nii siis oodake meid siis Paidesse Kui kalju fännid hakkavad Toetama jälle Paide Fc Flora Linnameeskonda
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustkas kohe väljakule?sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Väheke ette mõtiskledes ja oletades ,et Paide saab Meistriliigasse siis tekib kohe jälle hunnik probleeme ja küsimusi.
Hakkame pihta sellest ,et:
1.Kus hakkab Paide kevadel oma kodumänge pidama ? Ma mõtlen seda aega ,kui murul veel mängida ei saa.
2.Kus hakkab Paide mängima oma kodumänge suvel ? Praegusel staadionil pole tribüüne ,valgustust .
Iseenesest oleks muidugi väga lahe ,kui Paide ML-i saaks ,sest seal on kohalik huvi selgelt olemas ja Tallinngi pole kaugel ma mõtlen sellest aspektist ,et hea vaatamas käia .FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroPraegune meeskond on veel noor ka. Kui suudaksid paar aastat Meistriliigas vastu pidada ja seal mehistuda, siis juba poleks medalite eest võitleminegi ebareaalne.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustVäheke ette mõtiskledes ja oletades ,et Paide saab Meistriliigasse siis tekib kohe jälle hunnik probleeme ja küsimusi.
Hakkame pihta sellest ,et:
1.Kus hakkab Paide kevadel oma kodumänge pidama ? Ma mõtlen seda aega ,kui murul veel mängida ei saa.
2.Kus hakkab Paide mängima oma kodumänge suvel ? Praegusel staadionil pole tribüüne ,valgustust .
Iseenesest oleks muidugi väga lahe ,kui Paide ML-i saaks ,sest seal on kohalik huvi selgelt olemas ja Tallinngi pole kaugel ma mõtlen sellest aspektist ,et hea vaatamas käia .
Kommentaar
-
Kuna pidin varem ära tulema, et ei peaks tund aega bussi ootama oli enne tulekut seis 2:1 paide kasuks. Kohtunik määras 16 kasti piiripeale väga vale vea ja Erkki Junolainen saatis pallivõrku sealt vasakusseäärde. Paide esimene värav ilusa löögiga 16 kastilt ja teine puhtalt peaga. Publikurekordi kordamine oli ka, aga hetkel ei oska rohkem öelda mis seisuga mäng lõppes. Kohtunik oli tross igatahes.
// Lõppseis Paide LM 2:1 Valga Warrior.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustPaide JK Kalju linnameeskond?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar