Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Andres.
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Esmalt publikust. Viibisin teie mängul eelmine pühapäev sirka veerand tundi( 20-35da minutini) ja mulle küll ei jäänud muljet et tribüünil oleks üle 100 inimese olnd( protokolli läks 153). Kas tõesti maabus kusagilt teisel poolajal niipalju inimesi?
    Väga võimalik, nagu ma eelnevalt kirjutasin, siis too päev oli Rakvere rahvas jõle uimane, ja ikka tilkus pidevalt kedagi juurde. Teiseks poolajaks jõudsid minu arust ka triibli omad, kellega teil mäng oli.

Palusin mängu lõpus staadionile jõudnud fotograafilt otsida, et kas ta rahvast ka mõne pildi sai. Ühe sai, ja siit sain esimese raksuga kokku loetud 91 inimest. Pilt tehtud u 5-10 minutit enne lõppu, ning fotograafi kinnitusel jäi väikseid grupikesi veel nii vasakule kui ka paremale poole + veel kohvikus konutajad ja pellaris olnud inimesed, lisaks tean, et üks seltskond oli pildi tegemise ajaks juba lahkunud bussile ja osa külmavareseid tõmbas pärast teist väravat tuld. Seega mulle tundub see 153 reaalne. Ning minu teada loetakse Rakvere staadionil juba sisenedes kõik näod üle.

Teiseks muruväljaku kvaliteet. Eeldan et kevadel ja kevadel/suvel tehti EJL poolt mättalõikus ja õhutamine kindlasti mitmel puhul ära. Niitmine niitmiseks. Oli teie ju EMi üheks mängupaigaks. Samas muru kvaliteedi puhul on ka see ülioluline.
    Võimalik, et tõsi, et tehti ja seda siis EJL kuludega. Selles osas puuduvad mul teadmised.
    Kuid lisaks niitmisele on spordikal olemas ka korralikud kastmissüsteemid ja väljakut kastetakse igal hooajal päris kenasti.

Kiviõlil seda luksust ju polnd, et EJL neil teatud hooldust oleks teind. Tean omast käest, et piisab vaid kevadel ja sügisel mättalõikust ning õhutamist teha muruväljakule ning väljaku kvaliteet tõuseb kordades.
    Selge see, aga pole siin väitnudki, et Kiviõlis peaks olema samasugused tingimused nagu Rakveres. Ilmsegelt on meil seis selles osas parem kui enamusel, ja keegi ei käigi siin ju pärast igat kohtumist vingumas, kui pask kuskil oli. Oleks Kiviõlis vähemalt rahuldavat tingimused, siis polekski siin mingit kühvlit.

Ning väljaku hoolduse osas, et väga palju saab alguse ikka kohapealsetest inimestest ja nende aktiivsusest. Näiteks Vinnis on elanikke alla tuhande, aga olemas on täielik maasikas väljak (parematel päevadel teeb isegi Rakvere Linnastaadionile silmad ette), rääkimata kõigest muust mis spordikompleksi juurde kuulub. Kiviõlis on inimesi aga üle 5 ja poole tuhande, mängijad saavad minu teada isegi mingisugut palka (võin küll hetkel eksida), aga ühte normaalselt platsi pole valmis saadud.

Algselt postitas ukuullevald Vaata postitust
    Eelmine aasta mängis Tallinna Kalev karikavõistlusi Tapal. http://www.jkkalev.ee/uudised/id/18/uudis/253/
    Mhm, leidsin nüüd ka ise uudisnupu üles, ega väga valesti ei mäletanudki.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    Halvasti varjatud kadedust kumab läbi siit, anna andeks
    Oleks olnud ka suhteliselt veider, kui EJL oleks EM-i eel hoolduse tegemata jätnud, kas pole nii?

Materiaalne baas muidugi on nukker mitte ainult Kiviõlis, see on ka selge. Siin sügise algupoole ootasin poissi Kalevi hallist trennist ja jalutasin ringi seal ja jäi silma, et keskstaadioni jalkaplatsi muru nühiti tavalise käsiniidukiga, üks mees niitis ja üks korjas rehaga niiduse kokku. Kohutav töö, kahju oli vaadata, 21.sajand ja Euroopa Liit ja kõik need muud toredused - ja sealsamas ei ole sellise töö jaoks vahendeid murutraktori või raideri ostmiseks...

Lihtsalt tähelepanek, vabandan sekkumast. Te kakelge edasi nüüd.
    Ei ole üldse kadedust. Kusjuures rehatamine pidi murule isegi hea olema. Tippspetsialistid teavad rääkida.

Leave a comment:

• odralauk
    replied
    Algselt postitas Andres. Vaata postitust

Ning nüüd hakkab meenuma, et kas mitte väga ammu ei olnud lehes uudis, kus JK Kalevi noored kurtsid ja olid suures šokis kui pidid Tapal mängima (?).
    Eelmine aasta mängis Tallinna Kalev karikavõistlusi Tapal. http://www.jkkalev.ee/uudised/id/18/uudis/253/

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Oli teie ju EMi üheks mängupaigaks. /.../ Kiviõlil seda luksust ju polnd, et EJL neil teatud hooldust oleks teind.
    Halvasti varjatud kadedust kumab läbi siit, anna andeks
    Oleks olnud ka suhteliselt veider, kui EJL oleks EM-i eel hoolduse tegemata jätnud, kas pole nii?

Materiaalne baas muidugi on nukker mitte ainult Kiviõlis, see on ka selge. Siin sügise algupoole ootasin poissi Kalevi hallist trennist ja jalutasin ringi seal ja jäi silma, et keskstaadioni jalkaplatsi muru nühiti tavalise käsiniidukiga, üks mees niitis ja üks korjas rehaga niiduse kokku. Kohutav töö, kahju oli vaadata, 21.sajand ja Euroopa Liit ja kõik need muud toredused - ja sealsamas ei ole sellise töö jaoks vahendeid murutraktori või raideri ostmiseks...

Lihtsalt tähelepanek, vabandan sekkumast. Te kakelge edasi nüüd.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Ma ei viitsi siin kõiki eilseid tsiteerida.

Esmalt publikust. Viibisin teie mängul eelmine pühapäev sirka veerand tundi( 20-35da minutini) ja mulle küll ei jäänud muljet et tribüünil oleks üle 100 inimese olnd( protokolli läks 153). Kas tõesti maabus kusagilt teisel poolajal niipalju inimesi?

Teiseks muruväljaku kvaliteet. Eeldan et kevadel ja kevadel/suvel tehti EJL poolt mättalõikus ja õhutamine kindlasti mitmel puhul ära. Niitmine niitmiseks. Oli teie ju EMi üheks mängupaigaks. Samas muru kvaliteedi puhul on ka see ülioluline.

Kiviõlil seda luksust ju polnd, et EJL neil teatud hooldust oleks teind. Tean omast käest, et piisab vaid kevadel ja sügisel mättalõikust ning õhutamist teha muruväljakule ning väljaku kvaliteet tõuseb kordades.

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Eelmine nädal olin teie mängul ja polnd samamoodi see publikuarv selline nagu märgitud. Väljakust siis et EJl ju ei teind kiviõlis hooldust nagu teil või mis ?
    On suur vahe, kui kohal on näiteks 150 inimest ja kirja pannakse 153 või kui kohal on maksimaalselt 100 inimest ja kirja pannakse 155.

Ma saan aru, et sulle väga meeldib oma nina igale poole toppida, aga mõnikord võiksid kirjutamata ka jätta.

Leave a comment:

• RaitR
    replied
    Nali naljaks, kusi kaljaks, täna ainuke kartul mis seal platsil kasvama läks oli paekivi oma, mitte rakvere oma.
    selleks soovingi neile head talve ja edukat talvesaaki edaspidiseks.

Samuti loodan, et järgnevatel kodumöngudel, ei pea te meeskonna riietusruumi fekaale tribüüni taha laskma, vaid suudate korraliku torustiku kuskilt sebida.
    Aga seniks koduväljakult kodune võit saadud ja täiesti teenitult!

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Rakvere on mingeid preilisid täis, et mudase platsi peal mängida ei kannata või mis?
    Ei tea mis kuradi koopast ja mis suunitlustel sa välja hüppasid. Aga vähemalt mina ei leia, et kuskil mülkas kakerdamist saab jalgpalliks nimetada. Muidugi eks selles sihukeses inglise 23nda liiga stiilis vihmasel laupäeval kuskil hoovis madistamisel ja jalgade murdmisel ole ka muidugi oma võlud, aga Esiliiga tasemel ootaks ehk midagi enamat. Ning seni enamus hooajast pole pidanud selles õnneks pettuma.

Täna õnneks keegi vast väga tõsiselt viga ei saanud, kuigi Tamme omadest pidi üks mängija kahjuks vigastuse tõttu väljakult lahkuma.

Ning nüüd hakkab meenuma, et kas mitte väga ammu ei olnud lehes uudis, kus JK Kalevi noored kurtsid ja olid suures šokis kui pidid Tapal mängima (?).

Leave a comment:

• nr9
    replied
    Ainuke väljak esiliigas, mis on täielik saast. Ka suvel on see täielik saast, ei kujuta ettegi, kui peaks sellise sita sees vihmaga mängima.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Rakvere on mingeid preilisid täis, et mudase platsi peal mängida ei kannata või mis?

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas Shatov Vaata postitust
    Meie võistkonnal olid samad tingimused nagu teil, ärge süüdistage oma kaotusega - meie väljakut ))) valja näete nagu ............ !
    Ei no, olite täna paremad ja väärisite 3 punkti, selles osas ei vaidle keegi ja palju õnne. Kuidas samas ei muuda see fakti, et väljak on teil täielik ......... (vali ise mõni fekaali sünonüüm). Ilmsegelt olete paremini kohastunud põllupeal mängima kui meie. Kuid mis seal ikka, kui 28-ndal ka kunstmurul Tarva üle mängite, siis jääte see hooaeg ainukeseks võistkonnaks kellest Tarvas üle käia ei suutnud. Ning olete selles osas kiitust väärt.

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    Algselt postitas Shatov Vaata postitust
    Meie võistkonnal olid samad tingimused nagu teil, ärge süüdistage oma kaotusega - meie väljakut ))) valja näete nagu ............ !
    Tõsi, väga asjalik esimene postitus sinu poolt selles foorumis. Tingimused olid võrdsed, ainult et Kiviõli on harjunud mängima sellistest tingimustes vist, erinevalt Tarvast (?).

Leave a comment:

• Shatov
    replied

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Eelmine nädal olin teie mängul ja polnd samamoodi see publikuarv selline nagu märgitud.
    Palju siis sinu eksperthinnangul oli kah?

Väljakust siis et EJl ju ei teind kiviõlis hooldust nagu teil või mis ?
    Kuhu sa sellega jõuda tahad ja avalikusta oma allikad.

Minu teada hooldab linnastaadionit Rakvere Spordikeskus, kes enamuse oma rahast saab linnalt. Viimastel aastatel on tehtud ikka päris suuri kulutusi ja asjaga tõsiselt vaeva nähtud.

Ning kui mäng toimub staadionil, mis on mängukõlbmatu, siis liigutada mäng kuhugi, kus selleks on sobivad tingimused. Ei pea olema ilmtingimata Rakvere, ka Kohtla-Järvel on plats tõenäoliselt paremas seisukorras. Oleks kõigile mäng nauditavam ja ohutum.

-e- kui muru teemaks juba läks, siis üks artikkel siia Rakvere kohta, mis pole siit tõenäoliselt läbi käinud: Rakvere staadioni hooldab kvaliteetne muruniiduk

Suvisteks kuni 19-aastaste noormeeste Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri mängudeks jalgpallis ja arvukateks kergejõustikuvõistlusteks valmistuv Rakvere Spordikeskus soetas selle nädala alguses oma masinaparki uue Jakobseni muruniiduki.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Eelmine nädal olin teie mängul ja polnd samamoodi see publikuarv selline nagu märgitud. Väljakust siis et EJl ju ei teind kiviõlis hooldust nagu teil või mis ?

Leave a comment:

Working...
X