Algselt postitas Alarikh
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga selle hooaja parim noormängija.
Collapse
X
-
eelmine hooaeg (või oli see üleeelmine? ) hääletasin ka mina Andrejevi poolt. See hooaeg ta siiski pole piisavalt särav olnud, minumeelest. Seega hääl Aksalule (kes veel viimaseid päevi on 23
)
ja urmarikene, Hakola on ok aga Andrejev pole? suht reaalne mees oled!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Ära ürita alati ära panna.Algselt postitas zaz Vaata postitusteelmine hooaeg (või oli see üleeelmine? ) hääletasin ka mina Andrejevi poolt. See hooaeg ta siiski pole piisavalt särav olnud, minumeelest. Seega hääl Aksalule (kes veel viimaseid päevi on 23
)
ja urmarikene, Hakola on ok aga Andrejev pole? suht reaalne mees oled!
Rääkisin koondislastest ja küllap tead sinagi, et Hakola on praegugi Soome U-21 koondislane ja seega ei pretendeeri Eestis koondisesse, aga Andreevi puhul äkki paljud seda ei tea, noored tuulepead, nagu te siin olete, sinagi ju. Ja Andreevi nime võiksite ka korrektselt kirjutama õppida.
Kommentaar
-
Teema nimi: "Meistriliiga selle hooaja parim noormängija." Kus on jutt Eesti koondislastest?Algselt postitas urmar Vaata postitustno siin arvestatakse üldiselt ikka Eesti koondislastega.
Kommentaar
-
18 ja nooremate seas oli hooaja esimese poole sees kindlasti märkimisväärne tegija Edwin Stüf.
U-23 tõmbab aga valiku juba väga laiaks minu jaoks ja otsustada pole pea võimalik. Kindlasti selle vanusepiiranguga Anier TOP 5-te ilmselt ei mahu, kui siis sinna piiri peale... Nooremate hulgas on juba lootust.
Kommentaar
-
Kui Hakola sobib "noormängija" poolest siis olen sinuga nõus -Hakola.Algselt postitas pedroIse pakuksin Hakola. Ta on stabiilselt head mängu näidanud.
Stüfi ka nimetati parimaks ründajaks Tallinna koolide turniiris (2008 a.).Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust18 ja nooremate seas oli hooaja esimese poole sees kindlasti märkimisväärne tegija Edwin Stüf.
Kommentaar
-
Katsu sa ise Vapruses väravaid lüüa, vahest ei saagi palligi mängu jooksul, aga ja see selleks.Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust23?
sel juhul Tarmo Kink!
(Alliku oma 2 väravaga on ikka tõsine äss tema kõrval)
Parim on raudselt Hakola, siin pole kahtlustki, ta üldse Meistriliiga parim mängija.
Kommentaar
-
Lisan, et ta on parem vasak poolkaitsja Eesti jalgpalli ajaloos (pärast 1991).Algselt postitas molbert Vaata postitustParim on raudselt Hakola, siin pole kahtlustki, ta üldse Meistriliiga parim mängija.
Kommentaar
-
kes enne oli siis?Algselt postitas Sats1 Vaata postitustLisan, et ta on parem vasak poolkaitsja Eesti jalgpalli ajaloos (pärast 1991).
Kommentaar
-
Võib olla Valeri Brošin (ex-FC Zenit; NSVL-u A-koondis; JK Zvezda (Eesti NSV ML, 1985 hooaeg). Ta on vasak poolkaitsja aga ma ei tea kas ta mängis meie ML-s vasaku poolkaitsja kohal.Algselt postitas eestimees Vaata postitustkes enne oli siis?
Kommentaar
-
Andrejev on minu jaoks viimased aastad olnud kõige suuremaks pettumuseks üldse - põhimõtteliselt kohe pärast hiilgavat debüüthooaega. Kuigi ta pole eestlane, soovisin meilt kasvanud venda kuskil tipus näha, mis andnuks lootust, et meiegi poisid saaksid korraliku trenni pealt sellega hakkama. Tundus nagu, et potentsiaali jagub. Seni aga karjäär läinud nagu igal teisel noorel ja lootustandval mängijal, kes lõpuks õhku haihtub.Algselt postitas Alarikh Vaata postitustNikita Andrejev.
Selle hooaja parim noor? Võimalik, et Anier, ega neid palju ole. Kalevis oli vist ka üks asjalik ründaja. Üle 21-aastased on juba pensionieas pallurid.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar