Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rakvere JK Tarvas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mjaasa
    replied
    See oleks ikka suur üllatus, kui Tarvas punktigi saaks. Olgem ausad.

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Algselt postitas Sarvik Vaata postitust
    Tammeka vastu võiks hakata punktide peale juba mõtlema, tuleb võimas mäng ma usun.
    Lootust teil ju on

Tarva algus on olnud päris sarnane sellega, kuidas Tulevik aasta tagasi startis. 3 kaotust, selle sees üks päris kole äralagunemine. Värvavate vahe enam-vähem sama ja esimesed punktid 4. voorus. Siis kõmmutati Pärnule lausa 5 kolli.

Leave a comment:

• Sarvik
    replied
    1:3 Kalju vastu.

* Tarva debüütvärav tõeline mammu. Üliõnnelik selle üle, hea töö.
    * Lõime päris palju häid võimalusi tugeva tiimi vastu. Propsi selle eest kuttidele.
    * Kõik Kalju väravad standardolukordadest. Pallide klaarimisega hakkama ei saadud, samas Märten Kuuselt minu arust hea mäng. Lappis mitte-standardites hästi olukordi.
    * Goldbergi värav ilus, mõnes kohas jäi kauaks pall tema kätte, teises kohas oleks pidanud ise lööma.
    * Münter ründefaasis hea, tsenderdused head. Kaitsefaasis saab juurde panna.
    * Rannamäelt kõige parem mäng siiamaani. Kaks kollast võlus Kalju keskkaitsjatele välja.
    * Väljak oli hea, sai enesekindlamalt lükata
    * Ootan tagasi line-upi Trasbergi. Kaarel Saart on kaitseliini vaja, siis saaks täitsa mängida juba.
    * Paistis, et Rannamäe sai vigastada, loodame, et kõik korras. A. Tovstik samuti.
    * Kalju fännid on toredad

Tammeka vastu võiks hakata punktide peale juba mõtlema, tuleb võimas mäng ma usun.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Pärnu vastu saime kuni 50. minutini hakkama, Flora vastu saime alates 50. minutist hakkama. Floorakad viisaka võõrustajana lasid meil lõpus ikka veidi veeretada ka. Loodame, et Kaljuga teeme siis täispaketi, ega siin meelt heita saa. Nõmmekate leeris pole õnneks ühtegi sommi.

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Minu poolt kummardus Tarva fännidele. Omadega lõpuni ja tööpäeva õhtul mitmekümnekesi Tallinnas. Retsept!
    Aitäh heade sõnade eest! Peame omaltpoolt Florat kiitma ka mängueelse kogunemise eest, jõudsime enne lumejalgpali veidi soojas olla. Fänlus oli iseenesest üsna tagasihoidlik meil. Suuremad laulumehed jäid koos trummidega reservi ning pereinimesed kartsid, et iga kord kui suu lahti teeme, siis tuleb võrgust välja võtta. Kuigi ka Esiliigas viskas meil vahest tööpäeva õhtuti 5:0 stiilis pakke sisse, siis eks tuleb fännidelgi uute oludega harjuda.

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
    Kas Oleg Gross Tarvast ei toeta üldse?
    Ei. OG toetab rallisporti ja näpuotsaga ehk ka teisi, Rakvere Lihakombinaat on hetkel oma fookuse suunanud kossule ja suurperedele. Kuid eks siin ja naaber maakondades on ka teisi suurettevõtteid kelle suunas saab töötada.

Rakvere linna toetus võrgule, kossule kui ka jalkale peaks olema üsna võrdne ja võib öelda, et Eesti mõistes üpris eeskujulik.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    I lol'd.
    Alati teie teenistuses, söör!

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Peale Sakari viiendat ehk 6:0-i Tarvas muidugi haistis võimalust ja üritas kontratest...
    I lol'd.

Tarvas võiks kokku võtta asja ikka Arno Pijpers kuldsete sõnadega, et teisel poolajal mängisite Floraga nagu võrdne võrdsega

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Minu poolt kummardus Tarva fännidele. Omadega lõpuni ja tööpäeva õhtul mitmekümnekesi Tallinnas. Retsept!

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Esimesel poolajal ei lasknud Flora Tarval lihtsalt hingata, igast asendist ja igas olukorras lihtsalt domineeriti. Sakari oli muidugi Hurdale eile täielik napakymppi, Tarva kaitse lihtsalt ei suutnud ta vastu mitte midagi. Peale Sakari viiendat ehk 6:0-i oli väljak juba nii lumine, palli liikumine raskendatud ja kõik mehed jooksid "pulkas" jalgadega, et mitte kukkuda. Nii-et pigem asi selles, et Flora lasi pressi veidi alla. Tarvas muidugi haistis võimalust ja üritas kontratest, vahetult enne lõppu viimastel minutitel peaaegu said ka auvärava kätte nurgalöögijärgsest olukorrast, Aland tõi ära.

Leave a comment:

• Kalp
    replied
    Mis siis eile esimesel poolajal juhtus?Ja 50-ndast minutist saadi kaitse pidama või tõmbas Flora piduri peale?Pärnu vastu vajus Tarvas just viimased 20 minutit ära...eile siis suudeti seista?

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas k2bo Vaata postitust
    Paidel peaks kõige raskem olema saada sponsoreid, kes küla sponsor ikka olla tahab. Aga pigem viitan praegu sellele, et sponsor ei pea olema just samast maakonnast.
    Loomulikult ei pea, aga ettevõtetel-firmadel on tõenäoliselt suurem side lihtsalt kohaliku piirkonna spordiklubidega.

Paar aastat tagasi räägiti Paide leerist, et tahetakse olla-saada Kesk-Eesti jalgpallureid ühendavaks klubiks, ehk et nii Järva- kui Raplamaa. Ei tea, kuidas aastal 2016 lood on, aga iseenesest kahe maakonna peale ehk midagi siiski sponsorite näol leiaks. Lisaks veel noortetöö ka Tapa regioonis.

Leave a comment:

• Felipe
    replied
    Kas Oleg Gross Tarvast ei toeta üldse?

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Millegipärast kahtlen, et just see nende sõnade põhjuseks on. Samas, nagu ma ütlesin, et täpse selgituse saaks vaid Pohlak ise anda.

Ja kahtlemata on Rakvere jalgpallil raske sponsorite leidmisel korvpalli ja võrkpalliga konkureerida. Eks muidugi sama "viga" on ka Tartus ja Pärnus, aga olles ikkagi Eesti mõistes suuremad linnad, eriti Tartut silmas pidades, võiks seal muidugi ideaalis kõigile jaguda.

Paide kohapealt, siis on tunne, et nemad teevad juba jõulisemaid samme profiklubiks saamisel.

Paidel peaks kõige raskem olema saada sponsoreid, kes küla sponsor ikka olla tahab. Aga pigem viitan praegu sellele, et sponsor ei pea olema just samast maakonnast.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Sarvik Vaata postitust
    Ma arvan äkki see, et igas PL meeskonnas peale Tarva on keegi poolproff või proff. Keegi Paides või Tammekas ja Pärnus ju saab ikka palka mängijatest, aga Tarvas pole kedagi. (v.a. muidugi need mängijad, kes on klubi juures ka treenerid)
    Millegipärast kahtlen, et just see nende sõnade põhjuseks on. Samas, nagu ma ütlesin, et täpse selgituse saaks vaid Pohlak ise anda.

Ja kahtlemata on Rakvere jalgpallil raske sponsorite leidmisel korvpalli ja võrkpalliga konkureerida. Eks muidugi sama "viga" on ka Tartus ja Pärnus, aga olles ikkagi Eesti mõistes suuremad linnad, eriti Tartut silmas pidades, võiks seal muidugi ideaalis kõigile jaguda.

Paide kohapealt, siis on tunne, et nemad teevad juba jõulisemaid samme profiklubiks saamisel.

Leave a comment:

• Sarvik
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Ma ka ei tea, mida seal tunnuste all silmas peeti täpsemalt. Sellele saaks vist Pohlak ainult ise vastata. Ma eeldan, et ehk tunnused aka potentsiaal professionaalse klubi olemasoluks?
    Ma arvan äkki see, et igas PL meeskonnas peale Tarva on keegi poolproff või proff. Keegi Paides või Tammekas ja Pärnus ju saab ikka palka mängijatest, aga Tarvas pole kedagi. (v.a. muidugi need mängijad, kes on klubi juures ka treenerid)

Eks eelarveline põhjus ole, kõik oleneb sellest kui palju näiteks KOV toetab või kuidas sponsoritega lood. Rakverel nii väikse linnana teiste PL meeskondade vahel raske ühest kohast sponsoreid leida, kes oleks nõus toetama nii kossu kui ka jalkat või võrku samal ajal korraga.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Tuleme parem olulisemate teemade juurde. Huvitav, mida Aivar sellega silmas pidas?
    Vaid? Ahahah ravi võtmata vist.

Leave a comment:

Working...
X