Algselt postitas Glasgow Celtic FC
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rakvere JK Tarvas
Collapse
X
-
miks mäng edasi lükati?
ja just kolmapäevale? pekki nooh, mul trenn, ei saagi vaatama minna
edit: mis mõttes, rakvere kunstmuruväljakul? järelikult mul trenni pole vist...või on peale seda...huh, saab isegi vaatama minna vist
Leave a comment:
-
keegi kes ajaxi mängu nägi või osales ei viitsiks vähe mängu kirjeldada või seda kuidas meile löödi ja kuidas ise lõime!
Leave a comment:
-
ma arvan, et kuna eelmise mängu samade vastu rakvere võitis, siis seekord ootasid nad seda sama ja ei võtnud asja nii tõsiselt...aga see on minu arvamus
ei tea, mis tglt neil viga oli
Leave a comment:
-
Rakvere toodi lihtsalt maapeale tagasiAlgselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustPoisid, mis teil täna viga oli? 0-4 kaotus, mismõttes?
Leave a comment:
-
Poisid, mis teil täna viga oli? 0-4 kaotus, mismõttes?
Polluksi kollane oli tglt täiesti ära teenitud, ta pmst elas vastastel seljas...
Tore mäng oli küll, aga oleks võitu või vähemalt viiki näha taht
Aga pole hullu...
Leave a comment:
-
Poisid kuulge
Ega me teil täna trenni ära ei rikkunud? Saite kuskil trenni teha ikka?
Leave a comment:
-
oleksin pidanud tõesti ära lööma aga millegi pärast ei suutnudAlgselt postitas Põld90 Vaata postitustAunapuu oleks võinud 4-3 lõpu eel panna.
Leave a comment:
-
Oleks võind, aga ei pannud. DeeeemAlgselt postitas Põld90 Vaata postitustAunapuu oleks võinud 4-3 lõpu eel panna.
Leave a comment:
-
ahvid rsk
ma tahtsin näha 3-0 võitu, mitte 3-3 viiki...turakad
ei aga tglt...hea mäng oli...lõpus kaotusseisust 3-1 nii kiiresti välja tulla ja viigiga lõpetada...vapustav
väga ilus mäng teilt kõigilt, eriti väravalööjatelt(ljaš, hang ja akimov)...supjeerrrr...aga järgmine nv tahaks võitu näha
Leave a comment:
-
Heheee, see suht mõttetu tegu oleksAlgselt postitas urmar Vaata postitusteks tee siis kuhugile Tapa teema.
Leave a comment:
-
eks tee siis kuhugile Tapa teema.Algselt postitas rkv_massive Vaata postitustSee vist ei ole päris õige teema?! Rakverega siin eriti pistmist ple
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: