Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Ballack, palun lõpeta juba. Provotseerisite, saite lõuga, olge vait ja ärge hädaldage nüüd siin foorumis. Eile olid Sillamäe fännid Hiiul, tegid korraliku fänlust, kinkisid salli, ise ma küll nendega suhelda ei jõudnud kuid oleks tahtnud, jätsid täiesti normaalsete inimeste mulje.
Te jätaksite endast palju parema mulje kõik, kui te kogu selle teema ära unustaksite ja oma eluga edasi läheksite. Aga kui sind see Sillamäe teema ikka nii väga sügab siis aja oma karvaste ja karvatute punt kokku, rendi buss ning sõida Sillamäele ja otsi kõik need tiblad ülesse.
Aga kui teemasse tulla, siis Sillamäel on ikka super ilusad naised !
Kommentaar
-
odoot... mulle tundub,et üks härra on selliste avalduste peale küll foorumi bänni auga välja teeninud.Kommentaar
-
Jaak unustame ära selle jama. Kui keegi vastu ei reageeri siis ka tüdib ära.
Kui veel Sillamäest rääkida siis väga lahedad fännid olete. Ja paljaid poisse jagus ka teile. Kaljukad miks teil särgid täna seljas olid ?
Kommentaar
-
Nii neiud, preilid, mutid, poisid, noorhärrad, mehed ja vanamehed - http://mardiphoto.net/?id=3&lowercat=13&lang=est
ja sillamäed fännad ju ennemgi
Kommentaar
-
A mul oleks kittyle täiesti siiras küsimus (absoluutselt mingit kurja tagamõtet pole, lihtsalt huvitab): kuidas Pärnus sirgunud (?) eesti neiust sai Sillamäe vutiklubi fänn, pealegi üks aktiviste?
Rõhutan, et küsimus on ajendatud puhtast uudishimust ja mingeid tagamõtteid siin pole.Kommentaar
-
kes ei riski , see shampust ei jooA mul oleks kittyle täiesti siiras küsimus (absoluutselt mingit kurja tagamõtet pole, lihtsalt huvitab): kuidas Pärnus sirgunud (?) eesti neiust sai Sillamäe vutiklubi fänn, pealegi üks aktiviste?
Rõhutan, et küsimus on ajendatud puhtast uudishimust ja mingeid tagamõtteid siin pole.
aga üldiselt mulle meeldib siin.
Pole siin midagi nii hullu, nagu mulje jäänud.
Loll saab kirikus ka peksa.
Ja pealegi olin ma enne idat Norras pikemat aega.Pakuti tööd siia idasse.Lahe on elada, õppida, õppida keelt jne.
Vene keele õpin ka ehk ära, praktika on hea(samas suhtlen venelastega eesti keeles)
seega ei kurda siin midagi elu üle.
ja kuna siin olen, miks mitte toetada kohalikku meeskonda ja korraldada noortega üritusi jne.Üldiselt on siin peale minu ka teisi aktiviste ja väga sõbralikud kõik.Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar