Mis Smirrest ja Stjopast saand on ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Kui ma kõik saan aru, nad rääkisid Maksimist, mitte DimastAlgselt postitas kitty72 Vaata postitustSmirnov m2ngis laup2eval Lootuse vastu
Kuresoo sobib
pyhap.j22di tema m2nguga rahule ) Elab koos meeskonnaga sanatooriumis ja teevad k6vasti trenni (Y)
Kommentaar
-
Tänasest intervjuust Staradubseviga võib välja lugeda, et Kuresoo, Jädal ja Smirnov jäävad Kalevisse.
Vadim Klass pakkis asjad kokku ja sõitis ära "
"Ta pani asjad kokku peale trenni ja sõitis ära.Ütles, et meil on siin igav, mitte nagu Peterburis" lisas klubi president muiates. (viibis siin 1-2 päeva
)
Võimalik, et Stepanov liitub Kaleviga
Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar
-
Mitte et ma nüüd norida tahaks, aga selline andunud fänn võiks ikka oma klubi presidendi nime osata korrektselt kirjutada.Algselt postitas kitty72 Vaata postitustTänasest intervjuust Staradubseviga võib välja lugeda, et Kuresoo, Jädal ja Smirnov jäävad Kalevisse.
Edit: Võib olla on Staradubsevi näol tegu Starodubtsevi hüüdnimega. Ei või ka muidugi teada, sellisel juhul muidugi tuhat vabandust."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Võiks küll jahAlgselt postitas Nahkpea Vaata postitustMitte et ma nüüd norida tahaks, aga selline andunud fänn võiks ikka oma klubi presidendi nime osata korrektselt kirjutada.
Edit: Võib olla on Staradubsevi näol tegu Starodubtsevi hüüdnimega. Ei või ka muidugi teada, sellisel juhul muidugi tuhat vabandust.
nõpuviga[B][/B] tegijatel juhtub
seega saa üle

Kommentaar
-
Juba sain. Seekord läks ruttu.Algselt postitas kitty72 Vaata postitustseega saa üle"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Siin on ta kaaaa kohalike südamed vallutanudAlgselt postitas Martin Vaata postitustJädal
Kahju, kõige sümpaatsem Tartu mängija minu jaoks, kellele olen alati pöialt hoidnud.
väga sümpaatne noormees.

Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSee on see sama intervjuu, mida vaid paberkandjal lugeda saab?
Kui maksad, siis saad netist ka

Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar