Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• HaTe
    replied
    Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitust
    Meie sektorisse ei lastud mitte üht hinge kes üritas tulla! Kõik oli väga hästi korraldatud!
    Rääkisin teie korraldusest

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Algselt postitas HaTe Vaata postitust
    Mis sellest lintidega eraldamisest kasu on,kui sektor mis eraldatakse ikka suvalisi pealtvaatajaid täis tiksub ja selle peale kui küsida,et mis värk on,öeldakse´ Pole midagi teha,kus me nad paneme´.
    Meie sektorisse ei lastud mitte üht hinge kes üritas tulla! Kõik oli väga hästi korraldatud!

Leave a comment:

• HaTe
    replied
    Algselt postitas Odras Vaata postitust
    Nii, esiteks t2nan Sillam2e f2nne, kes olid v2ga vahvad ja toredad ning s6bralikud. Korraldus oli ilus, meile oli terve suur sektor eraldatud kuhu teisi ei lastud, mida pole mujal meie jaoks tehtud. Kuigi Kalju kodustaadionil alati t6mmatakse kylalismeeskonnale samamoodi sektor lintidega ette. Penaltitest sedapalju, et kaotus tuli t2nu valiku puudusele. K2rt, Susanna, Georg, Mina, Alex peale seda j2i viik, siis tuli j2rjest v6tta inimesi, kes ei ole juba l66nud. Joosep tegi imelise t6rje kuid Veljol enam ei olnud jalg t2pne, ega v2ravavahi oskused. Sinna see meil l2ks. Sammuti t2nan Kalju f2nne, kuna selle v2lisreisi jooksul mitte ykski Panter ei tarvitanud yhtegi alkohoolset jooki. Ainuke negatiivne emotsioon mis tekkis Sillam2el oli peale m2ngu, kui Sillam2e kodanik kes ei olnud adekvaatses olekus n2itas ilusaid s6rmi ja tuigerdas kord meile l2hemale ja siis eemale, tema k6nest ei olnud aru saada midagi.
    Mis sellest lintidega eraldamisest kasu on,kui sektor mis eraldatakse ikka suvalisi pealtvaatajaid täis tiksub ja selle peale kui küsida,et mis värk on,öeldakse´ Pole midagi teha,kus me nad paneme´.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Suur suur aitähh Sillamäe fännidele liigutava kingituse ja toreda vastuvõtu eest Väga tore jalgpallipäev oli

Leave a comment:

• HABE
    replied
    Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
    aww kui nunnu :P k2in klubis 2ra ja hoian h2sti eks paneme ta enda ruumidesse hiljem.Kohalikud naersid t2na,soovitasid mul enda roost mytsiga teie f2nnide sekka minna ja s2rk oli ka k2ep2rast
    Irw, keegi teine ei olnud nõus oma kallist särki andma aga nuh, läbi pisarate ma enda oma andsin, siiski heal eesmärgil.

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    aww kui nunnu :P k2in klubis 2ra ja hoian h2sti eks paneme ta enda ruumidesse hiljem.Kohalikud naersid t2na,soovitasid mul enda roost mytsiga teie f2nnide sekka minna ja s2rk oli ka k2ep2rast

Leave a comment:

• Odras
    replied
    Nii, esiteks t2nan Sillam2e f2nne, kes olid v2ga vahvad ja toredad ning s6bralikud. Korraldus oli ilus, meile oli terve suur sektor eraldatud kuhu teisi ei lastud, mida pole mujal meie jaoks tehtud. Kuigi Kalju kodustaadionil alati t6mmatakse kylalismeeskonnale samamoodi sektor lintidega ette. Penaltitest sedapalju, et kaotus tuli t2nu valiku puudusele. K2rt, Susanna, Georg, Mina, Alex peale seda j2i viik, siis tuli j2rjest v6tta inimesi, kes ei ole juba l66nud. Joosep tegi imelise t6rje kuid Veljol enam ei olnud jalg t2pne, ega v2ravavahi oskused. Sinna see meil l2ks. Sammuti t2nan Kalju f2nne, kuna selle v2lisreisi jooksul mitte ykski Panter ei tarvitanud yhtegi alkohoolset jooki. Ainuke negatiivne emotsioon mis tekkis Sillam2el oli peale m2ngu, kui Sillam2e kodanik kes ei olnud adekvaatses olekus n2itas ilusaid s6rmi ja tuigerdas kord meile l2hemale ja siis eemale, tema k6nest ei olnud aru saada midagi.

Leave a comment:

• HABE
    replied
    Habe sinu oma v?
    No ise ma ei saanud tulla jah, aga mu kallis särk jääb sinna teile nüüd Mida kõike tuli eile veel teha kõrges palavikus olles, et see ikka teieni jõuaks

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    Habe sinu oma v?

Leave a comment:

• HABE
    replied
    Nagu heaks tavaks saanud viimasel ajal,meeskonnad m2ngivad viiki aga penaltil66mises teeme 2ra,tydrukud l6id t2na p2ris h2sti :P tnx s2rgi eest,millel olid teie m2ngijate autogrammid.ma just m6tlesin mida t2na clubi t2na selga panna
    Aga palun. Vähemalt hea teada, et seda hoitakse ka nüüd hästi

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    Nagu heaks tavaks saanud viimasel ajal,meeskonnad m2ngivad viiki aga penaltil66mises teeme 2ra,tydrukud l6id t2na p2ris h2sti :P tnx s2rgi eest,millel olid teie m2ngijate autogrammid.ma just m6tlesin mida t2na clubi t2na selga panna

Leave a comment:

• PETSINHO
    replied
    Cooperit ikka jooksite?
    Minuni jõudis ka info, et meie fännid olid kaotanud penaltilöömise. Selle karistuseks nad jooksevad kõik homme Hiiu staadionil trahvikaid

Leave a comment:

• HABE
    replied
    Nõmme Kalju fännid tänavad Sillamäe fänne meeldiva vastuvõtu eest. Aitähh.

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    Kunstmuru on olemas, nüüd jäävad veel tribüünid ja valgustus panna siis peaks see ok olema.
    Projektiga taodeldakse üle 8,5 milj.krooni Kalevi spordihoone renoveerimiseks.Loodan, et projekt saab heakskiidu.See peaks muutma linna ilmet ja sportimisvõimaluse paremaks.
    Keegi enne küsis põhiväljaku suurust - 105x90m.
    Hea meel on selle üle, et publikuarv on 2009 aastal kasvanud.
    Jalgpall.ee kodulehel on selleks keskmiselt 214 inimest ja kokku 2990, soccernet lehel keskmiselt 210 ja kokku 2940.Need on ametlikud numbrid ja natukene erinevad.Aga hea tõdeda, et inimesteni on jõudnud jalgpallikultuur
    Pole teinud ühtegi kampaaniat, et publikut väljakule meelitada.Peaks huvi pärast selle kunagi järele proovima.
    Eriti rõõmsaks teeb see, et peale mängu nt poodi minnes astuvad ligi 50ndates daamid ja küsivad"Kuidas meie poisid mängisid?"! Huvi on ja muret tuntakse, see teeb meele rõõmsaks.
    Klubi fännklubi, mis vajab arendamist ja edasiviimist teeb algajate kohta head tööd.Alati küsitakse kas te sõidate kaasa, kas saab teiega jne.
    Kui alguses reg. ennast 48 inimest, siis praeguseks käib kaasas umbes 15 inimest aga kodumängudel on see arv suurem.Alates 2009.a. mai kuust tekkis üks kamp inimesi, kellel olid ühesugused soovid ja tasapisi asi edeneb.Kindlasti vajame veel arenemisruumi.
    Fänne toetab sadam & klubi.
    Juhtkond tunneb huvi fännide pärist,helistatakse tihti ja tuntakse huvi v nt küsitakse, kas on midagi vaja.
    Poisid on ennast sel aastal hästi näidanud ja üleüldse on JK Kalev kiiresti viimaste aastate jooksul arenenud.Alates 2008 aastast ollakse meistriliigas ja tulemused pole pahad.Kindlasti on see ka kaasa aidanud publikunumbri suurenemisele.
    Positiivne, ainult positiivne.

Leave a comment:

• kitty72
    replied
    43sekundil l6i meie leedukas palli Paide v2ravasse

Leave a comment:

Working...
X