Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Homme siis meie jaoks aasta tähtsaim matš. Usun, et tõenäolisem on, et alistame Levadia duubli ja Irbis võidab kodus Kalevit, kui see, et hiljem üleminekumängudel Tammekat võita. Peame siiski ausad olema ja nentima, et mõlemad on üsna haprad šanssid.

Urmari abiga sai kokku loetud kõik meie vanameistri kohtumised Rakvere esindusmeeskonna särgis (tuli välja ka ida-viru spordikeskuse lehelt üks protokoll, mida liidus enam polnud). Saime sihukesed numbrid. Homme täitub meie legendaarseimal mängijal 250. kohtumine. Läheb emotsionaalseks.

Kui keegi on kahe vahel, et kas tulla staadionile või mitte, siis mina küll soovitan. Kui on üks mäng, mida see aasta on kõige rohkem oodatud, siis see on see.

Kommentaar

Saab Akimovi karjääri käiku valgustada keegi ehk? Kus poisina trenniga alustas jne.

Kommentaar

Ohohoooo, õnnitlused mu uue kodukandi meeskonna fännidele!

Kommentaar

Ma armastan jalgpalli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeee faking jeee, levadia purustati imeline uskumatu! Piduuuu!

Kommentaar

Arvasin, et tahate veel Tammekaga üleminekutel madistada Kuid õnnitlused, sai õige klubi otse edasi.
            Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
            Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Väga vinge! Õnne

Kommentaar

Õnnitlused Tarvale Premium liiga pileti ja publikurekordi osas! Suur saavutus ja suur rõõm klubi jaoks, aga ka suur töö, mis tuleb nüüd ära teha! Mängukorralduslikult, turunduslikult ja administratiivselt ilmselt kergem, sportlikult ja eelarveliselt ilmselt raskem. Jõudu!

Kommentaar

Noh palju õnne siis. Parem klubi sai edasi.

Kommentaar

Hea töö! Nii palju kordi olite napilt välja jäänud, oli ka viimane aeg õnnel naeratada. Väga huvitav meeskond igatahes, lisate kindlasti värvi kõrgliigale.

Kommentaar

Algselt postitas mortan Vaata postitust
                      Õnnitlused Tarvale Premium liiga pileti ja publikurekordi osas! Suur saavutus ja suur rõõm klubi jaoks, aga ka suur töö, mis tuleb nüüd ära teha! Mängukorralduslikult, turunduslikult ja administratiivselt ilmselt kergem, sportlikult ja eelarveliselt ilmselt raskem. Jõudu!
                      Kindlasti tuleb meil igal rindel juurde panna, aga õnneks saab see töö alata nüüd 2 nädalat varem. Saage nüüd üleminekumängudel hakkama ja saamegi uuel aastal ühes liigas rammu katsuda. Publikunumbrite osas kartsime, et ilm keerab käru ja ei tule vajatud 230 ära, aga õnneks tuli isegi veidi peale.

Emotsioonid on hetkel igatahes laes! Rohkem ei suuda praegu kommenteerida.

Kommentaar

Õnne ja edu Rakverele!

Kommentaar

Algselt postitas shefield
                          Kas ja millal on mõni rakvere klubi eesti kõuge kõrgemas liigas mänginud?
                          Rakvere FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
                            Rakvere FC Flora
                            Ei...

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
                              Ei...
                              Holy shit! Väga vabandan... Tõesti ei mänginud

Aga mu suured õnnitlused Rakvere Tarvasele PL'sse pääsemise puhul!

Kommentaar

Working...
                              X