Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kaspy
    replied
    Kuidas väljak sealkandis oli ka?

Leave a comment:

• Vapper Kass
    replied
    Nägin mängu. Kokkuvõttes Sillamäe kergelt donineeris. Flora nõelas kontratega ja võimalusi oli võrdselt. Sillamäel on tehelikult päris hea meeskond, kokkumäng kannatas. Kazatsjonok tegi paar päris kummalist paigaldust väljakul. Mõned mehed mängisid päris X -kohas. Näitesk üks leedukatest mängis positsioonil, oli vist poolkaitses kusagil. kus polnud kunagi mänginud. Samas mängupilt oli päris tore.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Sillamäe alustab kohe reglemendi rikkumisega, ei saada protokollikoopiaid õigeks ajaks valmis. Ei saada siis seda koopiamasinat kohale toodud.

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
    A sul viisa oli? Või luba postituseks ?
    Mul kaks Vene viisat on passis....aga need kehtetud...oleks pidand jah vait olema järelikult

Leave a comment:

• Piksenool
    replied
    Algselt postitas ballack Vaata postitust
    Kes see idioot mu postituse ära kustutas? Kas Sillamäe ei kannata tõde ja üritab rikkumisi varjata?
    See mis ma kirjutasin oli otseselt Sillamäega seotud mitte OT! Mingi nõukogude aeg teil siiani alles kus kõike tsenseeriti või?
    A sul viisa oli? Või luba postituseks ?

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Kes see idioot mu postituse ära kustutas? Kas Sillamäe ei kannata tõde ja üritab rikkumisi varjata?
    See mis ma kirjutasin oli otseselt Sillamäega seotud mitte OT! Mingi nõukogude aeg teil siiani alles kus kõike tsenseeriti või?

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    Jee ja ongi hooaeg käes (Y)
    Täna tuleb kindlasti huvitav mäng.Kahju, et pean pikemat aega jalkast eemal olema aga ehk aprillis ühinen kaasvõitlejatega
    Meeleolud pidavat head olema & päike kah särab ja suhteliset kevadine see ilmake täna
    Igatahes jõudu & jaksu tänaseks hooaja esimeseks mänguks mu Sõbrad Kalevist )))

Leave a comment:

• kitty72
    replied

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    Väga hea, klubil on pressisekretär Igor Saveljev

ja staadionil on toitlustus (Y)

Leave a comment:

• Vapper Kass
    replied
    Medvedev kindlasti ei jää. Noor poiss Kinggissepas, testitakse aga tase on tiba nõrk. Saab vähemalt Kazatsjpnokiga trenni teha.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Из-за травм нескольких игроков основы, силламяэский "Калев" играл в экспериментальном составе: Стародубцев (46, Дьяченко), Куресоо, Яадаль, Наумов, Попечкис (46, Лихачев; 60, Горнев), Дубыкин, Станкявичус, Медведев (75, Грузнов), Зубавичус, Вихров, Кабаев.

Sillamäe koosseisu kah.

Kes see Medvedev on? Viies venelane?

Leave a comment:

• pharmacon
    replied
    Aga loodan siiski, et Mutik ei mahtu Kalevi põhitegijasse... =)

Kui ma tean õigesti, siis ainult 3 vene legionääri saavad mängida ühes mängus... Ilmselt Naumov ja Nikullin mängivad 100%. See tähendab, et Kabayev ja Mutik peavad võistlema jäänud koha eest...

Leave a comment:

• Vapper Kass
    replied
    Üks tugevatest leedukatest, Mutik ja veel keegi. Traumad pole tõsised.

Leave a comment:

• pharmacon
    replied
    Kas Medvedev on ründaja? Kas ta jääb Kalevis ka?

Leave a comment:

• pharmacon
    replied
    Kulik, Tarassenkov, Nikulin... Kes veel põhitegijast? Kas traumad on tõsised, äkki oled kursis?

Leave a comment:

Working...
X