Tänasest Virumaa Teatajast:
"Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigas mängiv Rakvere FC Flora meeskond purustas Saaremaal 26. vooru mängus tabeli liidri FC Kuressaare tulemusega 1:0 (1:0) ja tõusis turniiritabelis 26 punktiga kaheksandaks."
Ah et lausa purustamine?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rakvere JK Tarvas
Collapse
X
-
Seda oleks küll tore teada jah.Algselt postitas 17 Vaata postitustMis kodukast saanud on?
Leave a comment:
-
Rakvere FC Flora - Lasnamäe FC Ajax mängu pildid:
Leave a comment:
-
Tore et võit ikka tuli, aga vahepeal oli küll selline tunne et see 1-0 edu võib jälle käest libiseda. Võimalusi tuleb rohkem realiseerida!!! ja kas tõesti oli 50 pealtvaatajat ?! tundus küll tiba rohkemAlgselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitustJõudsin ka lõpuks mängule ja sain vapustava elamuse
Rakvere 2:1 võit oli kõva. 5 aasta jooksul esimene võit FC Ajax-i üle.
Vapustav
Järgmisel mängul olen kindlasti platsis
Leave a comment:
-
Jõudsin ka lõpuks mängule ja sain vapustava elamuse
Rakvere 2:1 võit oli kõva. 5 aasta jooksul esimene võit FC Ajax-i üle.
Vapustav
Järgmisel mängul olen kindlasti platsis
Lisaks seda ka et kohtunikud olid vahepeal ikka väga nõmedad
Leave a comment:
-
Sorri, aga ma mängin korra veel blondiini
Kas mängudel on mingi pilet ka, et kas ma pean raha kuskilt hankima omale
Leave a comment:
-
Näe, tarku poisse siin leidub siiski.
Tänan abi eest, ning nüüd teen omale terve kalendri selgeks.
31.augustil siis arvatavasti näeme
Leave a comment:
-
Pühapäev, 31. august 17.00 Rakvere FC Flora - Lasnamäe FC Ajax, Rakvere linnastaadionil
Leave a comment:
-
XXV voor Pühapäev, 31. august
kell 17.00 Rakvere FC Flora - Lasnamäe FC Ajax, Rakvere linnastaadionil (Kastani pst. 12)
Terve kalender: http://jalgpall.struktuur.ee/2776
Edaspidi ole ikka ise kursis.
Leave a comment:
-
Heipa, targad poisid
Millal järgmine mäng Rakveres? Teeks siis selle päeva vabaks omal
Kellaaega kaa paluuun.
Aitäääääh.
Leave a comment:
-
...jah, alar ei vormistanud kübaratrikki kuigi võimalus oli hea...akimovil muidugi hiljem veel parem võimalus aga jättis kasutamatta... raskolt lõpu eel hea sööt trahvikastis rohtlale ca`9 meetri peale...kahjuks rohtla sooritus alla keskmiseAlgselt postitas urmar Vaata postitustRakvere tegi eile ikka ilusa mängu. Negatiivsena võiks meenutada päris mitut realiseerimata jäänud võimalust. Kaitse toimis väga ilusasti ja kuigi tartlased üritasid suruda, siis õiget võimalust neil ei tekkinudki. Tartlaste keskkaitsja oli ikka tõeliselt hädas Petrovitsiga.
Leave a comment:
-
Rakvere tegi eile ikka ilusa mängu. Negatiivsena võiks meenutada päris mitut realiseerimata jäänud võimalust. Kaitse toimis väga ilusasti ja kuigi tartlased üritasid suruda, siis õiget võimalust neil ei tekkinudki. Tartlaste keskkaitsja oli ikka tõeliselt hädas Petrovitsiga.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: