Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Miks peaks EJL n2iteks Kalevi staadionile valgustuse organiseerima? Selleks, et kergej6stiklased saaksid 88sel trenni teha?
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Miks peaks EJL n2iteks Kalevi staadionile valgustuse organiseerima? Selleks, et kergej6stiklased saaksid 88sel trenni teha?
      mis siis teha? panna klubidele nõue ka valgustuse kohta staadionil? ma muidugi ei tea, võib olla on selline nõue juba olemas koos toitlustamise ja muu asjadega
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas ballack
        kunagi ei ole piisavalt rohkem peaks olema.
        sind kloonida ei anna?
        b-day

Kommentaar

Et häält tegevaid fäne on juba piisavalt?
          vauks,
          et üldiseks sihiks võtamegi nt 300 pealtvaatajat, sh 50 aktiivset fänni ja ole rahul oma fännikultuuriga?
          hõisssa!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
            mis siis teha? panna klubidele nõue ka valgustuse kohta staadionil? ma muidugi ei tea, võib olla on selline nõue juba olemas koos toitlustamise ja muu asjadega
            vahet ju pole, sest ka olemasolevatele nõuetele lastakse kõrge kaarega.

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
              Et häält tegevaid fäne on juba piisavalt?
              vauks,
              et üldiseks sihiks võtamegi nt 300 pealtvaatajat, sh 50 aktiivset fänni ja ole rahul oma fännikultuuriga?
              hõisssa!
              Lõppenud hooajal aktiivsete fännide suhtes ülereageerivalt negatiivse suhtumise näitel võib oletada, et nii mõnegi tegelase arvates on aktiivseid fänne meil isegi liiga palju.
              Loodan, et tulevasel hooajal on tolerantsi ja positiivset suhtumist tõsifännidesse, vastupidiselt möödunud hooajale, piisavalt, et juba staadionile jõudnud fännid sinna ka jääksid ja juhukülastajatest aktiivseid juurde lisanduks.

Kommentaar

No neile, kes välismaal elavad neile ei sobi pühapäev nii hästi.
                Aga jah....pooldan seda arvamust, et juurutada laupäev mängupäevaks ning võimalikult ühel ajal hoida mänguaegu. Mõistagi ei saa pimedas mängida nii kui on mängitud nii Viljandis kui ka Nõmmel. See ei sobi.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                  Vaidleks kohe rõõmuga vastu. Korvpalli näide meil Eestist võtta. Pärnu ja Cramo mängu käis täismaja vaatamas. Pärnu vs Valga Welg suht teine teema kohe. Head etendused on pikalt väljamüüdud, sitta etendust vaatavad ainult näitlejate sugulased.
                  Jah, mingil määral on sul õigus. Ma väljendasin ennast veidi valesti.
                  Ma mõtlesin rohkem enda väite all, et on võimalik ka suurt huvi saavutada ilma tunduva mängutaseme tõusuta. Maailmas on palju riike, kelle publikunumbrid on hoolimata kehvast mängutasemest väga suured. Eestis tugevaid jalgpalli traditsioone pole, seetõttu lähiaastatel publikunumbrite oluliseks tõusuks on vaja tuua jalgpalli rohkem atraktiivsust, muidugi aktraktiivsuse sõltub ka mängjate klassist. Jalgpalli aktraktiivseks muutmine on turunduse töö. Kui vaadata kui väike on Eesti rahvaarv (millest suur osa on üritustel käimise koha pealt üsngi passiivsed venelased), ja kui palju külastatakse kultuuri- ja meelelahutusüritusi, ja ka korvpalli, siis on Eesti jalgpallil potensiaalset turgu küll.
                  Vaata, ma polegi väitnud, et mängjad mõju ei avalda, kuid suurema murrangu tegemiseks peaks ikka mängjate suhtes väga suur muutus toimuma (ka suhtumises), mõndadest kõrgetasemelistest mängjatest ei piisa.
                  Hetkel lihtsalt ei ole veel Eesti Meistriliiga sellisel tasemel, et oleks võimalik sedalaadi võrdust tuua Eesti teatri ja korvpalliga.
                  Teatri näite kohapealt nõus ma ei ole, on vastupidiseid näiteid tuua küll edukate etenduste kohapealt (nt. AHOI). Ja Eesti teatri ja jalgpalli traditsioone arvestades pole mõtet neid võrrelda.
                  Turunduse kohta selgituseks. Mulle tundub, et paljud siinolijad mõistavad turunduse mõistet valesti, turundus ei võrdu reklaamiga. Reklaam on vaid osake turundusest. Kõik see mängude kellaajad, toitlustus mängudel, vaheaegade tegevused jm on turunduse osad. Ka mängjad on osa turundusest.
                  Algselt postitas budulojus
                  kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Ühesõnaga kui mängijad ei too rahvast väljaku äärde, tuleb leida mingi muu moodus selleks. See aasta ma usun nõutakse toitlustamise olemasolu raudse kindlusega juba. Ning mina kui kerge reedeti napsutaja olen yhest kyljest väga rahul ka kell 12 mängu vaatama, saab ilusti edasi juua

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                      Lõppenud hooajal aktiivsete fännide suhtes ülereageerivalt negatiivse suhtumise näitel võib oletada, et nii mõnegi tegelase arvates on aktiivseid fänne meil isegi liiga palju.

Sa yle ei hakka juba saama? Yks vingumine ainult k2ib ainult selle vana teema yle.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

1. FC Flora Tallinn
                        2. FC Tallinna Levadia - Põnev heitlus Floraga tiitli nimel
                        3. Narva Trans - Ratnikovid toovad uue hingamise
                        4. Nõmme Kalju - Paar täiendust aga esikolmikusse veel ei saa
                        5. JK Sillamäe Kalev - Tagantpoolt ohustajaid pole, lõpus väsitakse ja ei õnnestu lõpuni medalikonkurentsis olla.
                        6. JK Tartu Tammeka - piisavalt tugevad, et 6 jääda
                        7. Tallinna Kalev - võitlevad Tulevikuga 7 koha nimel
                        8. Tulevik - Paar Flora meest abis aga jäävad siiski napilt kalevist maha
                        9. Paide - Vajavad väga palju täiendusi, et kõrgemale tõusta
                        10.Kuressaare - Kui meeskond jääb samaks, siis võitlevad Paidega viimase koha nimel

Kommentaar

jalgpallis hetkel "hapukurgi hooaeg" ning puhkused.
                          ootan juba Aastalõputurniiri, siis näeb, kus keda katsetatakse ning arutelud elavnevad.
                          praegu loe siin urmar-pedro vastasseisu ja see pole üldse huvitav

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                            1. FC Flora Tallinn
                            2. FC Tallinna Levadia - Põnev heitlus Floraga tiitli nimel
                            3. Narva Trans - Ratnikovid toovad uue hingamise
                            4. Nõmme Kalju - Paar täiendust aga esikolmikusse veel ei saa
                            5. JK Sillamäe Kalev - Tagantpoolt ohustajaid pole, lõpus väsitakse ja ei õnnestu lõpuni medalikonkurentsis olla.
                            6. JK Tartu Tammeka - piisavalt tugevad, et 6 jääda
                            7. Tallinna Kalev - võitlevad Tulevikuga 7 koha nimel
                            8. Tulevik - Paar Flora meest abis aga jäävad siiski napilt kalevist maha
                            9. Paide - Vajavad väga palju täiendusi, et kõrgemale tõusta
                            10.Kuressaare - Kui meeskond jääb samaks, siis võitlevad Paidega viimase koha nimel
                            Esimesed kuus on reaalne.
                            299195

Kommentaar

[QUOTE=lorenzo;964017]
                              Algselt postitas kindral Vaata postitust
                              Ahjaa....seda tahtsin kah veel öelda, et kui mängud jälle pühapäevale viia, siis oleks see veel pasem variant, sest siis on järgmine päev tööpäev ning jõuad kaugelt mängult tagasi suhteliselt hilja. ]

õigele vutifännile pole ju mingi probleem et järgmine päev on tööpäev. Meistrite liigat ja UEFA karikat mängitakse ka nädala sees ja isegi koondisemängud peetakse kolmapäeviti ja laupäeviti.

Jah, aga mis laevad sõidavad öösel Tallinna ja Helsingi vahet ilma, et peaks laeval ööbima?? Kõik Eesti jalkasõbrad ei ela Eestis.

Kommentaar

[QUOTE=kindral;969622]
                                Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                                Jah, aga mis laevad sõidavad öösel Tallinna ja Helsingi vahet ilma, et peaks laeval ööbima?? Kõik Eesti jalkasõbrad ei ela Eestis.
                                see on juba kergelt endale vasturääkiv lause - kui laev sõidab öösel, siis ei saa kuidagi seal mitte ööbida.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X