Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Palju teid sillamäe omasi tallinna tuleb ?

Kommentaar

tere,meid hakkab teie kodum2ngudel k2ima 0 .
      Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

Algselt postitas Slaava Vaata postitust
        Palju teid sillamäe omasi tallinna tuleb ?
        Keegi ei julge tulla, Sen tahab kõigile peksa anda.

Kommentaar

Parem karta kui kahetseda.
          sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

Aga noh meie teie kodumängudele tuleme küll uuesti
            sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

pildid

Sillamäe - Nõmme mängu viimane pooltund pildis http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1086

Kommentaar

Algselt postitas HaTe Vaata postitust
                Parem karta kui kahetseda.
                et hirmutamistaktika töötab?

Kommentaar

Oh issand, jälle vaja see teema üles tõsta..

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                    et hirmutamistaktika töötab?
                    Absoluutselt mitte,minu arust oli see härra Shermann kes väitis midagi peksa andmisest

Kommentaar

Väga armas Kalju

Kommentaar

Mu tänased muljed siis....nagu vene keeles öeldakse, "игра была равна, играли два говна", ehk "mäng oli võrdne, mängisid kaks paska". Esimene siis Kalju ja teine Silla. Kaljuga kõik selge, motsivatsiooni ei ole jen... aga Silla... no kuidas selline meeskond võib olla teisel kohal on saladus. Sorry, nägin teid vaid mitu korda, ja tänane kollaps kaktuste vastu on häbiplekk. Nagu keegi maksis Silla mängijatele või oli tegemist pidutsemisega. Kaktused olid igati tublid ja seis on 100% õiglane.
                        Ei saa aru mis Silla fännid ei tulnud kohale. Oh well....

Kommentaar

Ei olnud olnud fänne ega põhimeeskoda.(Gruznov, Naumov,Vihrov,A.Kulik,Kaziemeras,Dubõkin)
                          Jep mäng polnud häää, 3 täiesti uut nime oli ja koosseis ebatavaline ) aga see ei vabanda asja välja.
                          Elu läheb edasi, depressiooni ei lange kolm kohtumist eest ja 2 koht peaaegu käes -- eks nüüd peab pingutama.
                          Aga see oli juhtkonna plaan tänaseks sellise koosseisuga mängida (mängida said pallurid kel vähe mänguaega ja väljakul vähe olnud) eks nüüd pilt selgem

Kommentaar

Vastuse,et Kus olid sillamäe fännid jäid siiski võlgu.

Kommentaar

Algselt postitas HaTe Vaata postitust
                              Vastuse,et Kus olid sillamäe fännid jäid siiski võlgu.
                              Värskenda enda mälu varasemate postitustega.

Kommentaar

see,et te ei tule ei ole põhjus,et miks jäädakse tulemata?
                                või pean ma tõesti minema arenema.

Kommentaar

Working...
                                X