Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikamängud 2008/2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei kohtumine oli täitsa vinks-vonks, lihtsalt ekskoondislaste vastu tehnikas eriti vastu ei saa.

Kommentaar

Kes pilte tahab, siis: http://soccernet.ee/news.php?id=21052

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
        kehv kohtunik!
        Devili süü oli,et FCS väravat ei löönd. Reinuga arutasime,et millal me purjus Devili statalt ära laseme viia(mentidel). Ta häiris kõiki oma oskusega võimalusi mitterealiseerida

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          No mai tea. Olin küll kaine, aga ju siis magasin maha. Eks Devil teab ise täpsemalt.
          no ma ei tea, sellist asja ei saa ju maha magada.

Kommentaar

Usun, et keegi omadest panustas Toompea 10:0 võidu peale. Tunnistage ausalt!

Kommentaar

Peale üht väravat oli küll märgata käesurumist (Evu ja toompea staarründaja Atko Väikmere vahel siis)

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                Peale üht väravat oli küll märgata käesurumist (Evu ja toompea staarründaja Atko Väikmere vahel siis)
                Treener tegi korra vähemalt treenitavale pähe

Kommentaar

ma julgeks väita, et rohkem kui korras. kui ta teisel poolajal minust mööda kõksis siis ma vaatasin küll, et mida kuradit.
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Vaatasin jah, et Atkol täitsa jalad liiguvad veel . Aga ikkagi, Even, sa oled kahtlusalune number üks!

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                      Vaatasin jah, et Atkol täitsa jalad liiguvad veel . Aga ikkagi, Even, sa oled kahtlusalune number üks!

Even peaks jalgpallile rohkem keskenduma mitte lootma, et temast reidikaid tehakse

Kommentaar

pole viga, ma mängisin niigi hästi. ja pildid on ka minust vapustavad.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

mina panin 4 tonni toompea peale, risk õigustas ennast

Kommentaar

Pole hullu Taku, su leping FCS-iga on praeguseks tunniks ka juba lõpetatud.

Kommentaar

kuidas annab olematut asja lõpetada

pealegi.. oli ju jutt, et kui aivar pohlaku vesti nuusutada, siis saab kõik vead andeks...

Kommentaar

Mängijakaart süütati südamerahus koniga.

Kommentaar

Working...
                                X