemad? Näiteks kurikate läbimüügi järgi on pesapall seal kuuldavasti pop.
-
Hetkeseisuga on Ida-Viru nr 2 klubi Transi järel Kohtla-Järve JK Järve (loodi 2012 Alko ja Lootuse ühinemisel).
Lõpetati Esiliiga B viienda kohaga. Peatreeneriks Infonetist kinga saanud Puštov ja tegevjuhiks peaks olema Marko Kristal isiklikult.
Peale nende tuleb teise liiga 8-s sats FC Narva United ja rohkem polegi. Ehk siis liigapüramiidis kokku kolm meeskonda Ida-Virumaalt (pluss duublid). Rahvaliigat praegu ei arvestanud.
Rahvaarvult kolmanda maakonna kohta üllatavalt vähe.
Leave a comment:
-
Eks vene rahvusest inimeste kogukonnas on Inglise liiga osade seas suhteliselt populaarne veel. Seda suurelt tänu Arshavini üleminekule kunagi Arsenali. Peale seda oli igal Sillamäe ja Kohtla-Järve ja Narva väiksel sibulal punane või kollane Arshavini särk. Sillamäe fännide puhul on see, et hakati lihtsalt oma tuttavatele kaasa elama ja võeti veel tuttavaid kaasa ja käidi mängudel. Sest kui näiteks Laupäeval suvatses olla Cska-Zenit kohtumine, siis Sillamäe staadionil olid ainult lapsevankritega emad tulnud päevast jalutuskäiku tegema ja fänne polnud. Seega Sillamäe Kalevi puhul räägime me siiski rohkem enda tuttavate toetamisest kui klubi tulihingelisest fännamisest.Algselt postitas StokMa olen Sillamäed ainult Tammel näinud, aga millegipärast on meelde jäänud nende Kaa-ljev, белый синий, сам мы сильны ja Мостогорск плакс-плакс. Nii et fännid neil olid ja isegi Tartusse reisisid, kuigi siia on lühem maa kui Tallinnasse või Peterburi. (Peterburg on siiski 45 minti kaugemal kui Tln)
Olen nii Premium kui IV liiga mängudel kuulnud, kuidas arutletakse Inglise (või muu välis-) liiga üle. Üks ei välista ju teist? Koondisereisidelgi võetakse kogu maailma jalgpall läbi ja tagasiteel veelkord.
Eks ta kahju ole, et nii läheb. Oli Jõhvi Lokomotiv-Kalev-Trans. Nüüd on ainult 1 jäänud. Aga ega ei olnudki midagi palju loota kui vaadata mis Idas toimub. Igas linnas lahvatavad ainult korruptsiooniskandaalid, ettevõtted lähevad minema, kasumid langevad, inimeste ostujõud raugeb ja eks läbi selle ka kohalik jalgpall kanntab. Teades, mis toimub Narva linnas ja sealse eluga, et aastas väheneb elanikkond 1000 inimese võrra jne, siis 5 aasta pärast ei ole enam seda Transi ka.
Leave a comment:
-
Kui nad oleks poole hooaja pealt eemaldatud, siis oleks pidanud ka kõik nende senised välja mängitud tulemused annulleerima. Vastasel korral oleks tõesti võinud see väga ebavõrdse olukorra luua.Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustNagu Pohlak mainis, siis sportlikel eesmärkidel lasti klubil lõpuni mängida. Muidu kui oleks poole hooaja pealt nad eemaldatud, oleks igasugune ära jäänud mängude eest punktide jagamine võib olla tabeliseisud sassi löönud ja ilmselt Sillamäe mängijad lõplikult palkadest ilma jäänud.
Leave a comment:
-
Nagu Pohlak mainis, siis sportlikel eesmärkidel lasti klubil lõpuni mängida. Muidu kui oleks poole hooaja pealt nad eemaldatud, oleks igasugune ära jäänud mängude eest punktide jagamine võib olla tabeliseisud sassi löönud ja ilmselt Sillamäe mängijad lõplikult palkadest ilma jäänud.Algselt postitas Drogba Vaata postitustPigem liit arvestaski sellega kui nad selle raha Sillamäele andsid, et seda ei pruugita tagasi saada. Tegemist oli vast minimaalse summaga, et klubi saaks hooaja lõpuni teha. Sama teema nagu Tvmk aastal 2008.
Leave a comment:
-
Pigem liit arvestaski sellega kui nad selle raha Sillamäele andsid, et seda ei pruugita tagasi saada. Tegemist oli vast minimaalse summaga, et klubi saaks hooaja lõpuni teha. Sama teema nagu Tvmk aastal 2008.Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust165,000€ ja on võimalus et jääb maksmata. Mida värk??
Leave a comment:
-
Ma enamasti sinuga alati nõus Raims, aga see on sarnane lugu kui Volta III.Liigas just lõppenud hooajalAlgselt postitas Raimo Vaata postitustTulevase II liiga klubi eestvedajana seletan ise: kui nt Sillamäe klubi suudab praeguse koosseisu säilitada, siis on teistel klubidel raske nendega konkureerida ehk teatud mõttes on tegu turu moonutamisega.
Teie koosseis oli võrreldes teistega päris tugevam, kaotsite ainult 5 punkte (1 kaotus Sakus - ma ei tea kuidas...aga ikka jalgpallis juhtub - ja viik Hell Hunti vastu mis minu jaoks puudutab ainult neid debüüti emotsiooneid).
Ma ei taha siin midagi nutta, ma juba teadsin pärast see sauna mis me korralikult ja väärikalt saime et Volta on kindel 2017 III.Liiga Põhja võitja (pigem on üllatus kuidas karikases ära vajutasite ja finaalturniiril ka, aga ma arvan et motivatsiooni oli juba ammu kadunud kui oli pilt selge et keegi ei saa nendega vastu hakata), aga see oli meie liiga tasemel pigem 'killer'. Nüüd muidugi, edu teile, ma arvan seal tuleb rohkem tasavägised mängud ja palluritele rohkem väljakutsed
Igatahes, mu arvamus päris lihtne: litsenti välja antud kui olukord oli juba päris selge.
See oli liidu poolt päris vastutustundetu asi teha, ja mind ei huvi et säilitada võistlust 10 klubidega, turunduse või enesehinnangu pärast ('oi, äkki välja näeme nagu Leedu või Läti liigad!')
165,000€ ja on võimalus et jääb maksmata. Mida värk??
Leave a comment:
-
Oeh, jumal... Sillamäe linnavalitsus ei organiseerinud ka busse. Sul on ikka täiesti vale informatsioon.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÜhtegi senti ei makstud, aga kui Sillamäe Kalevi juhtkond läks Sillamäe linnavalitsusse ja ühisel arutlemisel Sillamäe linnavalitsus organiseeris bussid, siis oteselt raha ei makstud, aga vastu tuldi. Seega ikkagi toetati lihtsalt ei pandud raha lauale vaid toetati transpordiga.
Leave a comment:
-
Siin vist ei ole mõtet Raimoga vaielda, sest mingi aeg oli ta ise Sillamäe Kalevil abiks !Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÜhtegi senti ei makstud, aga kui Sillamäe Kalevi juhtkond läks Sillamäe linnavalitsusse ja ühisel arutlemisel Sillamäe linnavalitsus organiseeris bussid, siis oteselt raha ei makstud, aga vastu tuldi. Seega ikkagi toetati lihtsalt ei pandud raha lauale vaid toetati transpordiga.
Leave a comment:
-
Ühtegi senti ei makstud, aga kui Sillamäe Kalevi juhtkond läks Sillamäe linnavalitsusse ja ühisel arutlemisel Sillamäe linnavalitsus organiseeris bussid, siis oteselt raha ei makstud, aga vastu tuldi. Seega ikkagi toetati lihtsalt ei pandud raha lauale vaid toetati transpordiga.Algselt postitas Raimo Vaata postitustMa just kirjutasin, et eksid ja Sillamäe linnavalitsus ei toetanud seda projekti ühegi sendiga.
Leave a comment:
-
Ma just kirjutasin, et eksid ja Sillamäe linnavalitsus ei toetanud seda projekti ühegi sendiga.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSillamäe linnavalitsusega koostöös viidi rahvas karikafinaali vaatama.... Kes sinuarust Atko bussipargist need bussid sai? Ise sõitsid Tallinna ja tagasi?
Leave a comment:
-
Sillamäe linnavalitsusega koostöös viidi rahvas karikafinaali vaatama.... Kes sinuarust Atko bussipargist need bussid sai? Ise sõitsid Tallinna ja tagasi?Algselt postitas Raimo Vaata postitustSa ikka ei tea Sillamäe elust midagi
) Sillamäe linnavalitsus ei toetanud küll seda projekti ühegi sendiga. Aga eks paljudel sellistel väljasõitudel ühendavad erinevad osapooled käed, et fännidele teha sellised väljasõidud võimalikult soodsaks või isegi tasuta. Peamine on, et seda nauditi ja meeskonnale elati kaasa ehk et väide, et neid inimesi kohalik vutt ei huvita, ei ole selles valguses tõsi.
Urmas, eks Sul on ilmselt õigus, kuid mine tea, millega nad seal üllatavad veel.
Leave a comment:
-
Sa ikka ei tea Sillamäe elust midagiAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustSillamäe linnavalitsuse suurele heldusele, et klubiga koostöös viidi inimesed tasuta karikafinaali Sillamäelt vaatama. Palju inimesi oleks reaalselt läinud kui poleks sellist võimalust olnud, kes teab.
) Sillamäe linnavalitsus ei toetanud küll seda projekti ühegi sendiga. Aga eks paljudel sellistel väljasõitudel ühendavad erinevad osapooled käed, et fännidele teha sellised väljasõidud võimalikult soodsaks või isegi tasuta. Peamine on, et seda nauditi ja meeskonnale elati kaasa ehk et väide, et neid inimesi kohalik vutt ei huvita, ei ole selles valguses tõsi.
Urmas, eks Sul on ilmselt õigus, kuid mine tea, millega nad seal üllatavad veel.
Leave a comment:
-
Sillamäe linnavalitsuse suurele heldusele, et klubiga koostöös viidi inimesed tasuta karikafinaali Sillamäelt vaatama. Palju inimesi oleks reaalselt läinud kui poleks sellist võimalust olnud, kes teab.Algselt postitas Raimo Vaata postitustJah, ka Sillamäe kodumängude ajal küsisid mitmed pealtvaatajad samal ajal toimunud Venemaa liigamängude seise.
Aga nii lootusetu see ka ei ole, üheks näiteks kasvõi see, et 2016. aasta karikafinaali tuli 8 bussi ja eraldi autodega vaatama 514 Sillamäega seotud inimest, mis on minu teada rekordiline number.
Leave a comment:
-
Ikkagi ei saa ma aru, miks Sillamäest peaks saama ebameeldiv (st. tugev) klubi teises liigas? Arvata, et Sillal säilib tänavune koosseis, ehk nad oleksid suurfavoriidid võidule, on minu arust ennatlik. Välismaalased lahkuvad, Volkov, Vnukov ka kindlasti, ülejäänud keda keegi ei vaja, need lähevad saalivutti, mis sealmail ülimenukas on. Kohaliku taustaga mängijaid on seal üldsegi käputäis, enamuses noored.
Lisanduv pikk sõit on Tallinna klubidele tõesti suur probleem neile, sest nad on ju harjunud linnaliinibussiga mängudel käima.
Pakun, et Sillamäest saab II liiga tubli keskmik.
Langetamine II liigasse, ehk siis tugevamasse amatöörliigasse, oli siiski ka õige.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: