Algselt postitas Vapper Kass
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas Silla Vaata postitustTeemaks oli jalgpalliliidu/klubi ametiisiku poolt "anonuumselt" (tegelikult pole eriline saladus kes 17 on) tehtud solvav kommentaar vastasmeeskonna mangija kohta. Kinnitan, et mina ei ole mitte kuidagi seotud ei EJL-i ega uhegi klubiga ( ega ole ka sillamae klubi fann) ja arvan, et seetottu pole minu isik ka eriti oluline. Lihtsalt tunnen veidi Mishat ja tean et tegemist pole ei johkardi ega molakaga.
Ma ei ole kordagi Misha kaitumist oigustanud. Minu arust oli ta selles olukorrast punast kaarti vaart. Kui moni Kuressaare fann nimetanuks Mishat "vene molakaks" poleks ma valjagi teinud. Kuna aga soimajaks osutus Kuressaare naiskonna treener (peaks vist ka 2010 nii olema) ja EJL (nuud siis endine) tootaja, siis hakkas vastu. Koik.
Ala, et ma magan mõne ministeeriumi töötajaga ja siis ütlen, et ministeeriumi ametlik seisukoht on mul m*nni imeda. Naljakas oled.
Vabandan kõigi ees, et mitu päeva vana teemat avan, aga see lõi juhtme kokku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aats Vaata postitust
Eeldades, et Sillamäe eelarve on kuskil 5 miljonit krooni, siis ei tahaks uskuda, et Vene I divisjonis nii palju teenitakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKorra viskas ta villast, öeldes, et Sillamäe klubi aastaeelarve on sama suur, kui Vene I divisjoni keskmise klubi mängija aastapalk.
Eeldades, et Sillamäe eelarve on kuskil 5 miljonit krooni, siis ei tahaks uskuda, et Vene I divisjonis nii palju teenitakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aats Vaata postitustFCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKeegi wikipedias nalja teinud või ongi Zambia koondislane Sillamäele siirdumas?FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMis siin ikka imestada ,kui täna Kameruni koondist võitnud Gambia koondise mängijad on näiteks Gruusia ja Valgevene klubides mänginud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKeegi wikipedias nalja teinud?
His brother is fellow international player Kurb from soccernet.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar