Kõigest saan aru,et Pärnu Kalev ja Viljandi Kalev ja Tartu Kalev j.n.e. Ma ise ka eluaeg spordiühing Kalev liige olnud aga sellisest nagu Sillamäe Kalev ei ole midagi teadnud,igaljuhul nagu teiste eesti linnade Kalevid nad spordiühing Kalevi ridadesse ei kuulu ja siis on väga nõme Kalevi nime kasutada. Neil on ka oma logo, mis ei näita,et neil õige Kaleviga midagi pistmist oleks. minu arust ikkagi liba Kalev! Ma arvan,et õigem oleks neil võtta nimeks ikka Torpeedo, Dünomo või Zarja,näiteks.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
mis klubile hoiad pöialt
Collapse
X
-
Mitte küll igavesti aga nüüd tuleb siiski välja,et on võetud jah, spordiühing Kalev nimestikku Sillamäe spordiliit Kalev,24.mai 2004 aastal.Sorry,tunnistan oma viga.Aga miks nad Kalevi logo ei tunnista? Ma arvan siiski,et enam neid miski ei seo spordiühing Kaleviga,peale sellest ajast päranduseks saadud nimega.
Kommentaar
-
Eks nad varem mängisid lihtsalt Sillamäe Kalevi nime all, juba ilmselt 40 aastat.Algselt postitas joosep2 Vaata postitustMitte küll igavesti aga nüüd tuleb siiski välja,et on võetud jah, spordiühing Kalev nimestikku Sillamäe spordiliit Kalev,24.mai 2004 aastal.Sorry,tunnistan oma viga.Aga miks nad Kalevi logo ei tunnista? Ma arvan siiski,et enam neid miski ei seo spordiühing Kaleviga,peale sellest ajast päranduseks saadud nimega.
Mingil ajal vist ei olnud Kalevi nimega, ilmselt sajandivahetuse paiku.
Kommentaar
-
aga ehk on hoopis tallinna kalev "liba kalev", sa selle peale pole mõelnud?Algselt postitas joosep2 Vaata postitustMitte küll igavesti aga nüüd tuleb siiski välja,et on võetud jah, spordiühing Kalev nimestikku Sillamäe spordiliit Kalev,24.mai 2004 aastal.Sorry,tunnistan oma viga.Aga miks nad Kalevi logo ei tunnista? Ma arvan siiski,et enam neid miski ei seo spordiühing Kaleviga,peale sellest ajast päranduseks saadud nimega.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
kahju on tõesti sellest et on olemas selline klubi nagu sillamäe kalev minumeelest tuleks sillamäe kalevile panna nimeks lihtsal FC sillamäe.Algselt postitas joosep2 Vaata postitustHoiame pöialt hoiame,kindlasti Tallinna Kalevile! Üks arusaamatu asi on veel.Kuidas saab olla sellise nimega klubi nagu Sillamäe Kalev? Kalev on teatavasti elupäevad olnud üleeestiline spordiühing ja Sillamäe Kalev sinna ei kuulu.On veel korvpallis praegu Kalev/Gramo,kuid see on selgelt väljaöeldud,et nimi on antud peasposorite kommivabriku ja ehitusettevõtte järgi.Kuid lihtsalt teise juba ammu tegutseva klubi nime ei tohiks minu teada ka seaduse järgi lihtsalt niisama omistada.
Kommentaar
-
aga nüüd on ajad muutunud ja õige kalev on nüüd tallinna kalev.Algselt postitas urmar Vaata postitustSillamäe on hoidnud jalgpallis kogu vene aja üleval Kalevi nime. Ajal, mil Tallinna Kalev mängis vaid võrk ja korvpalli. vahelduva eduga mängisid vutti Rakvere, Pärnu ja ehk veel mingid Kalevid, aga Sillamäe oli ainus järjekindel Kalev!
Kommentaar
-
Miks ta üldse siin on?Algselt postitas LittleGreenDevil Vaata postitustmiks sa ajad üldse sellist juttu ?
Kommentaar
-
või et nii paljud arvavad kohe minuga sama?Algselt postitas joosep2 Vaata postitustSiis võiks arvata,et elx esineb siin rohkem kui mitme nime all.
BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar