Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Andres.
    replied
    Algselt postitas sosku Vaata postitust
    sellise aastaaja ja taevast alla tulnud vihma koguse kohta, igati mõistlikus seisukorras...
    Oleks inspektoril vähemalt üks muna olnud, oleks märkinud, et mänguväljak on mängukõlbmatu, mitte rahuldav. See mis väljakul toimus nüüd küll jalgpall ei olnud. Enamus mängust sai hinge kinni hoitud, et sadama ei hakkaks ja keegi jalga ei murraks.

Pilt tehtud enne mängu ja selle nurga alt ehk ei paistagi kõige hullem. Aga kõik kes seal on käinud, teavad, et ka suvel on plats alla igasugust arvestust. Kuivaga kõva kui betoon, rääkimata kõveratest joontest ja ebatasasustest. Rahvaliigaski on enamus satsidel paremad tingimused.

Kohtunik oli ka kõikide udude isa, ning tribüünilt vaadates parempoolne äärekohtuniks vist loopis terve kohtumise ainult kulli ja kirja, äärmiselt ebakindel.

Algselt postitas Sarvik Vaata postitust
    Ja vaatajaid polnud elusees 155 nagu protokollis kirjas.
    Võimalik, et väga palju nad ei ilustanudki. Ma arvan, et 125 vähemalt oli ära, meid juba mingi ~20.

Leave a comment:

• sosku
    replied
    sellise aastaaja ja taevast alla tulnud vihma koguse kohta, igati mõistlikus seisukorras...

Leave a comment:

• Sarvik
    replied

Esiliiga satsi Kiviõli superhea väljak. Ja vaatajaid polnud elusees 155 nagu protokollis kirjas.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Nonii, vahepeal sai ka Joonas U-23 kutse. Nüüd suurest optimismist pakatades küsiks, et millal Hang oma uue võimaluse saab?

Aga kui realist olla, siis teisipäeval just üdini suuri lootusi ei sea, et enda mehi A le Coq-il näha saaks. Jüris peaks pingile suruma Pedõki ja Jonnil neid asjapulki seal ees veel rohkem. Aga no ütleme nii, et sõbramehe poolest äkki Kirs mõne minuti ühele ikka annab : D

-e- Vanade aegade meenutuseks sai üks artikkel üles koogitud, vbl huvitab kedagi veel:
    Urmas Kirs: poistel võimeid on, vaja ainult veidi pigistada

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Ma arvan, et tänane kaotus on seotud eilse suursündmusega (kirjutatu on väljamõeldis ja ei vasta tegelikkusele(vist ))

Aga kodulinna poistele hoian pöialt
    Su teoorial võib jumet olla, endalgi jäi mulje, et täna pool linna pohmeluses. Publik ja fännid jõudsid enamuses 5-10 minutit pärast avavilet. Kuigi enne mängu hõigati välja, et sajale esimesele sissepääs tasuta. Ma ise märkasin muidugi seda teadaannet alles pärast mängu (mitte, et see minu jaoks midagi muutnud oleks) - aga see selleks. Poleks mängu eel Carlas haavu lakkunud, poleks täna minust vist piuksugi välja tulnud. Aga mängijatest ei usu, et keegi oleks patustanud, enamik niivõinaa seotud pigem ühe teise kooliga.

Algselt postitas AnnaS Vaata postitust
    Tahtsin tänada Rakveret ilusa mängu eest - poisid mängisid hästi ja pakkusid väga mõnusat konkurentsi. Ja staadion on teil ikka super, ei saa kuidagi mainimata jätta. Kahju ainult, et kava ei saanud ja väravaid ei teadustatudki. Aga noh, igasugu äpradusi juhtub, selge see Igal juhul, tubli Rakvere, samas vaimus edasi
    Tänud Teilegi, ning kui Raidule šoksi üle annan, siis tal ka kindlasti hea meel
    Aga imelik, et kavast ilma jäite, neid jaotati küll.

-e- Üks klõps ka mängust. Paraku fotograaf jõudis mängule liiga hilja, siis midagi rohkem mõistlikku ta pildile ei saanud.

Leave a comment:

• AnnaS
    replied
    Mehed, viitsite ka vaielda? Igaühele jääb ju ikka oma õigus.

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Tahtsin tänada Rakveret ilusa mängu eest - poisid mängisid hästi ja pakkusid väga mõnusat konkurentsi. Ja staadion on teil ikka super, ei saa kuidagi mainimata jätta. Kahju ainult, et kava ei saanud ja väravaid ei teadustatudki. Aga noh, igasugu äpradusi juhtub, selge see Igal juhul, tubli Rakvere, samas vaimus edasi!

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    urmar kas sa oled loll või ainult aeg-ajalt mängid seda? mis kuradi argumendid... jommaijoo

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Kalju vajab veel kahte punkti, Tarvas vaid ühte. Lähtume ikka kehtivatest reeglitest. Pole vaja 1921. aasta tulemusi kahtluse alla panna.
    Tarvas ei vaja platsi peal mitte ühtegi punkti ja platsiväliste tegurite eeldamine sellises võrdluses viib absurdi. See on kõik, mis ma öelda tahtsin. Head õhtut.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Kalju vajab veel kahte punkti, Tarvas vaid ühte. Lähtume ikka kehtivatest reeglitest. Pole vaja 1921. aasta tulemusi kahtluse alla panna.

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Miks siis ei kuuluta Soccernet, et Kalju tuli Eesti meistriks? Kas tõesti usute, et nad ei tule?
    Mina ei ole uskumisest rääkinud, ära nuud budulojustu :P

Tarvasel on sportliku poole pealt kõik otsustatud ja ma leian, et sellest tulebki lähtuda. Kui see nüüd millegi mänguvälisega p***e suudetakse keerata, siis okei, kõike võib juhtuda, aga seda ei saa ju aluseks võtta, sest justnimelt - kõike võib juhtuda, alati.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Miks siis ei kuuluta Soccernet, et Kalju tuli Eesti meistriks? Kas tõesti usute, et nad ei tule?

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Absurdi ei tasu minna jah, aga absurd on juba tehniliste kaotuste eeldamine sellises võrdluses. Sama absurdset loogikat pidi võiks kahelda, kas Tallinna Sport ikka võitis 1921. aastal tiitli, sest midagi võib veel päevavalgele tulla.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Ei maksa päris absurdi ka minna, praegu on Tarval üks punkt siiski puudu, et kõik lõplikuks võiks kuulutada. Kuhu sellega üldse nii kiire on, et kangekaelselt väita seda, mis veel lõplik pole?

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Põhimõtteliselt on niikuinii kõik võimalik, see ei ole ju argument. Samahästi võib öelda, et Infoneti edasipääs ei ole veel kindel, kuna nad võidakse maha võtta.

Kui Tarvas kõik mängud mängitud saab, tulemustest olenemata, siis on nad üleminekumängudel. Kui see ei ole koha kindlustamine, siis mis on?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Ma väitsin, et kui Tarvas kõik mängud kaotab, neist kaks disklafiga ja SK 10 kõik võidab, siis lähevad nad ise üleminekumänguidele. Kas sa oled võimeline aru saama, et teoreetiliselt on see võimalik. Ja kuni teoreetiliselt on see võimalik, siis niikaua ei räägita sellest, et keegi on midagi kindlustanud. Äkki saad aru.

Leave a comment:

Working...
X