Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kihlveopettused - pead hakkavad lendama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fitti Vaata postitust
    Hasartmäng on mäng on meelelahutus nagu iga teinegi. Kui sind huvitab mängu kui sellise definitsioon ja tema roll inimese ajaloos ja kujunemises, siis ma võin sulle ühe vägaväga hea Akadeemia artikli välja otsida.

Mis puutub kultuuri rahastamise skeemidesse, siis see ilmselt väljub juba antud teema kontekstist - AGA ma olen kindel, et ma ei ole ainus, kes sinu alternatiivseid (ja soovitatavalt teostatavaid) ideid tahaksid kuulda.
    Einoh, keelame kõik ära ja asi kolib põranda alla, mis päädib ülima tõenäosusega veelgi suurema ohuga. Ma ei räägi ainult kuritegelikest grupeeringutest - keelame ära mitte ainult teenuse pakkumise, vaid ka selle ostmise. Raha, mis praegu kontrollitud kanaleid kaudu inimesteni jõuab, liigub Kolja taskusse. Lõpuks ei tohi ka sõltlasi abistada, sest nende tegevus on tabu jne. Võib üsna absurdseks minna pakkumiste ja oletustega.
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Keelamine ja reklaamimine on kaks iseasja, nii loll ma ka ei ole, et harsartmänge keelama asuksin.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Jahhimovitš kurtis, et saab 1000 eurot palka, sellest pere ära elatada on raske ja see oli ilmselt üks motivaatoriteks 4000 tuhande euri eest reeturiks hakata.. On mille peale mõelda järgmised 4 kuud töötu olles. Võimalused edaspidi välismaale pääseda - 0, võimalused treeneri või klubitöötaja karjääri pidada - 0! Mis oskused sul veel on mees?

Sellistele toladele võiks mingi oma liiga olla. Parimad pääseksid Reeturite CL finaalturniirile, kus võisteldakse selle üle kes rohkem mängu ära anda saab. Väike vaheldus ikkagist McDonaldsis töötamisele..

Kommentaar

Sillamäel on midagi, mis Transil puudus - fännid! Poponovil tuleb edaspidi ilmselt Sillamäest suure kaarega mööda käia..

Kommentaar

Ühte väga olulist asjaolu ei olegi siin foorumis veel käsitletud, et kõik see toimus rahvuskoondise sinises särgis. 90ndate koondise valiku kriteeriumitele võib küll vastu vaielda, aga ma tahaks näha eestlast, kes on nõus sellise summa eest rahvuskoondise eest meelega kaotama.

Reedene Levadia mäng saab ka põnev olema. Ei ole mingit põhjust arvata, et artiklis nimetatud Podholjuzin sinna juhuslikult sattus.

Kommentaar

Kui nüüd Podholjuzin ja Artjunin peaksid mingi karistuse külge saavad on küll piinlik. Hiljutised koondise debütandid siiski...

Kommentaar

Ma arvan, et kelle süü tõendatud, on juba välja toodud. Artjuninile pakuti võimalust väidetavalt ja Podolhjuzin oli väidetavalt kellegi käpa all. Parim mis teha saavad, on kõik lagedale laotada ja selles osas peaks EJL andma restardi võimaluse. Info eest väiksem karistus. Imo on hetkel kõige tähtsam, et kõik seotud olnud isikud paljastatakse ja karistuste hirmus seda ei tehta kindlasti.

Lehiste ütles ka õigesti, et lapsepõlve tegude eest ei peaks inimese ülejäänud elu ära rikkuma. Nooruses tehakse lollusi ja nendest on vaja õppust võtta ning need lunastada. Kui uuesti teeb, siis ilmselgelt ei saanud aru ei hakka saamagi.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                  Ühte väga olulist asjaolu ei olegi siin foorumis veel käsitletud, et kõik see toimus rahvuskoondise sinises särgis. 90ndate koondise valiku kriteeriumitele võib küll vastu vaielda, aga ma tahaks näha eestlast, kes on nõus sellise summa eest rahvuskoondise eest meelega kaotama.
                  Jah, sest kõik venelased on ju pätid ja vargad ja kõik eestlased illikukud ja äraostmatud!
                  Arvad, et Liivamägi käsi oleks sinimustvalge peale värisema hakanud?
                  kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas realking Vaata postitust

Lehiste ütles ka õigesti, et lapsepõlve tegude eest ei peaks inimese ülejäänud elu ära rikkuma. Nooruses tehakse lollusi ja nendest on vaja õppust võtta ning need lunastada. Kui uuesti teeb, siis ilmselgelt ei saanud aru ei hakka saamagi.
                    Kas nüüd 2 aastat vanu asju võiks kohe kauge lapsepõlve lolluse veaks pidada..
                    Mina mingit halastamise teed ei läheks. Kui on süüdi, siis eluaegne keeld.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust

.
                      see on küll totakas väide, ei ole rahal rahvust, ei ole ka vahet sellel, kes pettuse peale välja läheb. üldisemas plaanis võib vaid kaudseid seoseid näha ehk persse kukkunud integratsiooniga, aga see on teine teema. on ju meil mõni koondislane teinud hullemaidki asju. pealegi ei usu ma eluilmas, et see mängude mõjutamise värk toimub ainult jalgpallis, pigem ainult jalgpallis on jälile saadud ja probleem lagedale toodud. ka teised pallimängud ei ole ilmselgelt puhtad. aga kelle kaela me seal asjad ajame?

Kommentaar

Mina ei poolda resoluutselt eluaegset keeldu. Siin peaks ikka neid juhtumeid väga hoolikalt ja teistest eraldi vaatama. Muidugi on teguviis iseenesest jäle ja me tegelikult ei räägi mingitest puberteediealiste koerustükkidest, aga siiski peaks karistuste määramisel väga ettevaatlik olema.
                        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

justnimelt, esiteks ei ole see vanus mingi lapsepõlv ja teiseks pole see koolimaja sissevisatud aken. aga nõus, sirgelt ja selgelt eluaegne igal juhul pole mõistlik, aga ega seda teed pole ka mindud mu meelest.

Kommentaar

Eesti U-21 koosseis:
                            1. Andrei Veis, FC Viljandi
                            2. Elvis Liivamägi, FC Viljandi
                            3. Joel Indermitte, FC Viljandi
                            4. Sander Sinilaid, FC Viljandi
                            5. Mikk Reintam, JJK Jyvaskylä (Soome)
                            6. Maksim Paponov, JK Sillamäe Kalev
                            7. Mart-Mattis Niinepuu, JK Tallinna Kalev
                            8. Martin Tšegodajev, Nõmme JK Kalju
                            9. Aleksei Jahhimovitš, Tallinna FC Flora
                            10. Rauno Alliku, Tallinna FC Flora
                            11. Mait Toom, Tallinna FC Flora
                            12. Reio Laabus, Tallinna FC Flora
                            13. Meelis Peitre, Tallinna FC Flora
                            14. Artjom Artjunin, Tallinna FC Levadia
                            15. Maksim Podholjuzin, Tallinna FC Levadia
                            16. Andero Pebre, Tallinna FC Levadia
                            17. Siim Tenno, Tartu JK Tammeka
                            18. Mikk Laas, Tartu JK Tammeka
                            19. Kaarel Kiidron, Tartu JK Tammeka
                            20. Kaarel Torop, Tartu JK Tammeka

Toona oli koosseis selline. Juhus, et eestlaste poole ei soovitud/kardeti pöörduda, kuigi kaaspettureid oli vaja? Kuigi Karu ja Liivamägi tegid ka pulli, siis elu on näidanud, et üldjuhul on siiski kahtlusaluste ringis vene nimed, mis muidugi ei tähenda, et kõik venelased on kaabakad, aga neid on kindlasti kergem ära osta. Oli ju ka Sereda väide, miks kaasata Taar, et ta on ju Sillamäelt.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                              see on küll totakas väide, ei ole rahal rahvust, ei ole ka vahet sellel, kes pettuse peale välja läheb. üldisemas plaanis võib vaid kaudseid seoseid näha ehk persse kukkunud integratsiooniga, aga see on teine teema. on ju meil mõni koondislane teinud hullemaidki asju. pealegi ei usu ma eluilmas, et see mängude mõjutamise värk toimub ainult jalgpallis, pigem ainult jalgpallis on jälile saadud ja probleem lagedale toodud. ka teised pallimängud ei ole ilmselgelt puhtad. aga kelle kaela me seal asjad ajame?
                              Eks mõni müüb perekonna ja sõbrad ka raha eest maha. Kodumaa esindamine peaks normaalsele eestlasele olema auasi, aga ju neid väärtusi enam ühiskonnas siis pole.

Kommentaar

ja sa ei leia, et asi ei või olla mitte rahvuses, vaid kehvemas materiaalses kindlustatuses, mis teeb pakkumise ju hulka ahvatlevamaks?

Kommentaar

Working...
                                X