Algselt postitas sulpsu15
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Paide meeskonna tegevjuhi Kaido Ivaski sõnul on järgmise aasta eelarve miinimumsumma 400 000 krooni. «Raha kokku saada on kindlasti raske, kuid õnneks jõudsime tänavu uue varustuse osta ja seda saab ka järgmisel aastal kasutada,» lausus ta.
Meeskonna suurimaks sponsoriks ongi Paide linn, möödunud hooajal toetati klubi 130 000 krooniga. Arvestatava osa eelarvest kannab ka suursponsor Tafrex.
E. tafrix ikkagi peaks olema
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustmillepärast peaks ML 09 ja ML 06 erinema teineteisest?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
nojah on selle raha kuidas on, aga nagu mina teiste jutust siin olen arusaanud, siis Paides enamus jätkavadki amatööridena, ehk siis palgata? sel juhul ei saagi seda eelarve suurust väga teistega võrrelda (kalju ju plaanib täisprof. meeskonda) :P aga see nime värk mulle ei sümpatiseeri...ei sa aru miks ei võiks olla lihtsalt FC Paide Linnameeskond vms...nimi peaks aitama luua klubil oma identiteeti...ja seda ei tohiks nii ükskõik suvana võtta...et kui tuleb keegi sponsor viskab veits pappi ja ongi ala "Kalev Cramo Kohuke"
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustmillepärast peaks ML 09 ja ML 06 erinema teineteisest?
Kommentaar
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustnojah on selle raha kuidas on, aga nagu mina teiste jutust siin olen arusaanud, siis Paides enamus jätkavadki amatööridena, ehk siis palgata? sel juhul ei saagi seda eelarve suurust väga teistega võrrelda (kalju ju plaanib täisprof. meeskonda) :P aga see nime värk mulle ei sümpatiseeri...ei sa aru miks ei võiks olla lihtsalt FC Paide Linnameeskond vms...nimi peaks aitama luua klubil oma identiteeti...ja seda ei tohiks nii ükskõik suvana võtta...et kui tuleb keegi sponsor viskab veits pappi ja ongi ala "Kalev Cramo Kohuke"
Ärge selle eelarve pärast nii palju muretsege, ehki on rasked ajad küll see eelarve piisavalt mahukas saab, et kõik Paide vajadused katab (loe: jääb liigasse püsima).
Kommentaar
-
Algselt postitas Õhtujuht Vaata postitustKams on Gert
Ojamaa on Henrik
jne
jne
jneI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar