Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pärast urmari igat idiootset põhjust ma mõtlen, miks ma olen nii tihedalt seotud siinse jalgpalliga. Nagu näha nii suhtumisest kui sellest, miks jalgpalli mängitakse meil lumehanges.

Ära tule vaatama, kui ei meeldi!

See peakski olema meie liidu slogan.

Kommentaar

Mis kuradi uus ja väga tore koduleht see selline on, kus mitte midagi muuta ei saa?

Kommentaar

Üldiselt olen ma selles asjas kõik ära öelnud.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Üldiselt olen ma selles asjas kõik ära öelnud.
          Väga hea pr eesti jalkale siis ju

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
            Ära tule vaatama, kui ei meeldi!

See peakski olema meie liidu slogan.
            Saadan ka palavad tervitused urmarile ja jalkaliidule uue ja uhke slogani eest

ÄRA TULE VAATAMA, KUI EI MEELDI
            "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Ega enne midagi ei muutu ka, kui liidus vaikselt personal (ning ka president) vahetuma ei hakka. Praegune on puhas klounaad, pole närvi konstruktiivselt kritiseeridagi.

Kommentaar

Väikene isiklik arvamus minult meeskondade motivatsiooni kohapealt meeskondade kaupa.

1 Tallinna FC Levadia: Meestel on iga mäng motivatsiioni, et mängida ja lüüa nii palju väravaid kui vähegi saab. Suurimaks motivaatoriks arvatavasti on soov välismaal leping teenida. Terve hooaja peale on seni vaid mõned üksikud ilu vead sisse tulnud.
                2 JK Sillamäe Kalev: Hooaja eel seatud kõrged eesmärgid ja hetkel tabeli 2. koht. Motivatsiooni puudust on tunda olnud vist ainult mõnes üksikus mängus. Praegune hea tabeli koht aga lisab indu edasi pingutada ning teha kõik endast võimalik, et saada ka Levadia kätte.
                3 Tallinna FC Flora: Peaks olema motivatsiooni tiitel võita aga noortel pole enesekindlust ja vanemad mehed ei suuda leida piisavalt motivatsiooni pingutada enam piisavalt ning tulemuseks on hetkel tabeli 3. koht.
                4 Narva JK Trans: Hooaja eel oli kõrge motivatsioon, mis on hakanud kaduma tasapisi ning tabelis langus jätkub kui ei suudeta ennast kokkuvõtta.
                5 Nõmme JK Kalju: Hooaja parimad mängud on olnud, siis kui otsustavad mängud on ning liigas ollakse seepärast ka ebastabiilsed.
                6 Viljandi JK Tulevik: Motivatsiooni on meeskonnal pingutada aga alateadvuses olev mõte, et kõrgem koht on ebareaalne takistab kõrgematele kohtadele ronida.
                7 FC Kuressaare: Korralik hooaja algus taas ML tõustes, millega on teenitud nn kindel püsima jäämine. Rahulolu hetke kohaga võtab hooa teine pool nende hoogu maha.
                8 Paide Linnameeskond: Motivatsiooni on aga puudub enesekindlus seda realiseerida.
                9 JK Tallinna Kalev: Motivatsiooni leitakse igaks mänguks aga amatööridena pole jaksu võidelda iga mäng proffimeeskondade vastu.
                10 Tartu JK Tammeka: Motivatsioon on iga mäng kõrgel ja iga mänguga tuleb järjest rohkem enesekindlust noortel poistel, et hooaja lõpus võivad üllatada juba ka võitudega mõne proffi tiimi üle.

Kommentaar

Tundub, et täna tulevad suureskoorilised mängud

Kommentaar

Kalju - Paide 10:0, kas ML rekord?
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

tvmk tagus kellelegi kunagi 14, kui ma ei eksi?

Kommentaar

Me saime ka ju millalgi TVMK'lt 10, või ei ?

Kommentaar

Kalju ja Sillamäe Kalevi fännidel küll pidupäev, kuid üldiselt sellised skoorid Meistriliigale just au ei tee.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas VapruseKaru Vaata postitust
                            Me saime ka ju millalgi TVMK'lt 10, või ei ?
                            Kas mitte 10-1?

Kommentaar

Kure sai Floralt kunagi 17-0 (aasta 03 äkki), Miko võib parandada

Kommentaar

ja mitte väike pidupäev ))
                                Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

Working...
                                X