Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No urmar, kas ei saanud liidus/Flora kontoris pabereid ühest sahtlist teise tõstetud või on keegi teine jälle süüdi?

edit:

Rumal küsimus ootab vastust: kes on Rakvere FCF klubi esindaja, kes peaks selliste asjadega tegelema? Viimastest artiklitest saab lugeda, et Florast käib siinmail tavaliselt Pohlak isiklikult, kas rakverelased peaks tema munade kallale minema? Või VJK paadi mehed Mets ja Klaasen? Proosa? Õnneks Tarvas paneb päris hästi praegu, kompenseerib selle närviajava hujaaritamise, mis vuti ümber käib.

Kommentaar

läksid teepeal ühest sahtlist teise kaduma.

Kommentaar

No täna tuli võit, mängu poole pealt siis vähemalt hea algus.

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
          No urmar, kas ei saanud liidus/Flora kontoris pabereid ühest sahtlist teise tõstetud või on keegi teine jälle süüdi?

edit:

Rumal küsimus ootab vastust: kes on Rakvere FCF klubi esindaja, kes peaks selliste asjadega tegelema? Viimastest artiklitest saab lugeda, et Florast käib siinmail tavaliselt Pohlak isiklikult, kas rakverelased peaks tema munade kallale minema? Või VJK paadi mehed Mets ja Klaasen? Proosa? Õnneks Tarvas paneb päris hästi praegu, kompenseerib selle närviajava hujaaritamise, mis vuti ümber käib.
          Kõigepealt ei ole Liit ja Flora üks ja sama, mida tõendab juba ka karistamine ja üldse ei hakka ma siin tegelasega, kes esineb anonüümselt, kasutades oma rumalates küsimustes Rakvere inimeste nimesid, ennast ise tutvustamata, vaidlema. Oled sa siis kes tahes.

Võiks ju arvata, et oled ojaperv ise, aga ilmselt mitte, kui sa oma eesnimega mind muidugi valele teele ei tahtnud juhtida.

Kommentaar

Väga hüva mäng oli.

Kommentaar

Algselt postitas tomm Vaata postitust
              Väga hüva mäng oli.
              Äkki väike kokkuvõte?
              kuda uued mehed rakvere omadega kokku juba mänginud on,või noh,näeb välja nagu võistkond?

Kommentaar

Mõni sõna mängust ka meie saidil - http://www.fckuressaare.ee/?module=news&id=794

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                  Kõigepealt ei ole Liit ja Flora üks ja sama, mida tõendab juba ka karistamine ja üldse ei hakka ma siin tegelasega, kes esineb anonüümselt, kasutades oma rumalates küsimustes Rakvere inimeste nimesid, ennast ise tutvustamata, vaidlema. Oled sa siis kes tahes.

Võiks ju arvata, et oled ojaperv ise, aga ilmselt mitte, kui sa oma eesnimega mind muidugi valele teele ei tahtnud juhtida.

Süüdistad kõvasti mind. Tore. Saame tuttavaks. Nimeks on endiselt Indrek, pärit Lääne-Virumaalt Väike-Maarjast, vanus 23, praegune põhiline elukoht Tallinn. Kodukant on ikka hinges. Orkutis soccerneti community's olen end tutvustanud, tee konto, vaata pilte(ka võõrad saavad näha neid), pane sõbraks, mida iganes.

Samas, minu võibolla natuke provokatiivsetele küsimustele tuleb sult täpselt 0 vastust.

Tsiteerin küll Ojapervi, kuid õnneks-kahjuks on tema ainus inimene, kes segastesse asjadesse natukenegi valgust heidab. Nimed võtsin pooleldi sellest samast artiklist ja pooleldi peast - natuke ma ikka kohalikku spordielu tean.
                  Linnavalitsuse saalis toimunud kohtumisest võtsid osa kõik asjasse rohkem või vähem puutuvad instantsid. Aivar Pohlak esindas jalgpalli liitu ja FC Florat; Ain Mets ja Jan Klaasen Rakvere Jalgpalliklubi; Erich Petrovits linna spordirajatiste haldajat; linnapea Rannar Vassiljev, volikogu esimees Mihkel Juhkami ning volikogu liikmed Heli Kirsi ja Aleksandr Holst kohalikku võimu; Alar Peek jalgpalli naiskonda. Kohal viibisid veel Aivar Klaasen (VJK Rakvere toetaja-rahastaja), Jaak Vettik (spordikooli juhataja) ning ajakirjanduse esindajad.
                  http://www.rakverespordikeskus.ee/index.php?id=19103

Mida sellest järeldada? On ju klassikaline vasaku ja parema tasku juhtum.

Panen kohustusliku smaili ka lõppu.

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                    Süüdistad kõvasti mind. Tore. Saame tuttavaks. Nimeks on endiselt Indrek, pärit Lääne-Virumaalt Väike-Maarjast, vanus 23, praegune põhiline elukoht Tallinn. Kodukant on ikka hinges. Orkutis soccerneti community's olen end tutvustanud, tee konto, vaata pilte(ka võõrad saavad näha neid), pane sõbraks, mida iganes.

Samas, minu võibolla natuke provokatiivsetele küsimustele tuleb sult täpselt 0 vastust.

Tsiteerin küll Ojapervi, kuid õnneks-kahjuks on tema ainus inimene, kes segastesse asjadesse natukenegi valgust heidab. Nimed võtsin pooleldi sellest samast artiklist ja pooleldi peast - natuke ma ikka kohalikku spordielu tean.

http://www.rakverespordikeskus.ee/index.php?id=19103

Mida sellest järeldada? On ju klassikaline vasaku ja parema tasku juhtum.

Panen kohustusliku smaili ka lõppu.
                    No ma ei tea, sa küsid minu käest asju, millele mul tegelikult ei ole justkui kohane vastata. Pole ju volitusi. Mina igatahes ei ole selle juhatuses. Aga ma loodan vähemalt, et see Rakvere teistkordne karistamine veenab sind selles, et need kaks suurt Tallinna organisatsiooni ei ole üks ja sama, kuigi asuvad justkui ühes majas, kui nii võib öelda. Tarvas ja Grossi võrkpallimeeskond mängivad ja treenivad mõlemad kahes Rakvere võimlas. Gross toetab kuigipalju ka Tarvast. Ilmselt on mõlemal meeskonnal spordihoones ka kontor. Loodetavasti ei pea sa ka neid üheks?

Aga meeskond oli täna tubli, edaspidi räägiks vaid meeskonna mängudest.

Mis puutub sellesse orkutisse, siis seal pole ma käinud, ka 23 aastaseid Indrekuid ma ühtegi ei tunne justkui. Mis mul selle pildiga ikka peale hakata. Samas võid ju siis juba ise saata, kui soovid () või aitab keegi teine heasoovija.

Kommentaar

Rakvere sai siis ka ikka nullimängu avavoorust kirja.

Kommentaar

No nii, kasepatsi ma ei tunne, see sai nüüd selgeks, kui kolm huvilist mulle abivalmilt tema pilte saatsid. Tänan teid ja arvan, et see on täiesti piisav.

Kommentaar

aga päriselt, miks ei saa kaks aastat järjest asju korda aetud? see ei tohiks ju nii ülemõistuse olla? teised saavad ju! mis on selle inimese nimi, kes selle eest vastutab?

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                            aga päriselt, miks ei saa kaks aastat järjest asju korda aetud? see ei tohiks ju nii ülemõistuse olla? teised saavad ju! mis on selle inimese nimi, kes selle eest vastutab?
                            Ikka eksitakse, nagu Tamme Autogi eile. Pole ju keeruline meeles pidada, et mängija sai mullu viimases voorus hoiatuse ja see oli juhuslikult kolmas.

Kommentaar

mõtlengi, et ühekorra eksid, krt teistkorda ei astu ju sama reha otsa? või kui astud ei ole see kodanik oma asjadega hakkama saanud oma asjadega ja pole ka sinna asja sel juhul. mulle nagu pähe ei mahu, et mängijad lisaks kõigile treenerite vahetusele ja muule solgutamisele, peavad ka alati alustama miinustega. see ei ole ju normaalne, või mis?

Kommentaar

Mis teha, läks nii, tuleb leppida.

Kommentaar

Working...
                                X