Algselt postitas Aadu&co
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustEeldatavalt enamus inimesi siiski pärast jalkamängu vaatamist tervet päeva taastumiseks ei vaja.RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustVähemalt Tallinnas peaksid ühe vooru mängud toimuma kindlasti erinevatel päevadel.
Näiteks eile oli Arenal mitmeid huvilisi, keda muidu näeb peamiselt Hiiul. Kuna seal samal päeval mängu polnud, siis külastasid nad A. Le Coqi.
Või siis erinevatel kellaaegadel vähemalt.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustEeldatavalt enamus inimesi siiski pärast jalkamängu vaatamist tervet päeva taastumiseks ei vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustOleks meil selliseid fänne hulgim, kes igat mängu täiega ja mönuga võtavad, siis saaks vähemalt fännitribüünid õige varsti pilgeni täisInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEt siis küljetribkadel ei saa mängu tiega ja mõnuga võtta? Sellise suhtumise juures jäävad küljetribkad kuni maailma lõpuni tühjaks.
Meedia kohapealt on kindel, et kuna pühapäeval ajalehed ei ilmu, siis laupäevased mängud jäävad tahes-tahtmata värskemate uudiste varju.
Kui on põhjust kajastada pühapäevaseid mänge, siis kajastatakse kindlasti ka laupäevaseid, mängud reede-laupäeva-pühapäeva peale hajutada oleks bro.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKüljetribüünid jäävad maailma lõpuni tühjaks kui fännitribüünid jäävad hõredaks ja mängule lisaväärtusena atraktiivset vutiatmosfääri juurde ei anna ning õhkkonna eest ei hoolitse.
Igatahes Haledal Kokal on Flora mängude aegu külgedel rohkem rahvast kui nn. fännikal. Seega loogiliselt järeldades saavad kületribüünid ennem puupüsti täis kui "fännikas".Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustIgatahes Haledal Kokal on Flora mängude aegu külgedel rohkem rahvast kui nn. fännikal. Seega loogiliselt järeldades saavad kületribüünid ennem puupüsti täis kui "fännikas".
Paraku hillitsetum küljetribüünikas ei tõsta fännitribüüni eelistavate arvu, atraktiivsusele panustav fännitribüüni ultrafännkond küljetribüüni eelistatavate hulka aga küll.
Fanaatikud, äärmuslased, artistid, hardcore fännid on alati vähemus, nemad aga loovad õhkkonna, et passiivsemates huvi tekitada ja käima tõmmata.
Kommentaar
-
Senikaua kuni meistriliigas mängivad meeskonnad, kes ausat mängu ei harrasta, on kogu selle jama turundamine ja populariseerimine mõttetu.
Eesti jalgpalli meistriliigas toimuvad kihlveopettused!
Teisipäevasel Eesti jalgpalli meistriliiga mängul Tallinna Flora – Narva Trans viibinud mõtlemisvõimelised inimesed said kinnituse oma mõistuse selguses – koomilisel moel 0:3 kaotuse saanud Narva meeskond oli tõenäoliselt ametis kihlveopettusega.
Ma isegi imestan, et kes see loll tahab Eesti jalgpalli raha matta, kui aususest on siin seisud kaugel. Samad nimed jooksevad aasta-aastalt läbi - Trans on petturite meka, nüüd võib Dugani poisid ka ühte patta panna. Kurb ja kahju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustSenikaua kuni meistriliigas mängivad meeskonnad, kes ausat mängu ei harrasta, on kogu selle jama turundamine ja populariseerimine mõttetu.
Eesti jalgpalli meistriliigas toimuvad kihlveopettused!
Teisipäevasel Eesti jalgpalli meistriliiga mängul Tallinna Flora – Narva Trans viibinud mõtlemisvõimelised inimesed said kinnituse oma mõistuse selguses – koomilisel moel 0:3 kaotuse saanud Narva meeskond oli tõenäoliselt ametis kihlveopettusega.
Ma isegi imestan, et kes see loll tahab Eesti jalgpalli raha matta, kui aususest on siin seisud kaugel. Samad nimed jooksevad aasta-aastalt läbi - Trans on petturite meka, nüüd võib Dugani poisid ka ühte patta panna. Kurb ja kahju.
Kommentaar
-
Trans tuleb maha võtta ja kõik .See on lihtsalt sigadus ja kui EJL sellega võidelda ei suuda siis tuleb EJL-is endas vahetusi teha. Krt kaua sellińe asi võib kesta .Inimesed võitlevad ,et saaks vähegi publikut tribüünidele ja mingi venelaste jõuks Narvast, poolvigaste leedukate ja lätlastega tuleb siia pappi lõikama . Mäng Floraga oli ju täielik klounaad.Vähegi jalkast aru sav inimene nägi ,mis toimus.
Narva kohe maha võtta ja Ajaxile viimane hoiatus.FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar