Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
mis siin kommida ,sillamäe imeb koos valga autobaasi direktoriga,võta üks ja viska teist
-
Old news! See tsitaat oli siin juba eelmisel aastal uleval. Vt eelmisele leheleAlgselt postitas Jaak Vaata postitust
Leave a comment:
-
vaadafakk mees (kui naine oled siis .... soidab kaussi sulle), sellesmottes et Dupikov on ikka molakas ja Floralastega kaklus on hetkeline enesevalitsemise kaotus, eks.
kuraditramaeivoi viimasel ajal on Sillamäe fännid oma maine küll päris alla kiskunud, vähemalt minu silmis.
Leave a comment:
-
Saan aru et sul endal kah nüüd piinlik, aga kasvatuslikus mottes vastan siiski siin.Algselt postitas 17 Vaata postitustOle täitsa ja vaata oma privaatsõnumeid.
See et inimene hetkeks enesevalitsemise kaotab ei tee temast veel molakat.
Kui aga ametiisik internetis vastast anonuumselt soimab, siis paremat definitsiooni molakale on ikka suht raske leida. Kuna sina pole kahjuks ainuke ametiisik kes siin sellega silma on paistnud siis lubasin endale ka pisikese uldistuse.
Leave a comment:
-
too Starodubtsev lõi Kure meest selja tagant täiest jõust vastu lõugu , argpükslkukt ja mittemehelikult
mida siin üldse õigustada on ?
või ongi jalgpall Sillamäe moodi ?
Leave a comment:
-
Ole täitsa ja vaata oma privaatsõnumeid.Algselt postitas Silla Vaata postitustMitte muhvigi ei saanud aru?????
Leave a comment:
-
Mitte muhvigi ei saanud aru?????Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustma saan aru et praegu on keiss ja teema aga vaata enne üle mis sa ütled...
Leave a comment:
-
ma saan aru et praegu on keiss ja teema aga vaata enne üle mis sa ütled...Algselt postitas Silla Vaata postitustKui minu omasid ei looda siis pole oluline.
Leave a comment:
-
MOTT!Algselt postitas 17 Vaata postitustDupikov ja Starovoitov ei puutu mitte kumbki minu klubisse.
Iisi mani, eeh?
Mille parast Misha toukas pole oluline.
Kui minu omasid ei looda siis pole oluline.
Internetis anonuumselt oma vastase soimamine.
TAIESTI TUUPILINE MOLAKAST EJL-i AMETNIK!
Leave a comment:
-
Dupikov ja Starovoitov ei puutu mitte kumbki minu klubisse.Algselt postitas Silla Vaata postitustMiks sa Dupikovi molakaks ei soima?
It takes 2 2 tango!
Iisi mani, eeh?
Leave a comment:
-
Miks sa Dupikovi molakaks ei soima?Algselt postitas 17 Vaata postitustKas Dupikovi-Starovoitovi olukord puutub kuidagigi Staroubtsevi käitumisse?
It takes 2 2 tango!
Leave a comment:
-
Kas Dupikovi-Starovoitovi olukord puutub kuidagigi Staroubtsevi käitumisse?Algselt postitas Silla Vaata postitustOn kull. Kulastasin kull. Nagin ka touklemist. Samas nagin ka seda kuidas Dupikov taiesti avalikult Starovoitovile louga andis.
Leave a comment:
-
On kull. Kulastasin kull. Nagin ka touklemist. Samas nagin ka seda kuidas Dupikov taiesti avalikult Starovoitovile louga andis.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustOn sul vastuväited Starodubstevi teemal? Ilmselgelt sa ei külastanud Aastalõputurniiri, seega ära sõna võta kui asjadest ei tea.
Leave a comment:
-
Ole meheks ja vaata, millega sinu kullakallis hakkama sai ning seejärel võime intelligentset diskussiooni jätkata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: