Hahaa, hea plagu reedesel üritusel! Tartu turundajad kütavad mõnuga!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
Klubid võiksid tegelikkuses väga olla huvitatud toimivast Balti Liigast. Esiteks peaks see olema sponsoritele kindlasti atraktiivsem- reklaam ei piirdu ju ainult Eestiga. Sellest võiks olla huvitatud Viasat meediapartnerina, kas siis läbi TV3-de või VSB. Lõppkokkuvõttes ideaalis kui hästi läbi mõelda Balti Liiga formaat ja toimimine, edukalt turundada, peaksid kasu saama ka klubid, eelkõige rahastamisprobleemide lahendamisel, mis võimaldaks tõsta klubide taset, parandada infrastruktuuri ja ka aidata fännid tuua staadionile. Aitaks kaasata rohkem finantse jalgpalli.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMiks see Balti Liiga teema üldse ära lõppes mis paar aastat tagasi veel toimis? Ma pean seda silmas kus iga riigi top 4 (oli vist?) omavahel madistasid.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
The idea is not of having an additional competition, but a Baltic Premier League that would replace each national league.
The Baltic Cup for clubs is defunct as we know it, however, as highlighted a while ago ( not to put another link, just that it's all explained there from myself: http://www.rumodispo.com/news/baltic-premier-league ) there are conflicting interests.
Kommentaar
-
Minu arvates pole lisarahal suurt mingit mõtet, kui sellega ei osata midagi mõistlikku peale hakata. Okei, infrasse ja jalgpallurite preemiatesse/tasudesse läheb raha alati vaja ning nendesse valdkondadesse oskavad ka klubid investeerida, ent Eesti klubide tõelised probleemid on lõpuks mujal ja neid probleeme ei lahenda lõpuks mitte raha, vaid mõtte- ning käte ja jalgade töö, mis peab rahale eelnema. Mitte vastupidi. Ma arvan, et suurem osa PL-i klubisid ei oska praegugi lisandunud või puha tasuta saadaval olevaid turundusvõimalusi ära kasutada, saati siis veel midagi veel keerulisemat.
Kommentaar
-
Algselt postitas mortan Vaata postitustMinu arvates pole lisarahal suurt mingit mõtet, kui sellega ei osata midagi mõistlikku peale hakata. Okei, infrasse ja jalgpallurite preemiatesse/tasudesse läheb raha alati vaja ning nendesse valdkondadesse oskavad ka klubid investeerida, ent Eesti klubide tõelised probleemid on lõpuks mujal ja neid probleeme ei lahenda lõpuks mitte raha, vaid mõtte- ning käte ja jalgade töö, mis peab rahale eelnema. Mitte vastupidi. Ma arvan, et suurem osa PL-i klubisid ei oska praegugi lisandunud või puha tasuta saadaval olevaid turundusvõimalusi ära kasutada, saati siis veel midagi veel keerulisemat.
Kommentaar
-
Algselt postitas mortan Vaata postitustMinu arvates pole lisarahal suurt mingit mõtet, kui sellega ei osata midagi mõistlikku peale hakata. Okei, infrasse ja jalgpallurite preemiatesse/tasudesse läheb raha alati vaja ning nendesse valdkondadesse oskavad ka klubid investeerida, ent Eesti klubide tõelised probleemid on lõpuks mujal ja neid probleeme ei lahenda lõpuks mitte raha, vaid mõtte- ning käte ja jalgade töö, mis peab rahale eelnema. Mitte vastupidi. Ma arvan, et suurem osa PL-i klubisid ei oska praegugi lisandunud või puha tasuta saadaval olevaid turundusvõimalusi ära kasutada, saati siis veel midagi veel keerulisemat.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas mortan Vaata postitustOkei, infrasse ja jalgpallurite preemiatesse/tasudesse läheb raha alati vaja ning nendesse valdkondadesse oskavad ka klubid investeerida.
Algselt postitas mortan Vaata postitustEesti klubide tõelised probleemid on lõpuks mujal ja neid probleeme ei lahenda lõpuks mitte raha, vaid mõtte- ning käte ja jalgade töö, mis peab rahale eelnema.
Minu jaoks on need küsimused, millele vastamiseks peab kõigepealt laduma klubi sees mingi ideoloogilise või filosoofilise vundamendi, mille peale siis ehitada. Võib-olla saab klubi omanik/juht suurema raha eest palgata inimesed, kes talle need asjad siis tagantjärgi välja mõtlevad. Loogilisem näib aga kui klubi igal tasandil on inimesi, kes seda asja üheskoos step-by-step teevad. Siit ka minu mure, et Eesti tippliigades seda liiga palju just ei tehta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustIt seems in Lithuania they have the same kind of discussions over official numbers and video pictures of attendance.
https://twitter.com/PauliusCubera/st...18154190356480
Kommentaar
-
Algselt postitas Karter Vaata postitustIt's just too warm sitting in the sun so everybody sat in the shade - 1400 people or so.
Kommentaar
-
Numbrid on küll kurvastavalt madalad, aga mina vaataksin asju ka kontekstis - kui Floral on sama ebasoodsates ilmaoludes või kontekstis üle kahe korra rohkem publikut kui samal ajal Kadriorus Levadial või kolm korda rohkem publikut kui õhtul Infonetil, siis see näitab ikkagi, et Flora on mingeid asju teinud vähemalt kaks korda paremini kui nimetatud teised klubid. Ja pikas perspektiivis on see tähtis. Teisipidi - kui teised nimetatud klubid ka heas ja halvas siis sama palju panustaksid, kasvaks pikas perspektiivis muuhulgas ka vihmase ilmaga staadionil käijate arv.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar