Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mjaasa
    replied
    vinge värk. Meeles veel üleminekumäng Tarvas vs Tammeka, kui pärast mängu polnud kohalikud eriti rahul meie fänlusega. Tuli sõimu ja mõni hakkas rusikatega vehkima

Leave a comment:

• mg
    replied
    see on nagu naistekas.ee juba

Leave a comment:

• budu
    replied
    See teema puudutab nüüd küll Tarva duublit,aga nu ikkagi neist peaks kasvama esindumeeskonnale järelkasv.
    Eile siis toimus mäng Koerus,kus kohalik meeskond võõrustas Tarvas II-te. Mängu võitis õnneks küll kodumeeskond 3-0.
    Olen mina ka oma elus käinud piisavalt jalgpalli vaatamas,aga eilne oli küll esmakordne. Teada on,et Koerus on jalgpall nr.1 spordiala ja alati on kodumängudel ka publik olemas,eile küll oli meid vaid 70.Meil ikka on kombeks omasi hüüete ja lauluga ergutada,usutavasti teevad ka enamus teisi fänne seda.
    Kuid esimese poolaja lõpus nõudsid osad Tarva duubli mängijad (panen siis sõna sõnalt ühe noore,kes koguaeg on tukka sättis sõnad): "Võiksite oma plärakastid kinni panna,krdi kohalikud ahvid". Teine lisas veel,et kaduge ära.
    Ok lasime selle nõudmise kõrvust mööda,kui see mis hakkas juhtuma peale lõpuvilet oli küll ikka väga koomiline ja lausa lapslik,ning vaevalt Tarva duubli mängijatest ilusa pildi jättis.
    Nimelt peale mängu siirdus vastaste esindaja-treener peakohtuniku juurde ja nõudis,et härra märgiks raportisse,et kohalikud fännid liiga valjult ergutasid omasi ja see ei ole tegelt normaalne. Tuli välja,et jalgpalli peaks vaatama rahulikult ja mitte laulma,ning häälekalt kaasa elama.
    Kuna kohtunik seda jama ei hakanud kuhugi kirja panema,siis esindaja-treener lubas kaebekirja saata Jalkaliitu.
    Minu küsimus järgmine,kas Tarva duublis mängivad pehmod või milles on probleem? Mitte kunagi varem ei ole keegi hakanud sellise asja peale nutma,et koerukad omadele kaasa elavad. Ma ei kujuta ette,et nüüd keegi kaebaks Flora või Kalju fännide peale,et tegelased liiga valjult omasi toetavad.
    Ma ise usun,et tõelised Tarva fännid toetavad ka omasi laulu ja hüüetega,aga selline nõudmine,et staadionil võiks olla vaikus,see oli üllatus!

Kas me sellist fännindust sooviksimegi?

Leave a comment:

• RaitR
    replied

Kurat seekord siis nõnnamoodu. Vahepeal jäi võidukas Nõmme Kalju duubli pela vahele, kus suudeti korraliku mängu näidata. Kolmapäeval proovisime kolmest kaitseliini ja asi tundus funkavat, kuid kuttidel vaja seda veel kõvasti harjutada. Harjumatult palju vigu tuli sisse ning millised võimalused jäädi ees löömata..
    Tavaliselt on suvi meile positiivseid noote toonud ja oleme saanud ennast tabelis ülespoole upitada, kuid nüüd kujuneb see ainult raskemaks.

Leave a comment:

• RaitR
    replied

Siin siis ka videokokkuvõte meie kauaoodatud võidust ning ka uuriv-puuriv intervjuu Bondarenkoga.

Leave a comment:

• RaitR
    replied
    Väga positiivne uudis pärast eilset katastroofi. Pärnu poisid mängisid ilusat ja nauditavat vutti ning meil ei jäänud muud üle kui vaid pealt vaadata, kuidas 5 tükki ära taoti. Esimesel poolajal said meie mõlemad keskkaitsjad ja kollased lubava rünnaku peatamise eest ning tekkis korra hirm, et kordub sama mis paar aastat tagasi, kui Kaarel omale siis punase korjas. Õnneks hoiduti kaartidest teisel poolajal. Kaarel vist peab siiski mängu vahele jätma, kuna see oli tal juba neljas kaart.

Mängupildilt pandi meie keskväli kuidagi väga pressi alla ja ei suudetud lihtsaid sööte leida. Teisel poolajal ehk Hangu lisamisega tekkisid võimalused, kus järjekordselt Saar Kaarel 2x väravaraame standarditest tabas. Tasuks 0 punkti ning oleme sattunud ülemineku mängudele väga ligidale.... seda küll valele poole üleminekul.

Loodame, et Valerz toob kastanid tulest!

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    Võtsidki mehed vedu, väga hea

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Mu siirad õnnitlused Rakvere Tarvale! Väga tore uudis, et saite Bondi endale! Hurrraaaaaaaaa! Hõiskan rõõmust ja soovin Tarvale ja Bondile edukat ja pikaaegset koostööd!

tgI54cj6Fyg.jpg

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    no jommajoo, mis kuradi mäng see nüüd U-del on mille pärast kohtumine taaskord edasi lükata tuleb? Krt, vanduma võtab, üks päev saadetakse mingi praktikantide brigaad mängu vilistama ja teine päev lükatakse uuesti niigi juba kaks korda välja reklaamitud mäng edasi. Nagu neil levaadikutel vähe mehi oleks.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Ehk saab siit videost vähemalt üks kohtunikest oma küsimusele vastuse, et mida te närvitsete seal.

Samas, vaatamata kohtunike jubedatele bläkkidele, oleks võinud võidu ikkagi ära võtta. Kahjuks oleks on poleks ja ei tulnud läbi.

-e- Bond oleks muidugi äge variant, aga kardan, et siiski ulme.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Bondarenkol siis eesti keelega suuri raskusi ei tuleks ette - päris vabalt kindlasti ta esialgu ei saaks end väljendada, ent rohkema praktikaga tuleks see oskus küll.
    Pole paha variant tegelikult. Bond ta Tallinna miis ja oleks isegi huvitatud, kuid nagu kõik teavad tema on hull maksimalist, väga temperamentne inimene (kuigi mitte nii väga nagu 20a tagasi). 2002a ta töötas samuti amatööridega ja võitis Eesti Karika 2002 aastal. Tegelikult oleks mulle selline variant väga ja väga meeldiv üllatus.

Kui juhtkond tahab siis ma võin VGB'ga sel teemal vestelda

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    Algselt postitas sosku Vaata postitust
    ... sellest ei tule midagi. Keeleprobleem. Noored poisid ei mõista vene keelt ning Bond (Alexi hea lühend ) ei suuda ennast eesti keeles selgeks teha. Zamogilnõi ajal korra juba pandi niimoodi puusse.
    Tema puhul ei tohiks see küll väga hull olla. Mina olen temaga näiteks eesti keeles teinud intervjuu ja ta sai üsna rahulikult hakkama. Zamogilnõi puhul tõesti on keel probleemiks. Bondarenko pursib täiesti korralikult eesti keelt.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Julgen ka arvata, et keelebarjäär on kõva takistus, kahjuks.

Enivei, homme aga jälle üks äge lahing Kastanil - Tarvas vs Tulevik. Kellele huvi pakub, siis Kiviõli derbile väike tagasivaade (video, kommentaarid, pildid): KOKKUVÕTE: Irbisega taas punktid pooleks

Väravavaht Sander Susiga tegime kuu algul väikse inteka, kes veel lugemist tahab:
    INTERVJUU: 12 küsimust Sander Susile

Leave a comment:

• sosku
    replied
    ... sellest ei tule midagi. Keeleprobleem. Noored poisid ei mõista vene keelt ning Bond (Alexi hea lühend ) ei suuda ennast eesti keeles selgeks teha. Zamogilnõi ajal korra juba pandi niimoodi puusse.

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    noh Rakvere poisid, Bondarenko on vabaagent, krabage endale. Talle üldiselt meeldib just noori meeskondi üles ehitada. Peaks teile sobima küll.

Leave a comment:

Working...
X