Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Silla Vaata postitust
    Kui minu omasid ei looda siis pole oluline.
    ma saan aru et praegu on keiss ja teema aga vaata enne üle mis sa ütled...
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
      ma saan aru et praegu on keiss ja teema aga vaata enne üle mis sa ütled...
      Mitte muhvigi ei saanud aru?????

Kommentaar

Algselt postitas Silla Vaata postitust
        Mitte muhvigi ei saanud aru?????
        Ole täitsa ja vaata oma privaatsõnumeid.

Kommentaar

too Starodubtsev lõi Kure meest selja tagant täiest jõust vastu lõugu , argpükslkukt ja mittemehelikult
          mida siin üldse õigustada on ?
          või ongi jalgpall Sillamäe moodi ?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
            Ole täitsa ja vaata oma privaatsõnumeid.
            Saan aru et sul endal kah nüüd piinlik, aga kasvatuslikus mottes vastan siiski siin.

See et inimene hetkeks enesevalitsemise kaotab ei tee temast veel molakat.
            Kui aga ametiisik internetis vastast anonuumselt soimab, siis paremat definitsiooni molakale on ikka suht raske leida. Kuna sina pole kahjuks ainuke ametiisik kes siin sellega silma on paistnud siis lubasin endale ka pisikese uldistuse.

Kommentaar

vaadafakk mees (kui naine oled siis .... soidab kaussi sulle), sellesmottes et Dupikov on ikka molakas ja Floralastega kaklus on hetkeline enesevalitsemise kaotus, eks.

kuraditramaeivoi viimasel ajal on Sillamäe fännid oma maine küll päris alla kiskunud, vähemalt minu silmis.
              Algselt postitas JT8055
              Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Kommentaar

Old news! See tsitaat oli siin juba eelmisel aastal uleval. Vt eelmisele lehele

Kommentaar

mis siin kommida ,sillamäe imeb koos valga autobaasi direktoriga,võta üks ja viska teist
                    Invest In Africa

Kommentaar

huvitavad seisukohad tõesti - kui sillamäe mees "kaotab hetkeks enesevalitsuse" ja toorutseb jämedalt - ei olegi nagu probleemi
                      et mis te tolle väravavahi teemat puudutate - mis te ta kallal norite , teda traumeerite , jõhkard saab äkki veel hingelisi haavu ...

Kommentaar

Algselt postitas Burt0n
                        sillamäele tulek on ju karjääri rikkumine . loodan ikka et stepanov ei mõtle eestisse tulla.
                        Ega Stjopal pole mõtet ka kusagil Bakuus pinki nühkida ,kui saab Eestis mängida ja korralikult palka . Arvestame ka seda ,et Sillamäe saab Europa liigas oma võimaluse ,iseasi mitme mänguga see piirneb.
                        FCF Forever

Kommentaar

arvestades,et sillamäel rohkem väravavahte polnud,punane kaart ,järgmisest mängust eemaldamine,kui mitte turniiri lõpuni,armsad rähnid-tabel muutuks ju kohe ...........
                          Invest In Africa

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                            Ega Stjopal pole mõtet ka kusagil Bakuus pinki nühkida ,kui saab Eestis mängida ja korralikult palka . Arvestame ka seda ,et Sillamäe saab Europa liigas oma võimaluse ,iseasi mitme mänguga see piirneb.
                            ka mina jagan sinu mõtet et mängija vajab mänguaega mitte pingil istumist

Kommentaar

Silla:
                              1) Kust kurat sa loed välja selle, et 17 avaldas klubi ja EJL AMETLIKU seisukoha???
                              2) Mis on 17 pildi eesmärk?
                              3) Kas see, et keegi teine teeb ka sama asja või midagi sarnast on õigustus enda tehtule? Ehk siis ma küsin sinu lause peale, et kui ma peksan kellegi kurikaga surnuks kas siis on normaalne tuua vabandus või õigustus, et näed üks vend tegi veel seda Tallinnas ju?
                              4) Dupikovi siin teemas ei saa sõimata mölakaks ega millekski kuna ta ei ole Sillamäe mängija. Läheks off-topicuks (jah olen ise seda päris palju siin teinud, kuid see lause oli 17 kohta, mitte minu).
                              5) Palun tõlgi mulle oma lause "Kui minu omasid ei looda siis pole oluline." - ausalt ei saanud aru. Kas seal oli sõna "looda" alla mõeldud sõna "lööda"? Kui nii siis...nojah...saan asjast aru nii, et kui Sillamäe mängijad löövad teisi mängijaid (või ei löö) siis on see niikaua normaalne kuni keegi Sillamäe mängijat vastu ei löö? Et siis kui Sillamäe mängija lööb siis ennast kaitsta ei tohi ehk siis Sillamäe mängijatega kokkusaamisel hädakaitseseisundi seadus ei kehti?
                              6) "Internetis anonuumselt oma vastase soimamine." - kuna sa juba avalikustasid "17" siis ta ju enam ei ole anonüümne või mis? Nagu mitte keegi poleks muidugi varem teadnud kes 17 on
                              7) "See et inimene hetkeks enesevalitsemise kaotab ei tee temast veel molakat." - Aga kui ma kaotan hetkeks enesevalitsemise ja annan sulle lõuga...nii mitu korda aastas...ahjaa ma ju ei ole mölakas kuna hetkeks kaotasin ainult enesevalitsemise Ühesõnaga kui kaotad enesevalitsemise ja annad lõuga niisama siis oled MÖLAKAS ja kõik. Kui teil seal Sillaraisas teistmoodi lood on nagu aru saan siis jah...teretulemast kultuur. Toote veel kultuuri juurde?
                              Ei viitsinud rohkem juurde kirjutada.

Kommentaar

Keegi võiks nagu rääkida mis toimub ka siis oleks päris huvitav , ma nüüd ei saa enam aru kes kellele pauku andis . Kõlakaid on nii palju et jube .

Kommentaar

Working...
                                X