Algselt postitas PraS
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKus need sakslased siin Flora fännide hulgas on?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustno mine sillamäe fännide temasse seda ajama mitte ära aja seda siin teemas.
2) Ei ole näinud veel Sillamäe fännide teemat kuhu sa postitada käsid nii kindla meelega.
Sorry Sillamäe fännid OT pärast...aga prasil on jälle päevad vist...seekord tundub natuke kergemat sorti õnneksAga ma ei suutnud vait ka olla
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustno mine sillamäe fännide temasse seda ajama mitte ära aja seda siin teemas.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustAga ikkagi, kus need sakslased on? Äkki nagu vastaks küsimusele ka?
Kommentaar
-
Kui oled mõnda nende fännitavat mängu näind siis saad aru millest ma räägin. Kõik flora fännid loomulikult pole sellise maailmavaatega.
Mina ise näiteks olen ka korduvalt paremat kätt loopinud aga seda olukorras kui vaja teatud punasele/tiblastunud seltskonnale oma suhtumist näidata. Mõnele eriti fanaatilisele justkui oma poole mehele on tulnud hoopis selgitada näiteks seda, et Alfons Rebane oli väga sakslastevaenulikult meelestatud jne.
Aga kokkuvõttes olen neis asjus pigem selgelt ühel poolel, sest nagu elu on näidanud: nö. natside seas on eestimeelseid mehi võrreldamatult rohkem kui veendunud natsismusevastaste võitlejate seas.
Kommentaar
-
Algselt postitas m2xxx Vaata postitustMis 3-mängulisest seeriast Kulik jahub? 2 mängu on ju
3 mängu on : 24 aprill, 1 mai ja 4 mai (19 vooru mäng)Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid
Kommentaar
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitustSillamäe fännidele on jäänud tühjad pihkud2 lippu on varastatud ja
saime just bänneri valmis ja juba on see ka ära varastatud
aga õnneks on linn väike ja ehk tabame vargapoisid )))
Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustTotaalne läbikukkumine. Lasite endale Narval ära teha ja nüüd lasite ka lipud ära varastada. Lippu ei tohi kunagi lasta ära võtta. Kui te lippu tagasi ei saa, siis võite hooaja ebaõnnestunuks lugeda. Aga paistab, et see on sealkandis kombeks. Eesti Päevaleht.
sillamäe kalevi fännide kaup on hinnasSillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar