Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Tallinna JK Legion
Collapse
X
-
Ma mängu ise ei näinud, olin sel hetkel sõidus. Aga väravaid vaadates... Noh hinnati pehmelt öeldes oma võimeid üle. See oli väga vajalik kaotus neile ma arvan. Muidu tõusis enesehinnang juba liialt kõrgele mingi hetk.Leave a comment:
-
-
Sellise taktikalise plaaniga polnud mitte midagi muud lootagi. Üks asi on Esiliigas mängida ülikõrge kaitseliiniga, mis vahepeal meenutab 2-7-1 formatsiooni, aga üritada samamoodi ka Transi vastu, kes esimesel võimalusel üritab ka Premium liigas liinide taga oma kiirust ära kasutada. Veidi rumal või siis taotluslik, et meil on pohhui, kuidas vastane mängib ning tuleb enda asjadele kindlaks jääda ning kvaliteedis uuel aastal juurde panna.Leave a comment:
-
Legion on oma punti veelgi täiendanud. Iisraelist on tagasi toodud Stanislav Goldberg ning lisaks ka endine Venemaa noortekoondise ründaja Semen Beliakov.Leave a comment:
-
Eellugu oli see, et mäng üldiselt oli juba esimesel poolajal närviline. Mõlemad meeskonnad olid kergelt ülehäälestunud minu meelest. Lisaks oli Lipin saanud esimesel poolajal sukeldumise eest kollase.
Konkreetse olukorra algust ei näinud, aga seal oli kaks varianti. Lipin polnud rahul, et tema kahjuks viga vilistati või ei olnud rahul, et tema kasuks viga ei vilistatud.Leave a comment:
-
Ellugu tavaline keiss nagu alati: Kohtunik ütles midagi Lipini ema kohta ja Lipin ägestus veits.Leave a comment:
-
Tegu rumal ilmselgelt, aga klubi mõistes suurt muret pole. Pink on pikk ja sisuliselt iga mäng on varus keegi, kes peaks ja võiks tegelikult põhis olla.
E: Oleks muidugi tore teada ka eellugu, mis viis väidetava tõukamiseni.Leave a comment:
-
Lipin vist tänase punase eest saab päris mitu mängu jalga puhata. Tõukas kohtunikku.Leave a comment:
-
Aga seni on see tribüün tulutult stata kõrval parklas vedelenud. Sellele tribkale võiks otstarbe leida.
Kuigi nagu Artjuhhov ütles, et reaalsuses oleks vaja kõik nullist ehitada.
Igati põnev on Legionit jälgida.Leave a comment:
-
Wismaris on olemas ka mingi 100-200 plastiktooliga tribüün ka, mille nad saavad vajadusel välja panna.Leave a comment:
-
Wismari staadionil on hoone küljel varju all istekohad olemas, lisaks kui küsida, siis tuuakse vajadusel pingid välja. Kõik jah istuma seal paraku ei pääse, aga enamust see ei häiri. Kes tahab istekohta, tuleb piisavalt varem kohale ja mõned jälgivad mängu hoopiski sisehalli kõrval murul istudes.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: