Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hooaja lõppfaasis jäi kõrvu üks Kesküla kommentaar poolajal, mis oli stiilis, et tema isikliku arvamuse kohaselt võiks teha nii, aga eks vaatab, mis peatreener otsustab. Toona juba mõtlesin, et kas seda võib tõlgendada selliselt, et Paide treeneritepingil päris ühist hingamist ei ole või oli lihtsalt veidi ebaõnnestunud väljaütlemine ja toimub ikkagi tavaline tööprotsess, kus lihtsalt lõplik sõna jääb peatreenerile.
Või siis on olukord veel lihtsam ja lihtsalt saigi üks periood läbi. Ilma igasugust siseinfot teadmata, Nõmme Kalju peatreeneriks?
„Pere on pidanud minu karjääri tõttu palju ohverdama ja Eestis olles tahaksin neile seda panust veidikegi tagasi anda. Nende mustrite ringitegemine pole aga alati lihtne,“ tunnistab kolme lapse isa ja endine tippjalgpallur Ragnar Klavan.
Oot ma midagi maha maganud? Ongi ametlikult lõpetanud? Või mõeldakse selle all Eestis liigas mängimist?
See on täisjura. Paar aastat tagasi tehti twitteris fake-uudis tema kohta, et Liverpool ja Barcelona olla huvitatud temast. Pealegi, 19-aastasena peaks ta juba ammu Paides sellise huvi jaoks põhimees olema, aga tal pole ühtegi ML mängu esinduse eest.
"Ragnariga vestlesin ma viimati hooaja lõpetamisel ning vähemalt tol hetkel viitasid kõik märgid ja signaalid sellele, et ta ei pruugi uuel hooajal jätkata," ütles Voolaid Soccernet.ee-le.
Kommentaar