OT!Nagu ma mainisin- enamasti on alati üks võistkond kes pole kohtunikuga rahul.
Samas kust sa lugesid välja, et süüdistasime oma kaotuses kontunikku? Keegi pole sellist asja väitnud. Ise olime sitad. Punkt.
Alfonso juttu ei tasu tõena võtta. Eriti siin foorumis, tema naljad ongi sellised musta huumori poole.
FCSi mängijaid ega fänne ei pea küll kartma ükski kohtunik, praegu ega ka tulevikus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Kas sa ei leia et Alfonso avaldused teie toetamiseks kohtuniku kohta peale pühapäevast mängu kuuluvad samasse kategooriasse?Ei kippunud sa küll teda hukka mõistma, kui vend lubas nuga anda kohtunikule ja teabmis veel.. Jaurasite kogu kambaga kohtuniku teemal, seda enam et sa ise polnud mängulgi...seega nats silmakirjalik siin prääksuda demagoogiast eksole.Mitte et ma nüüd Sillamäe omasid kaitseksin.Algselt postitas Rein Vaata postitustMa olen FC Soccerneti poolt.
Meistriliigas mul kindel lemmiku puudub, aga kindlasti pole see Narva Trans.
Leave a comment:
-
Ma olen FC Soccerneti poolt.Algselt postitas The Herd Vaata postitustMeil on plaanis võita nii, et sinu soovitus jääb pigem sinu kasutada=) Ütle ka, mis võistkonna poolt sa oled, et peale järgmist TEIE kaotust saaks sind õnnitleda.
Meistriliigas mul kindel lemmiku puudub, aga kindlasti pole see Narva Trans.
Leave a comment:
-
Eesti Jalgpalli Liidu hinnangul on Sillamäe Kalevi palve mitte määrata Hannes Kaasikut Sillamäe mängude kohtunikuks põhjusel, et võimatu on tagada tema julgeolekut, absurdne.
Leave a comment:
-
Meil on plaanis võita nii, et sinu soovitus jääb pigem sinu kasutada=) Ütle ka, mis võistkonna poolt sa oled, et peale järgmist TEIE kaotust saaks sind õnnitleda.
Leave a comment:
-
Väide, et Kaasik ju ei saanud peksa on mu arust demagoogia tipp.Algselt postitas The Herd Vaata postitustsee on juba puhas demagoogia. Kaasik ei saanud peksa ning see on fakt. Sammuti nagu ka see, et Sillamäe fännidest kirjutati eelmine kord kui Floraga tekkis konflikt. Arva ära, kes oli siis kohtunik. Kas sa isiklikult armastaksid sellist kohtuniku. Ta andis mängu jooksul 6 kollast kaardi Kalevile...
Kohtuniku amet on tänamatu amet ja enamasti on alati üks võistkond kes pole vilega rahul. Tavaliselt on selleks kaotajad.
Selge on ka see, et Tammekat oleks pidanud te kottima igast asendist ja korralikult. Seda te kahjuks või õnneks ei suutnud ja nüüd kohtunikku süüdistada on lapsik ning nõme.
Õppige kaotama!
Leave a comment:
-
Siin pole suurt mõtet midagi küsida, lajatatakse kohe vastu, et ise oled loll.Algselt postitas Rein Vaata postitustKas mitte klubi ise ei tulnud välja avaldusega kus öeldi- me ei suuda selle (Kaasiku) kohtuniku turvalisust tagada?
«Meie kasutada on igas mängus videolint ning kohtumist vaatleva inspektori hinnang. Kõnealusel juhul toetasid mõlemad kohtunike tehtud olulisi otsuseid,» selgitas Uiboleht.
Ühesõnaga, ma võin pea pakule panna, et see protest lükatakse üsna kindlalt tagasi.
Leave a comment:
-
see on juba puhas demagoogia. Kaasik ei saanud peksa ning see on fakt. Sammuti nagu ka see, et Sillamäe fännidest kirjutati eelmine kord kui Floraga tekkis konflikt. Arva ära, kes oli siis kohtunik. Kas sa isiklikult armastaksid sellist kohtuniku. Ta andis mängu jooksul 6 kollast kaardi Kalevile...
Leave a comment:
-
Kas mitte klubi ise ei tulnud välja avaldusega kus öeldi- me ei suuda selle (Kaasiku) kohtuniku turvalisust tagada?
Leave a comment:
-
Tahan vaid seda öelda, et peale mängu karjusid fännid:"Kaasik häbi" nii eesti kui ka vene keeles. Aga kuna hirmul on suured silmad, siis ajakirjanduse jõudis "füüsilise vägivalla katse"=)))))
Leave a comment:
-
Et siis õllejoomine-flaierite põletamine on sinu silmis võrdväärne sellega kui kohtunikku seal oodatakse ja talle füüsiliselt jalgpallireegleid selgeks teha tahetakse? Ma pole kunagi väitnud, et Flora fännid alati korrektselt käituvad, shit happens sometimes you know. Aga kuskil peaks ometi mingi piir ka olema või tahad sellist kodust vutiliigat, kus kohtunik peab enne igat mängu testamendi koostama ja palvetama, et õhtul ikka elusa ja tervena koju jõuaks?Algselt postitas The Herd Vaata postitustÄkki nad peaks andma seda vastust staadioni vära taha kogunenud flora fännidele, kes peale õlle limpsimist ning faierite põletamist muud midagi ei suuda?=) Anna hinnang ka oma fännidele, keda viidi Kalju-Sillamäe ajal politsei poolt minema. Kas siis Sillamäe või Flora fännid on tiblad? Ah? Ja ära alusta keerutamsega, ütle kohe välja, kes kahest. Eesti noormees(näe kui poliitkorrektne ma olen).
Millise dimensiooni annaks see iga-aastasele kampaaniale "Tule kohtunikuks!".
Leave a comment:
-
Lugupeetud härra The Herd, et siis kiidate heaks Sillamäe fännide käitumise peale viimast liigamängu?
Leave a comment:
-
Äkki nad peaks andma seda vastust staadioni vära taha kogunenud flora fännidele, kes peale õlle limpsimist ning faierite põletamist muud midagi ei suuda?=) Anna hinnang ka oma fännidele, keda viidi Kalju-Sillamäe ajal politsei poolt minema. Kas siis Sillamäe või Flora fännid on tiblad? Ah? Ja ära alusta keerutamsega, ütle kohe välja, kes kahest. Eesti noormees(näe kui poliitkorrektne ma olen).
Leave a comment:
-
Ahahh ja seda vastust peavad nad andma siis staadionitaha kogunenud teadmishimulistele Vene noormeestele (näe kui poliitkorrektne ma olen)? Mhmh, mhmh...Algselt postitas PraS Vaata postitustMina näen selles avalduses väga palju positiivset. Kas tõesti on nii, et meil võivad mõned mehed süüdimatult vilistada sinna kus jumal juhatab või peavad nad ka oma tegevuse eest vastust andma?
Leave a comment:
-
Alati on vaja mingit Tibla juttu ajama hakata kui pole midagi muud öelda.
Mina näen selles avalduses väga palju positiivset. Kas tõesti on nii, et meil võivad mõned mehed süüdimatult vilistada sinna kus jumal juhatab või peavad nad ka oma tegevuse eest vastust andma? See on nii kossus kui jalkas nii, et kohtunik on nagu mingi puha lehm, et ainult tema võib eksida ja keegi midagi kobiseda ei või.
Samas ma ei ütle seda, et Kaasik oleks selles olukorras eksinud või mitte eksinud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: