Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Postitan ka siia seda mida esilehele ,et ei tahaks mitte kuidagi samastada kahte Kalevit ehk siis Sillamäed ja mustadest kubisevat pedekossu -liba -kalevit. Kui Sillamäe suudab piirduda 3-4 leegionäriga oleks norm . Palju meil reeglitega korraga saab välismaalasi platsil olla või on see EU-s kuidagi teistmoodi piiratud.
    Aga ilmselt on meil Venemaalt tulijate suhtes teised arusaamad ,kui Ida-Virumaal ,kus neid peetakse samuti omadeks nii ,et neid võib vabalt ka pool meeskonda sinna tulla. Aga see oleks juba oht ,et kohalikel noortel jalgpalluritel ei leidugi mingit võimalust ennast põhisatsi mängida.
    FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
      Sa kunn täna õite hoogu sattunud, mis siis jõululapäeva eelne õhtu toob?
      Ah ,mis ta ikka ma eriti ei hakka siia teemasse niisama lobisema aga krt. mul kaks päeva olnud sihuke seljavalu ,et hulluks ajab. Õnneks sain täna kiropraktiku käest abi ja nüüd suurest õnnest siis hõiskangi siin
      FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
        Palju meil reeglitega korraga saab välismaalasi platsil olla või on see EU-s kuidagi teistmoodi piiratud.
        EU-passiga välismaalasi vist võib kogu tiim koostatud olla. nagu Arsenal ja Inter siin vahest mängivad, et pole ühtegi inglast või itaallast platsil üheaegselt

sellega ma ei tahtnud solvata siinseid Arsenali või Interi fänne
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
          EU-passiga välismaalasi vist võib kogu tiim koostatud olla.
          Nii ta on, kuid minuarust on need reeglid ikkagi ka riigiti erinevad (EL-i piires). Kohalikele jalgpalli assotsiatsioonidele on selles vallas mingid vabad käed siiski antud, kuidas ja mis meetmetega nad kohalikku vutielu kaitsta soovivad.
          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Seal kommentaarides märgiti, et Sovsport kirjutas, et Kazatšjonoki tulek pole kindel. Ütlen, tuginedes küllaltki usaldusväärsele allikale, et 80 prossa kindel. Palka maksavad talle, nagu artiklis oli kirjas, vene "naftabojaarid".

Need, kes sõimavad Sillamäed "puht vene klubiks" jne. Ma arvan, et ei maksa ikkagi üle pingutada. Kõva klubi tekkimine meistriliigas ja sellise hea "spaaringpartneri" viib kindlasti kogu Eesti jalka edasi. Lisaks sellele need venelased, keda ma tunnen Sillamäel on ikkagi suht. sõmpaatsed tüübid ja "omaette nähtus" nii spordis kui äris. Ma arvan, et vähemalt Virumaa jalka jaoks on suur pluss, et sellisel hetkel (kriis jne.) seal paar tõelist "jalkahaiget" vene ärimeest tekkis.

Kommentaar

Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitust
              Seal kommentaarides märgiti, et Sovsport kirjutas, et Kazatšjonoki tulek pole kindel. Ütlen, tuginedes küllaltki usaldusväärsele allikale, et 80 prossa kindel. Palka maksavad talle, nagu artiklis oli kirjas, vene "naftabojaarid".

Need, kes sõimavad Sillamäed "puht vene klubiks" jne. Ma arvan, et ei maksa ikkagi üle pingutada. Kõva klubi tekkimine meistriliigas ja sellise hea "spaaringpartneri" viib kindlasti kogu Eesti jalka edasi. Lisaks sellele need venelased, keda ma tunnen Sillamäel on ikkagi suht. sõmpaatsed tüübid ja "omaette nähtus" nii spordis kui äris. Ma arvan, et vähemalt Virumaa jalka jaoks on suur pluss, et sellisel hetkel (kriis jne.) seal paar tõelist "jalkahaiget" vene ärimeest tekkis.
              5++++
              Ka meil oleks palju lõbusam vaadata vähamalt neli tasemel mänge Meistriliigas. Tahaks alati näha Levadiat meistriitli favoriidina, aga vähemalt ühte kõva konkurenti on absoluutselt vaja. Tänendab, praeguses olukorras kes veel kui mitte Silla? Kalju ei ole veel valmis, kaktuste "saavutused" liigas ja eriti nende mängud meie vastu hooajal 2009 räägivad enda eest. Seega, edu ja jaksu Sillale.

Kommentaar

Algselt postitas Alarikh Vaata postitust
                hooajal 2009 räägivad enda eest
                Rõhutame seda esimest sõna ja numbrit (kui seda vihjasid siis tuleta meelde kuidas Flora Sillamäega mängis). Hooajad ei ole vennad

Kommentaar

Muidugi pole vennad. Erita vaadates viimasele hooajale kus Flora jäi neljandaks. Peale hooaega on nii mõningad vennad maha müüdud, lisaks veel Slava läinud. Ühesõnaga need mehed on läinud kellel natukenegi oskusi ja taset on. Ei imestaks üldse kui Flora järgmisel hooajal veel nõrgemini esineb.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Muidugi pole vennad. Erita vaadates viimasele hooajale kus Flora jäi neljandaks. Peale hooaega on nii mõningad vennad maha müüdud, lisaks veel Slava läinud. Ühesõnaga need mehed on läinud kellel natukenegi oskusi ja taset on. Ei imestaks üldse kui Flora järgmisel hooajal veel nõrgemini esineb.
                    Eks näeb. Tibusid loetakse järgmine sügis

Kommentaar

mulle ei meeldi üldse kuidas teie meeskond väljakul käitub. see agressiivsus ei ole üldse nii vajalik.

nonii, laske tulla...

Kommentaar

See agressiivsus oli jah uskumatu, kahju et kohtunik seda ei näind kuidas Starobubstev Kuressaare mängijat lihtsalt tõukas. Ja Taskale pani ka keegi lõuga. Ma arvan, te Kassatsjonok vms hoidis kahe käega peast kinni kui nägi Sillamäe mängu sellel turniiril aga see ei näita suurt midagi, eks näis mis ML hooajal saab.
                        FC Flora

Kommentaar

Kui mängida ei osata siis ikka kiputakse jõudu kasutama

Kommentaar

Meil oli selle kohta eile üks nali, aga kes teab, see teab.

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                              Meil oli ka hooaja keskel...aga enam ei mäleta...nuuks

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                                Lase aga tulla!
                                sigpic
                                It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Working...
                                X