Eks see kiire või mitte kiire tegutsemine oleneb ka sellest mis faasis hooaeg on ja palju mängus on. Selge oli aga see et selline mängupilt tiitlile ei vii. Tõenäoliselt võeti arvesse ka mängijate tagasisidet. Aajade loogiline käik.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
-
Minu jaoks on Vassiljev üks sümpaatsemaid treenereid üldse. Paraku jalgpallis loeb lõpuks tulemus ja seda päris sellisel kujul nagu oodati, ei tulnudki. Eks see vallandamine natuke kahe teraga mõõk ole – ühelt poolt arusaadav, teiselt poolt jääb tunne, et võib-olla oleks pidanud rohkem aega andma. Kinky fännina loodan, et kasutab enda võimaluse ära ja lööb peatreenerina läbi. Kamsi puhul aga jääb küll mulje, et ego on ajaga päris suureks kasvanud ja see on hakanud tõsiselt häirima ka jalgpallisaates. Samas jälle sellel positsioonil peadki karm ja ebapopulaarne olema. Ainult Kinky pärast soovin Paidele edu!Jalgpallifänniks ei saadaKommentaar
-
Mängupildi mitte paranemine pikemas plaanis justkui viitab sellele et ei liiguta õige suunas ju, aga kas on seda luksust niimoodi treenereid vahetada tegelikult? Kahtlen.
Kink müüs oma plaani Kams'ile maha ja sai pulti. PRO-licence puudu, seega pikalt vist ei saa jätkata, kuigi kui edukas on, oleks ju tore jätkata.YNWA!Kommentaar
-
Podcastides ikka ja jälle räägitakse "tekkinud TOP4-st" ja eks isegi ju elatud selle mõtteviisiga, aga tänast jama nähes võib julgelt tuurid maha võtta ja tõdeda, et senine kolmik on, kes väärib seal olemist ja tihedat konkureerimist kõrgeimale kohale. Paide tegi taaskord Paidet - masendav mängupilt, Flora oli muidugi väga sümpaatne, aga no kurat... selliselt karikafinaalis alla jääda on ka pehmelt öeldes nadi. Ei näe me kahjuks Paidet Tallinna klubide sisest meistritiitlit murdmas! Ei näinud me seda ajal, kui Anier tippvormis oli ja ei näinud ka siis, kui head leegionärid olid. Järjekordne hooaeg, kus tuleb lihtsalt "ära kannatada", teades, et midagi erilist oodata pole. Näidispoomise näidispoomine unustage ära Kingi näitel, kala mädaneb alati peast!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mängupilt on ok vähemalt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Mulle endale on tundunud, et Paide käib Kaljuga üsna sarnases taktis.Podcastides ikka ja jälle räägitakse "tekkinud TOP4-st" ja eks isegi ju elatud selle mõtteviisiga, aga tänast jama nähes võib julgelt tuurid maha võtta ja tõdeda, et senine kolmik on, kes väärib seal olemist ja tihedat konkureerimist kõrgeimale kohale. Paide tegi taaskord Paidet - masendav mängupilt, Flora oli muidugi väga sümpaatne, aga no kurat... selliselt karikafinaalis alla jääda on ka pehmelt öeldes nadi. Ei näe me kahjuks Paidet Tallinna klubide sisest meistritiitlit murdmas! Ei näinud me seda ajal, kui Anier tippvormis oli ja ei näinud ka siis, kui head leegionärid olid. Järjekordne hooaeg, kus tuleb lihtsalt "ära kannatada", teades, et midagi erilist oodata pole. Näidispoomise näidispoomine unustage ära Kingi näitel, kala mädaneb alati peast!
2025: Paide 4. ja Kalju 3. (kaotus -4p)
2024: Paide 3. ja Kalju 2. (vahe 0p, sama hooaeg muide Flora oli 4.)
2023: Paide 4. ja Kalju 5. (edu +4p, Paide oli samadel punktidel Kaleviga, kes oli 3.)
2022: Paide 3. ja Kalju 4. (vahe 0p)
2021: Paide 3. ja Kalju 4. (edu +17p)
2020: Paide 2. ja Kalju 4. (edu +15p)
2019: Paide 4. ja Kalju 3. (kaotus -3p)
Flora rulli alla jääda ning ajalooliselt kehvale Transile kaotada on muidugi Paide vaatest masendav, aga 2/3 hooajast on veel minna. Tänavu küll võib vabalt juhtuda, et Kalju lõpuks edestab Paidet sarnase eduga nagu Paide edestas Kaljut koroona-aastatel, aga pikemat perioodi vaadates ei tundu mulle, et näiteks Kaljuga võrreldes oldaks vähem n-ö tippsats. Lihtsalt see kõik oleks hetkel väga mõru pill, sest paljudel oli ootus (sh ka mul), et tänavu võiks olla see aasta, kus Paide nopib oma esimese meistritiitli. Küllap siin oli ka mingi annus soovmõtlemist ja mingi osa seda, mida oli kaugelt vaatajatel aasta algul raske ära arvata.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ütleme nii, et peale Baranovi prohmakat oli selline tunne, et siit midagi ei tule ja korralik kannatamine aga tundub, et vähemalt Flora ja Kaljuga suudetakse hetkel ikkagi konkureerida. Huvitav muidugi, et kas Anier ja Ojamaa ei olegi enam põhikoosseisu mängijad.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar