Vaata seal seda lõppu, ma ei saa aru kes peatreener on.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitustVaata seal seda lõppu, ma ei saa aru kes peatreener on.
Kommentaar
-
Pepik mitte, tema temperamenditüüp seda ei luba, aga teistes klubides on see tavaline
manchester-city-v-manchester-united-emirates-fa-cup-final.jpg?s=1024x1024&w=gi&k=20&c=2YZMscNuwjPfSDmVAFBCTYPIbLVc9yyR6lbNzUNVE0I=.jpg
Another crucial role of assistant managers is that they often act as a bridge between the coaching staff and players. They maintain open lines of communication, providing support and guidance to playersGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustPepik mitte, tema temperamenditüüp seda ei luba, aga teistes klubides on see tavaline
manchester-city-v-manchester-united-emirates-fa-cup-final.jpg?s=1024x1024&w=gi&k=20&c=2YZMscNuwjPfSDmVAFBCTYPIbLVc9yyR6lbNzUNVE0I=.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitust
Me räägime spordidirektorist
Teed praegu mingist pseudoprobleemist elevanti. Paidel on muid muresid kui see, et riietusruumis ilmselt austatud ja mängijatega hästi läbi saav spordidirektor vahel sõna võtab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Calma7 Vaata postitust
Spordidirektori roll ei ole Eesti klubides kivisse raiutud nagu seda on maailma tippklubides. Muidugi oleneb ka individuaalist, aga see on täiesti tavaline, et Eesti klubis spordidirektor on tihedalt riietusruumi ja treeningutega seotud, mitte ei istu 24/7 oma kontoris arvuti taga.
Teed praegu mingist pseudoprobleemist elevanti. Paidel on muid muresid kui see, et riietusruumis ilmselt austatud ja mängijatega hästi läbi saav spordidirektor vahel sõna võtab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustEesti jalka tulevikku on raske ehitada nii:
Jüri Saar: Paides oli minu viga ilmselt see, et hakkasin liiga palju nõudma. Nad ei olnud harjunud niimoodi trenni tegema ja pingutama, aegamööda hakkasid mängijad ära kaduma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustPohhui kas naised või lapsed või kesiganes + isegi ainult jalgpall ei ole teema, vaid tippsporti üleüldiselt niimoodi ju teha ei saa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar