Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kiviõli FC Irbis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas aleh Vaata postitust
    Mees sai vastu pead, esimesel poolajal mangis edasi, loi varava 2-2 ja siis peale vahetust oli varumeeste pingi pikkali, oli paha olla ,kutsusid siis kiirabi.... peale mangu Rakvere meeskonnaga meil on alati 2-3 meest mangust valjas. Ei tea kas teiste meeskondadega Rakvere mangib ka nii musta jalgpalli.....
    huvitaval kombel ei näita EJL mitteametlik protokoll ühtegi vahetust selles mängus...
    kui hull Ilja olukord?

Kommentaar

Algselt postitas dobermann Vaata postitust
      huvitaval kombel ei näita EJL mitteametlik protokoll ühtegi vahetust selles mängus...
      kui hull Ilja olukord?
      Iljal on koik ok ,aga teise varava loi hoopis Sergei Burov tema oligi mees kes vastu pead sai polvega...

Kommentaar

Tamme Auto rikkus reglementi ja sai 0:2 kaotuse asemel Levadialt -:2 kaotuse. Õhtul hiljem ehk pikemalt.

Kommentaar

Ei tea kelle juurde ma pean poorduma? Tamme Auto meeskonna nimekirjas on tehtud viga, meil ei ole meest perekonna nimega Strakoff, oige nimi on Starkopf.

Kommentaar

Ei tea kelle juurde ma pean poorduma? Tamme Auto meeskonna nimekirjas on tehtud viga, meil ei ole meest perekonna nimega Strakoff, oige nimi on Starkopf.
            Korras. Esiliiga koosseisudes on ilmselt veel palju segadusi, loodetavasti saame suve jooksul kõik korda.
            Last edited by mazz; 25.07.08, 18:41.

Kommentaar

juuli lõppedes saab EJL-st värsked nimekirjad ju võtta. lihtne

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                Korras. Esiliiga koosseisudes on ilmselt veel palju segadusi, loodetavasti saame suve jooksul kõik korda.
                eesti suvi alles hakkas

Kommentaar

suur tänu teile!!!

Kommentaar

Oskab keegi öelda kus klubides on Tõnis Starkopf eelnevalt mänginud?
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Eelmine aasta lõi III liigas Maardu Esteve eest 43 väravat

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                        Eelmine aasta lõi III liigas Maardu Esteve eest 43 väravat

Vaevalt, et Esteve ta esimene klubi oli.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Saada talle PM, kui mees ennast ise avalikult kiita ei soovi

Kommentaar

neti.ee
                            vaata sealt

Kommentaar

Kommentaar

Mis kasu on kodulehest kui seda pole juba kiviajast saati uuendatud?
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X