Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Selles valguses tundub kaheldav ka Soccerneti väide, et tegu oli meie möödunud hooaja põhiraskust kandnud mängijaga. Mitte, et kõik mängijad väljakul peaksid väravalööjad olema või resultatiivseid sööte jagama, aga usun, et üsna kõnekad on poolkaitsja jaoks siiski numbrid 0 väravat ja 0 väravasöötu. Neid numbreid vaadates ja möödunud aastal ka Silvio mängu, siis tuleb kahjuks nentida, et enesehinnang ning panus väljakul pole päris võrdväärses seoses. Tuleb taset tõsta.
Minu teades, Silvio kasutati palju kaitsepoolkaitsjana pärast suvi: päris raske sealt palju väravaid ja söödud teha.
Pärnus kasutati ründajana 4-5-1'ga ja peaaugu värava lõi. Aga ma saan aru Rakvere catenaccio ja kontrarünnakuga mängida ei taha, parem vallutada Premium Liiga calcio champagne'ga
Nüüd on ka nii palju Flora laenumehed kellel on vaja mänguminutid teha, siis ma näen raske et ta saab mänguaeg üldse.
See lihtsalt sealt ei või tulla, et 16 liigas ja üks karikas?
Usun, et sealt see tulebki, aga karikas ta meie eest ei mänginud. Enne Tarvaga liitumist tegi karikamängu Rumori Calcios. Pole küll tegelikult väga vahet kas 16 või 17 mängu. Kõik teeme vigu, aga praeguses kontekstis tahtsin selle erisuse välja tuua.
k2bo lõi päris kena graafilise lahenduse mängupäeva koosseisu kuvamiseks. Olgu see siin ka välja toodud (Tarvas vs Pärnu):
Õhtulehes oli märgitud, et mängis möödunud hooaeg Rakvere eest 17 kohtumist. Tegelikult osales meil 16 mängus, neist vaid kolm tegi ta algusest lõpuni kaasa.
See lihtsalt sealt ei või tulla, et 16 liigas ja üks karikas?
Kuigi kaotasime eile 3-0, siis lootusetu see olukord küll polnud. 50 minutit püsisime kenasti mängus. Kohtuniku suured otsused läksid meie kahjuks, õiged või valed, polegi enam oluline. Lasime neist end liigselt mõjutada. Viimased kaks väravat olid kindlasti välditavad, loodetavasti võtame õppust. Mõne mängija puhul andis ka väsimus tunda, ehk hooaja jooksul füüsis paraneb.
3-0 kaotuse puhul on võib olla veidi kentsakas kaitsjaid esile tuua, aga Märten Kuusk mulle täitsa meeldis. Usun, et saab Kaarel Saare asendamisega kenasti hakkama. Ta on veel nii vähe meiega koos trenni teha saanud, nii et kokkumäng saab ka ainult paremaks minna.
Üldiselt aga, selle mängu põhjal küll ei ütleks, et esiliiga ja meistriliiga vahe mäekõrguselt erineks. Väga võimalik, et pärast kohtumisi Flora ja Kaljuga arvan teisiti.
Algul oli mängupilt vähe ilusam.
Fännid olid küll tip-top vägevad vennad.
Sooviksin omaltpoolt vabandada selle rumala Pärnu "fänni" pärast, kes inetusi loopis teie kohta.
Edu ja jaksu Rakverele edaspidiseks hooajaks!
Pole hullu, eks neid tõrvatilku jagub igasse linna. Me ei saa garanteerida, et Rakvereski mõni jorss sarnaselt käituda ei võiks. Loodetavasti vaid päris küljealla ei tiku. Mind häiris eile pigem see, et me ei võinud oma fännilippe aiale asetada kui ühe tondi lalin.
Isegi teadis fakte, et Jonn on Tarva parim mees ning ründeliinist tunneb Rakvere Akimovist puudust.
Mina igatahes kiidan.
Ma ütleks, et need 'faktid' on vaieldavad
Silvio juhtumit kommenteeriks ka veidi. Igasugu segast infot tema kohta liikvel. Vigastust mehel ei ole, ei kuulunud lihtsalt sel korral Bondareko valitud mängupäeva koosseisu. Mängijaid on meil rohkem kui mullu Esiliigas, trennigi tehakse kõvemini ning koht väljakul pole kellelegi garanteeritud.
Täpsustaks ka tema mullust statistikat. Tundub, et viimasel ajal pannakse Rakvere numbritega pidevalt pange. Õhtulehes oli märgitud, et mängis möödunud hooaeg Rakvere eest 17 kohtumist. Tegelikult osales meil 16 mängus, neist vaid kolm tegi ta algusest lõpuni kaasa.
Selles valguses tundub kaheldav ka Soccerneti väide, et tegu oli meie möödunud hooaja põhiraskust kandnud mängijaga. Mitte, et kõik mängijad väljakul peaksid väravalööjad olema või resultatiivseid sööte jagama, aga usun, et üsna kõnekad on poolkaitsja jaoks siiski numbrid 0 väravat ja 0 väravasöötu. Neid numbreid vaadates ja möödunud aastal ka Silvio mängu, siis tuleb kahjuks nentida, et enesehinnang ning panus väljakul pole päris võrdväärses seoses. Tuleb taset tõsta.
Kommentaator nii väga hull ei olnud midagi, eriti arvestades et tegemist kommentaatori kodumeeskonnaga. Kiideti Rakvere fännide laule, kahevõitluste kommentaarid ütles alati välja, kes jäi peale, kes alla. Ja kommentaatori teadmatus mängijatest praegu on ju samuti täiesti normaalne. Isegi teadis fakte, et Jonn on Tarva parim mees ning ründeliinist tunneb Rakvere Akimovist puudust.
Mina igatahes kiidan.
Algul oli mängupilt vähe ilusam.
Fännid olid küll tip-top vägevad vennad.
Sooviksin omaltpoolt vabandada selle rumala Pärnu "fänni" pärast, kes inetusi loopis teie kohta.
- Järgi vaadates korralikult Pärnu poole kallutatud kommentaator, aga kodumäng seega las olla.
See ju see üks ja ainus foorumi Tofoa.
Loodetavasti Tofoa järgmistes Esiliiga YT ülevaadetes kirjutab ka mängijate nimed õigesti. Märksõnaks - Marten Niilop.
- pole piisavalt kokku mängitud
- Goldberg tundub hea ja tehniline, kuid üksteise mõistmisest jääb veel väheks
- Ljai värav oli ilus, kuid sulg. Sain aru, et kui Rannamäe poleks sulus olnud, oleks ikka sees olnud ja väravavahil oli selge pilt olukorrast ehk Rannamäe teda ei seganud. Reeglid on aga reeglid.
- Teine poolaeg vajuti ära, vahetused nähtamatud
- Kaasik esimesel poolajal hea õhus
- Kuuselt korralik mäng olenemata seisust
- Järgi vaadates korralikult Pärnu poole kallutatud kommentaator, aga kodumäng seega las olla.
- Seis ei peegelda tegelikku mängu tulemust. Ilmselt jääb kõigile mulje nagu oleks täiega alla jäädud, kuid ma seda ei ütleks.
- Penalt oli 50/50 "jalad on nõrgad ja see on fakt", põhimõtteliselt Larin lihtsalt läks olukorda 'hkõrn kontakt oli, aga Premium Liigas pidi ju füüsilisem mäng olema ja Pärnu LM mängija kalastas normaalselt. (minu arvamus)
- Tervitaks venda, kes meid v*ttu saatis uhkelt nii, et terve staadion nägi. Loodan, et su vanemad on su alaarengu üle uhked.
- Pärnul teisel poolajal teine käik ja Vunk oli kvaliteet. Nulliti meie poolkaitse täielikult
- Kaarel Saare puudumist oli korralikult tunda. Samuti oleks ehk Aunapuu juurde andnud. Tipurünne jäi lahjaks. Jografi tahaks juba näha.
Igatahes alla me ei anna ja tulgu vastu, kes tuleb saab lahingu ja samuti ka tribüüni peal.
Selge see, et sääraseid kolle iga voor ei sünni. Minu jagatud klipp oli pigem näitlikustamiseks, et pauk võib tulla igast luuavarrest. Ühe videomontaai pärast ei tasu kunagi pilvedesse tõusta ega ka meest maha kanda.
On ilmselge, et me Monikove ja Beglarishvilisid tehnikaga üle mängima ei hakka. Punktid tulevad siis, kui meie tahe ületab vastase oma. Kaitses on vaja kõva tuhhiga distsiplineeritud võitlejaid. Ma usun, et Larin seda kindlasti ka on, aga eks hooaeg näitab.
Leave a comment: