Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tammekaga on korras ! Kahju aga ei suutnud noored tartlased oma ilusat algust jätkata ja eks tegelt seda siiski oligi karta ,et Sillamäe peale rabedat algust saab kogenud treeneri käe all oma mängumasina lõpuks käima.
Oi kuidas oleks tegelikult vaja olnud seda tartlaste üllatuslikku koduvõitu.
Järgmises voorus tuleb meie käest lutt ja ongi paugust liidergrupist ja medalivõimalustest suu puhas.
Huvitav on peale nelja vooru see, et ainukesed punktid mis liider Levadia on kaotanud, on kaotatud tabeli viimasele. Ja tabeli viimane Kuressaare on saanud oma ainukese punkti just tabeli esimeselt. Võta sa nüüd kinni
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
Huvitav on peale nelja vooru see, et ainukesed punktid mis liider Levadia on kaotanud, on kaotatud tabeli viimasele. Ja tabeli viimane Kuressaare on saanud oma ainukese punkti just tabeli esimeselt. Võta sa nüüd kinni
Ja Viljandis täna 50 inimest mängul . No see on ju täiesti absurd noh. Mängigu siis juba Tallinnas ,kelle pärast sinna sõidetakse ma ei saa aru ,kui inimesi ei huvita siis pole ju mõtet sõita. Niikunii sõitsid ju mõlemad meeskonnad sinna kohale. See on nagu mingi pakasuhha , kellele mida tõestatakse ?
Ja Viljandis täna 50 inimest mängul . No see on ju täiesti absurd noh. Mängigu siis juba Tallinnas ,kelle pärast sinna sõidetakse ma ei saa aru ,kui inimesi ei huvita siis pole ju mõtet sõita. Niikunii sõitsid ju mõlemad meeskonnad sinna kohale. See on nagu mingi pakasuhha , kellele mida tõestatakse ?
See ei olnud täna ainult Viljandi probleem ju vaata teiste kohtumiste publiku arve ! Sellise ilmaga oli Viljandi kohta päris hea isegi ... kurb aga tõsi .
Ma võin anda kõik oma säästud ja sms laenu ka veel võtta,et Eesti kohtunikud saaksid hea koolituse ja ei peaks sellist roppust nagu Eesti Meistriliiga kohtunikud korraldavad enam nägema.Tugevad nagu peavad lihtalt nõrkadelt punktid kätte saama, muud moodi nagu ei tohigi olla.
Üks ekstra loeng peaks ka neil olema: ERAPOOLETUSEST!
"Lilleküla kena valge vaibaga kaetud kunstmuruväljakul peetud kohtumine FC Kuressaare ja Nõmme Kalju vahel meenutas vägisi tuntud lastelaulu hanepoegadest. Nimiosas lõdisevad ja õnnetud Nõmme Kalju lõuna-ameeriklased, kelle näoilmeist võis lugeda vägagi suurt mängutahet. Aga mis sa hing sellel valgel libedal platsil pidevalt juurdesadava harjumatu olluse keskel ikka teed?"
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
Ma loeks heameelega hoopis Lootuse ja Transi mängu ülevaadet ,kuna sealt tuli tõeline pauk. See nagu ei olekski osa Eesti jalgpallist ,sest spordiuudistest on sellest vaid muuseas mainitud.
Kommentaar