Hea tulemus tabeli ülemise otsa satsi vastu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Ilmselt olen paha inimene, et selle nõnda välja toon või sarnasust näen, aga millegipärast tabasin end veidi deja-vu tundelt, kui mõtlen Paide tänavuse hooaja ja Häberli eelse koondisejalka peale. Sõna 'protsess' käib artiklist läbi 6 korda + Lätil-Leedul on 'kinnisidee' võita Balti turniir + muudki.
ÕL (12.2019, Voolaid ja lepingu pikendamine)
Aivar Pohlak: sakslased ütlesid meile, et oma filosoofialt oleme Euroopa TOP 10 koondis
Ma arvan, et Karelil on Eesti vutitreeneritest kõige raskem koorem kanda. Pikalt sai treenerite koolitamise juhtohje hoitud ning erinevate koondistega näppude vahele just palju ei jäänud. Kui seis kehv, siis rahvale meeldib, kui saab kellegi suunas näpuga näidata. Iseasi kui õiglane see alati on, kui vaid üks mees tanki jääb. Pärnul küll piisas treeneri vahetusest, aga pole päris kindel, et kas Paide suurim pidur samas kohas on. Raske uskuda, et Paide trennis selliste veidrustega tegeletaks nagu Vaprus Kalašņikovsi juhtimisel.
Isiklikult aga usun, ilma siseasju teadmata, et päris nii lootusetult tuksis ka lood pole, kui hetkel välja paistab. Vast poleks Veskimäe oma avaldust teinud, kui meeskonna toetust pole.
Kui Voolaidil õnnestuks nüüd hooaja edasises osas kuidagi jänes kübarast välja tõmmata, siis ilmselt oleks see üks äge tuhkatriinu lugu Eesti vutis ja annaks kütet pikaks ajaks. Järgmine laupäev kodus Florat hammustada võiks ju täitsa variant olla rongi pidurdada ja teises suunas veerema saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustIlmselt olen paha inimene, et selle nõnda välja toon või sarnasust näen, aga millegipärast tabasin end veidi deja-vu tundelt, kui mõtlen Paide tänavuse hooaja ja Häberli eelse koondisejalka peale. Sõna 'protsess' käib artiklist läbi 6 korda + Lätil-Leedul on 'kinnisidee' võita Balti turniir + muudki.
ÕL (12.2019, Voolaid ja lepingu pikendamine)
Aivar Pohlak: sakslased ütlesid meile, et oma filosoofialt oleme Euroopa TOP 10 koondis
Ma arvan, et Karelil on Eesti vutitreeneritest kõige raskem koorem kanda. Pikalt sai treenerite koolitamise juhtohje hoitud ning erinevate koondistega näppude vahele just palju ei jäänud. Kui seis kehv, siis rahvale meeldib, kui saab kellegi suunas näpuga näidata. Iseasi kui õiglane see alati on, kui vaid üks mees tanki jääb. Pärnul küll piisas treeneri vahetusest, aga pole päris kindel, et kas Paide suurim pidur samas kohas on. Raske uskuda, et Paide trennis selliste veidrustega tegeletaks nagu Vaprus Kalašņikovsi juhtimisel.
Isiklikult aga usun, ilma siseasju teadmata, et päris nii lootusetult tuksis ka lood pole, kui hetkel välja paistab. Vast poleks Veskimäe oma avaldust teinud, kui meeskonna toetust pole.
Kui Voolaidil õnnestuks nüüd hooaja edasises osas kuidagi jänes kübarast välja tõmmata, siis ilmselt oleks see üks äge tuhkatriinu lugu Eesti vutis ja annaks kütet pikaks ajaks. Järgmine laupäev kodus Florat hammustada võiks ju täitsa variant olla rongi pidurdada ja teises suunas veerema saata.
Also Viidas kedagi ette ka võtnud kunagi?
Kommentaar
-
Algselt postitas godzilla Vaata postitustViidas koguaeg üritab kedagi ette võtta, aga pigem teeb iseendale ära kui vastastele...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Vähemalt üritab ning mängib taas südamega ja see on juba meeletult positiivne ja annab lootust, et asjad liiguvad ehk rööbastele tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Supelman Vaata postitustVeel üks näide, et mees ei tea jalgpallist midagi. Kes ta üldse on selline ja miks ta on jalgpallis peatreeneri ametitkohal?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar