Ma arvan, et Zahhovaiko võiks jätkata, on ta Paide tasapisi tippu viinud ja 3. koht oleks vägagi okei saavutus. Samas meenub mullegi Arbaiteri periood Floras ja sealt võiks Paide särtsu juurde saada ja see ründav mängustiil võiks Paidele sobida. Praegu ei pruugiks olla sellel mõtet, sest vaevalt tiitlit enam püüda võimalik on. Kui, siis uuel hooajal, kui peaks väike mahajäämus tekkima liidritest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa arvan, et Zahhovaiko võiks jätkata, on ta Paide tasapisi tippu viinud ja 3. koht oleks vägagi okei saavutus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKuidas saab Paide puhul sellel hooajal kolmandat kohta üldse saavutueks pidada? See on täielik põrumine mitte saavutus."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMille poolest peaks Paide ilmtingimata olema parem nii Florast kui Levadiast?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPaidel-Leval-Floral ongi põhimõttelielt võrdsed koosseisud laias laastus. Kui kolme võrdse klubi heitluses jääb Paide ikkagi kalendriga esimesest kahest maha, siis see on totaalne põrumine.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSamas eelarve on neist kolmest väikseim.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKoosseisus see ei kajastu
Kommentaar
-
Paide puhul on sel hooajal pigem murekohaks näidatav mängupilt ja imelik seda öeldagi kui ees on selline mees nagu Anier, aga ka realiseerimine on juba pikemat aega kiduraks jäänud, mitte koht kui selline. Kolmas koht koha mõttes iseenesest põrumine poleks.
Aga mis me siin kolmandast kohastki räägime. Kalju hakkab vaikselt Paidele kuklasse hingama."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee kajastub selles, et hetkel ei ole kolmandaks jäämine katastroof.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSa oled Paidele lähemal ja tead rohkem mul on selline kõrvaltvaataja mulje. Mulle lihtsalt tundus Paide kui tõsiseltvõetav klubi, kes tahab oma võimalustele vastavalt maksimumi välja võtta ja areneda, aga noh kui nüüd lugeda, et kolmas koht pole katastroof (peale hõbedast hooaega) ja punktide mõttes on tiitel juba poole hooaja minema sõitnud, siis varsti lähevad asjad küll halvasti neil sellise mõttelaadiga.
Just see neid hukule viibki, kui oma põhimõtteid kiire edu nimel minetavad.
Küll aga olen kasutajaga Nahkpea nõus, sel hooajal ei olegi enda mängu leitud ja see on suur probleem ja küsimärk treeneristaabile.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa arvan, et Zahhovaiko võiks jätkata, on ta Paide tasapisi tippu viinud ja 3. koht oleks vägagi okei saavutus. Samas meenub mullegi Arbaiteri periood Floras ja sealt võiks Paide särtsu juurde saada ja see ründav mängustiil võiks Paidele sobida. Praegu ei pruugiks olla sellel mõtet, sest vaevalt tiitlit enam püüda võimalik on. Kui, siis uuel hooajal, kui peaks väike mahajäämus tekkima liidritest.
Nuff said. Ma ei tea, kas Arbeiter, Frantsev - ükskõik kes, aga kui see klubi tahab edasi jätkata, siis see praegune asfladikate tuleb põhjani välja vahetada.
Meie keskmine fänn on endiselt/ikka ja jälle nimede maagia küüsis - ou Anier fap fap fap, ou Klavan fap fap fap - ou X fap fap fap või schlik schlik schlik. Ei tea, mis te head leidsite selles projektis - varsti kaob nagu kõik säärased klubid nagu Infonet, Jõhvi EP, TVMK, Sadam, Marlekor kes seal meil veel oli...
Arbeiteri töö Soomes ja Kalevis erineb siiski Flora perioodist nagu öö ja päev, huvitav kuulda, et nüüd hakkab Paide, kui sinna Arbeiter tuleb 100:0 võitma. Kes selles tallinna Paides väravaid lööma hakkab?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKüll aga olen kasutajaga Nahkpea nõus, sel hooajal ei olegi enda mängu leitud ja see on suur probleem ja küsimärk treeneristaabile.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa arvan, et Zahhovaiko võiks jätkata, on ta Paide tasapisi tippu viinud ja 3. koht oleks vägagi okei saavutus. Samas meenub mullegi Arbaiteri periood Floras ja sealt võiks Paide särtsu juurde saada ja see ründav mängustiil võiks Paidele sobida. Praegu ei pruugiks olla sellel mõtet, sest vaevalt tiitlit enam püüda võimalik on. Kui, siis uuel hooajal, kui peaks väike mahajäämus tekkima liidritest.
Paidel selgelt sein ette tulnud, mängitakse staatilist ainult individuaalsele meisterlikkusele põhinevat jalgpalli. Kolmas koht ei ole ehk katastroof, aga lisaks kohale on Paidele oluline ka, et legionäärid säraksid, et neid edasi müüa - ka sellega ei ole kiita. Vb olen result oriented, aga väravatähistused ka kohati nätavad, et seda kollektiivset rõõmu ja ühist hingamist on vähem kui varem.
Ennustan, et kuu aja jooksul peatreener vahetub. Arbeiter oleks küll kihvt, üldiselt vanakooli treeneritesse usku ei ole, aga Betsafe podcasti järgi tundus, et Arbeiter on kõvasti panustanud oma teadmistesse ja hindab Soome teaduspõhist lähenemist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustEi tea, mis te head leidsite selles projektis - varsti kaob nagu kõik säärased klubid nagu Infonet, Jõhvi EP, TVMK, Sadam, Marlekor kes seal meil veel oli...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar