Algselt postitas PraS
Vaata postitust
Palusin mängu lõpus staadionile jõudnud fotograafilt otsida, et kas ta rahvast ka mõne pildi sai. Ühe sai, ja siit sain esimese raksuga kokku loetud 91 inimest. Pilt tehtud u 5-10 minutit enne lõppu, ning fotograafi kinnitusel jäi väikseid grupikesi veel nii vasakule kui ka paremale poole + veel kohvikus konutajad ja pellaris olnud inimesed, lisaks tean, et üks seltskond oli pildi tegemise ajaks juba lahkunud bussile ja osa külmavareseid tõmbas pärast teist väravat tuld. Seega mulle tundub see 153 reaalne. Ning minu teada loetakse Rakvere staadionil juba sisenedes kõik näod üle.
Algselt postitas PraS
Vaata postitust
Kuid lisaks niitmisele on spordikal olemas ka korralikud kastmissüsteemid ja väljakut kastetakse igal hooajal päris kenasti.
Algselt postitas PraS
Vaata postitust
Ning väljaku hoolduse osas, et väga palju saab alguse ikka kohapealsetest inimestest ja nende aktiivsusest. Näiteks Vinnis on elanikke alla tuhande, aga olemas on täielik maasikas väljak (parematel päevadel teeb isegi Rakvere Linnastaadionile silmad ette), rääkimata kõigest muust mis spordikompleksi juurde kuulub. Kiviõlis on inimesi aga üle 5 ja poole tuhande, mängijad saavad minu teada isegi mingisugut palka (võin küll hetkel eksida), aga ühte normaalselt platsi pole valmis saadud.
Algselt postitas ukuullevald
Vaata postitust

Leave a comment: