Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kuidas te kurat Mario jutust aru ei saanud, et kedagi ei huvita see klubide ja numbrite järjestikune lappimine, kui see põhineb oma suval ja vahvatel meeleoludel.
A kes on hooaja suurim väravalööja?
Enim värvaid ühes mängus lööv mängija?
Enim kaarte teeninud mängija?
Enim mänguminuteid koguv mängija?
Jne.
Pange kõik need pihta ja kes enne hooaja algust 4st 4 pihta saab ja ära arvab, teen hooaja lõpul kuuspaki välja.
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
A kes on hooaja suurim väravalööja?
Enim värvaid ühes mängus lööv mängija?
Enim kaarte teeninud mängija?
Enim mänguminuteid koguv mängija?
Jne.
Pange kõik need pihta ja kes enne hooaja algust 4st 4 pihta saab ja ära arvab, teen hooaja lõpul kuuspaki välja.
Mina jälle panen 3000 eek sularaha välja sellele kes toob härra Piksenoole kapist välja, lisab siia tema pildi, emaili ja telefoni numbri Siis saavad lõpuks kõik aru kes need anti kaljud ja foorumihirmud on
Mina jälle panen 3000 eek sularaha välja sellele kes toob härra Piksenoole kapist välja, lisab siia tema pildi, emaili ja telefoni numbri Siis saavad lõpuks kõik aru kes need anti kaljud ja foorumihirmud on
foorumi administratsiooni jaoks ei tohiks see eriti keeruline olla, iseasi on kas sellest huvitatud ollakse.
Sry OT, aga pean ikka vastama
Kahju, et mul enesel on ebaeetiline osaleda. Ma tean neid kõiki andmeid, aga see oleks liiga lihtne 3000 krooni. Las keegi peilib mu postitustest selle välja. Kalju fännid vist peavad väikest vimma mu peale , a mis siis
Mis foorumihirm mina nüüd olen? Pole kedagi hirmutanud. Võib-olla pisut Tallinna Uhkuse kallal õigusega ilkunud. Niiet 3000ne pearaha on tegelt selle eest päris meeldiv kompliment.
Saba nimel,
Piksenool
Algselt postitas alehis
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
Sry OT, aga pean ikka vastama
Kahju, et mul enesel on ebaeetiline osaleda. Ma tean neid kõiki andmeid, aga see oleks liiga lihtne 3000 krooni. Las keegi peilib mu postitustest selle välja. Kalju fännid vist peavad väikest vimma mu peale , a mis siis
Mis foorumihirm mina nüüd olen? Pole kedagi hirmutanud. Võib-olla pisut Tallinna Uhkuse kallal õigusega ilkunud. Niiet 3000ne pearaha on tegelt selle eest päris meeldiv kompliment.
Saba nimel,
Piksenool
Kui sa mängu alustasid, siis tuleb see ka põnevaks ajada
Andke tuld, 3000 EEK ootab võitjat!
Kommentaar