Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikamängud 2008/2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

paar remarki.

meediateemal. eelkõige veebi ja kollase meedia ülesanne on ju sisuliselt eraldada terad sõkaldest ja sisse panna ainult sõklad. seda võiks meeles pidada ning neid sõklaid nii vähe kui võimalik neile serveerida.

näiteks meeldis mulle väga selline meedias kajastust leidnud positiivne lugu, kus Flora fännid läksid üheskoos ALeCoq Arenat puhastama. suudaksid fännid ja klubid vaid enam sääraseid lugusid ja uudiseid pakkuda.

võib-olla või õigemini loodetavasti ma eksin mitmes minu välja toodud mitte nii heas punktis. seda näitab aga aeg, kuidas asjad arenevad. järgmine suurem eksam seisab klubifännidel ees suvel, kui toimuvad Meistrite Liiga ja Euroopa Liiga mängud. siis peaks saama reaalse ettekujutuse meie fännide praegusest kvaliteedist ja kvantiteedist.

sisuliselt võiks ju selle teemalise jutuajamise üle kolida publiku juurdekasvu teemasse

Kommentaar

Algselt postitas Kebab Vaata postitust
      Ametlik koduleht annab , et mängu vaatas 3000 inimest.
      http://www.basket.ee/index.php?mid=6...gid=2009001215
      Eks nii neid numbreid suurendataksegi, tuleb välja, sest Rocki ametnikud on nõus, et rahvast oli vähe.

Kommentaar

Meesmuiste, kas tegid viletsa oopuse, et koguaeg ennast selgitama pead? Või kuidas? Mäletad küll, miks seda küsin.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Meesmuiste, kas tegid viletsa oopuse, et koguaeg ennast selgitama pead? Või kuidas? Mäletad küll, miks seda küsin.
          mäletan mäletan hea tähelepanek

võib olla ei olnud tõesti esimeses sõnavõtus kõigi jaoks selge, et laias laastus olin ma positiivselt häälestunud ja et hinge kraapisid vaid paar väikest seika, mida annaks suhteliselt lihtsalt parandada, et tulevikus sääraseid asju ei oleks. enda meelest olin selge ja hiljem üle lugedes jään ikka enda juurde, et oli selgelt öeldud

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
            mäletan mäletan hea tähelepanek
            pigem siiski ärapanemine.

Kommentaar

Meesmuiste,
              nagu selgub, rääkisime teineteisest lihtsalt suures osas mööda ja väga nagu vasturääkivusi pole. Nagu netis ikka.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                Meesmuiste,
                nagu selgub, rääkisime teineteisest lihtsalt suures osas mööda ja väga nagu vasturääkivusi pole. Nagu netis ikka.
                ju siis.

minu eesmärk oli lihtsalt mõningatele detailidele tähelepanu juhtida. muud midagi.

Kommentaar

Vot see toobki huvitava mõtte, et kui jalgpallis oleksid play-offid, siis saaks finaaliks kokku rohkemgi rahvast kui 3000 inimest. Inimesed tahavad põnevust.
                  On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                  I don’t care what you think of me!
                  Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Kebab Vaata postitust
                    Vot see toobki huvitava mõtte, et kui jalgpallis oleksid play-offid, siis saaks finaaliks kokku rohkemgi rahvast kui 3000 inimest. Inimesed tahavad põnevust.
                    ma siin just mõtlesin, et kas keegi on teinud statistilist analüüsi, kas kossul või jalkal on hooaja peale rohkem pealtvaatajaid. iseenesest oleks see ju põnev ka toetajatele teada (vist?). Lüüa kõikide liiga ja karikamängude (kus osalevad kõige kõrgema liiga klubid) publikuarvud kokku. Et huvitav mis tulemus oleks? sealt edasi võiks muidugi saadava numbri jagada arvutamisse võetud mängude arvuga ja tuleks mihukenegi keskmine. huvitav, et kes keda, kuna suuri masse kossus toob kohale siiski vaid kaks klubi (minu teada).

Kommentaar

ma siin just mõtlesin, et kas keegi on teinud statistilist analüüsi, kas kossul või jalkal on hooaja peale rohkem pealtvaatajaid. iseenesest oleks see ju põnev ka toetajatele teada (vist?). Lüüa kõikide liiga ja karikamängude (kus osalevad kõige kõrgema liiga klubid) publikuarvud kokku. Et huvitav mis tulemus oleks? sealt edasi võiks muidugi saadava numbri jagada arvutamisse võetud mängude arvuga ja tuleks mihukenegi keskmine. huvitav, et kes keda, kuna suuri masse kossus toob kohale siiski vaid kaks klubi (minu teada).
                      samas mingit suvalist ML mängu käib alati vaatamas nii 300-500 inimest, kuid meil käib mingit suvalist kaemas vast mingi alla saja inimese. Fakt.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                        Meesmuiste,

Eelmise hooaja stats oli vist ju siin teemas kuskil olemas, tänavuse hooaja oma peaks kohe selguma.

Kommentaar

seoses korvpalli finaalseeriaga olen isegi mõtteid mõlgutanud finaalseeria mõttekuse üle, kuid olen ikkagi seda meelt, et karikavõistlus on meil olemas - liigakohad tuleb ikkagi punktide järgi jagada.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            samas mingit suvalist ML mängu käib alati vaatamas nii 300-500 inimest, kuid meil käib mingit suvalist kaemas vast mingi alla saja inimese. Fakt.
                            Khmm, julgeks su faktides kahelda. Korvpalli MLis (ma loodan, et sain sinust ikka õigesti aru, et sa MLi all pidasid silmas korvpalli MLi) ei käi kohe kindlasti ALATI 300-500 inimest kohal. Võtame kasvõi viimase kaheksa põhiturniiri vooru tulemused:
                            Kalev vs Kuremaa 50 inimest
                            Cramo vs Pärnu 100
                            Kalev vs Tarvas 100
                            TTÜ vs Pärnu 123
                            Kuremaa vs Rock 75
                            TTÜ vs Rock 300
                            Cramo vs Kalev 127
                            Valga vs Pärnu 150

Kommentaar

Õhtulehe aastatagusest spordiblogist leiab andmed kossu ML 2007/08 hooaja kohta:

1. Tartu Ülikool Rock 1150 (2006/07 hooajal 1122)
                              2. BC Kalev/Cramo 970 (1100)
                              3. Rakvere Tarvas 637 (635)
                              4. KK Pärnu 390 (346)
                              5. Valga Welg 339 (342)
                              6. Tartu Fausto 283 (390)
                              7. Triobet/Dalkia 193 (537)
                              8. TTÜ 180 (165)
                              9. BC Pirita 160 (225)
                              10. Kohila Kraft/Mööbel 96 (212)

Tolle hooaja põhiturniiril vaatas iga mängu keskmiselt 389 pealtvaatajat, hooaeg varem (2006/07) aga 444 inimest.

Allikas: http://www.ohtuleht.ee/spordiblogi/107/

Kommentaar

Algselt postitas mortan Vaata postitust
                                Õhtulehe aastatagusest spordiblogist leiab andmed kossu ML 2007/08 hooaja kohta:

1. Tartu Ülikool Rock 1150 (2006/07 hooajal 1122)
                                2. BC Kalev/Cramo 970 (1100)
                                3. Rakvere Tarvas 637 (635)
                                4. KK Pärnu 390 (346)
                                5. Valga Welg 339 (342)
                                6. Tartu Fausto 283 (390)
                                7. Triobet/Dalkia 193 (537)
                                8. TTÜ 180 (165)
                                9. BC Pirita 160 (225)
                                10. Kohila Kraft/Mööbel 96 (212)

Tolle hooaja põhiturniiril vaatas iga mängu keskmiselt 389 pealtvaatajat, hooaeg varem (2006/07) aga 444 inimest.

Allikas: http://www.ohtuleht.ee/spordiblogi/107/
                                eks need andmed tulevad sellest infost, mida Basket.ee annab. Näiteks I finaali puhul anti 3000, aga tegelt oli 1500, nagu Rocki asjamehed ka kinnitasid.

Mis veel puutub kossu süsteemi, siis kurioosumi moodi on see, et Kalev ja Rock peavad juhul, kui finaalseeria 7 mänguliseks kujuneb hooaja jooksul 17 omavahelist kohtumist. Ülejäänud Eesti klubide vastu vaid 12 kohtumist põhiturniiril + 2 poolfinaalis ja ka 1 karikavõistluste poolfinaalis. Suht kummalised lood tegelikult.

Kommentaar

Working...
                                X