Algselt postitas Sir. Nuutu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Esiliiga 2009
Collapse
X
-
....vale lähenemine minu arust....kohtunik andis lõpuvile kohe pärast karistuslöögi sooritamist levadia mängija poolt ja teise löögi sooritas mängija peale lõpuvilet...seega kohtunik käitus õigesti kui ta peale lõpuvilet löödud väravat ei arvestanud...mis puutub koduvile kohta, siis siin pole jälle sul õigus, kuidas muidu seletada teisel poolajal asjaolu, et kohtunik jättis kahel korral kollase kaardi andmata levadia mängijatele....esimene kord mängis levadia kaitsja karistusala joonel sihilikult käega palli (määratud karistuslöögi realiseerimine kiviõli poolt jättis soovida)....teist korda mängis väravavaht käega palli karistusalast väljas ja jälle määras kohtunik ainult karistuslöögi....muidu tuli kohtunik üldjoontes oma tööga toime...Algselt postitas H12 Vaata postitustKiviõlile tõi siiski punkti kohtunik mitte Starkopf. Viimase minuti karistuslöögi lõi Levadia müüri millest tagasipõrkuva palli saatis taha nurka sama vend kes karistuslööki lõi aga kohtunik andis lõpuvile löögiga samal ajal ja väravat ei loetud. Muidu oli ka kerge koduvile minu meelest kiviõlile. Peakohtunik oli siis Boriss Šipunov.
Kommentaar
-
Lootus on lollide lohutusAlgselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitustAga Lootus sureb viimasena!
Kommentaar
-
Kas ma olen pime või milles asi, aga ma ei suuda www.jalgpall.ee üles leida esiliiga mänge reaalajas.
Kommentaar
-
miks sa siis www.fcflora.ee ei vaata mänge reaalajas?Algselt postitas Juveman Vaata postitustKas ma olen pime või milles asi, aga ma ei suuda www.jalgpall.ee üles leida esiliiga mänge reaalajas.
Kommentaar
-
Nüüd kui hakkavad ka Rakverel olema suurel staadionil mängud kohe-kohe, siis võiks orgunnida sinna mingi plakati, kus on kõik suvised mängud!
Rakveres oleks ka kõvasti jalka publikut kui kasvõi vähekenegi reklaami teha. Aga hetkel pole kuskil mitte ühtegi silti ega plakatit! Isegi staika läheduses.. Natuke imelik.
Kommentaar
-
Keskal isegi on. Niipaljukest, et on see punane plakat selle kohta, mis Rakveres sporditeemalist on.(Mingil Spordihalli reklaamtahvlil, teiste vahel) Meistrika mängudki olid kirjas ning loomulikult ka Esiliiga omad. Kui paljud neid ka loevad, ei tea...Algselt postitas aanvaller Vaata postitustNüüd kui hakkavad ka Rakverel olema suurel staadionil mängud kohe-kohe, siis võiks orgunnida sinna mingi plakati, kus on kõik suvised mängud!
Rakveres oleks ka kõvasti jalka publikut kui kasvõi vähekenegi reklaami teha. Aga hetkel pole kuskil mitte ühtegi silti ega plakatit! Isegi staika läheduses.. Natuke imelik.
Kommentaar
-
Täiesti uskumatu. Aga see on Esiliiga.kell 18.45 A. Le Coq Arena I muruväljakul (Asula 4c)
VALGA FC WARRIOR - TALLINNA FC LEVADIA II 0:10 (0:6) HETKESEIS
1.*, 21., 43., 45., 51., 57. Indrek Zelinski, 27., 30., 60., 75. pen. Jaroslav Dmitrijev
* Zelinski lõi 40. sekundil Leitani tribligu lõpetuseks värava
Kommentaar
-
Njah mis teha 0-12 lõppseis,karmAlgselt postitas Saarlane Vaata postitustTäiesti uskumatu. Aga see on Esiliiga.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar