Fc Levadia - Narva Trans tipphetked:
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Videokokkuvõtted, hooaeg 2010
Collapse
X
-
Kaks Tuleviku väravat said linti. Sorry, vastaste väravaid taas pole
Sajebiiz sööt Tomsonilt ning Kulatšenko 2:0. Kuulake mingi tädi arvamust koondise tänase esituse kohta, ... tuleb nõustuda.
Taska 3:2
Rauno "triblakunn" Tutk
Kuna urmarile koosseise ei antud, siis palun:
Tulevik (edasi-tagasi vahetused):
Ventsel, Sinilaid, Sillaste, Kasterpalu, Astur, Orgla (ründajana!), Munskind, Stüf, Kulatšenko, Tutk, Pärt, Reintam, Taska, Tomson, + keegi (nr. 3) oli veel...
U-19: Meerits, Podholjuzin, Liivamägi, Mets, Kulinitš, Klemmer, Raudsepp, Goldberg, Tamm, Mööl, Rättel.
vahetusest: Niinepuu, Baranov, Indermitte, Ustaal, Aasmäe, Leht, Elhi, Knjazev
Kommentaar
-
Eks ma siis kasutan lahkelt pakutut ära.Algselt postitas sosku Vaata postitustKaks Tuleviku väravat said linti. Sorry, vastaste väravaid taas pole
Sajebiiz sööt Tomsonilt ning Kulatenko 2:0. Kuulake mingi tädi arvamust koondise tänase esituse kohta, ... tuleb nõustuda.
Taska 3:2
Rauno "triblakunn" Tutk
Kuna urmarile koosseise ei antud, siis palun:
Tulevik (edasi-tagasi vahetused):
Ventsel, Sinilaid, Sillaste, Kasterpalu, Astur, Orgla (ründajana!), Munskind, Stüf, Kulatenko, Tutk, Pärt, Reintam, Taska, Tomson, + keegi (nr. 3) oli veel...
U-19: Meerits, Podholjuzin, Liivamägi, Mets, Kulinit, Klemmer, Raudsepp, Goldberg, Tamm, Mööl, Rättel.
vahetusest: Niinepuu, Baranov, Indermitte, Ustaal, Aasmäe, Leht, Elhi, Knjazev
Kommentaar
-
Paistab, et ainult Flora mängud suudavad sõela läbida.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusthttp://www.youtube.com/ejltv
Soovitan seda lehte ikka aegajalt vaadata. Sinna peaks nüüd uusi mänge ilmuma
kuigi mina neid ei tee, aga see pole ka nii oluline 
Kommentaar
-
hmm, viimases videos oli pärast FLO-SIL mängu ka KUR-TAM mäng muidu. ei usu, et FLO mängud ainsana suudavad sõela läbida. pigem arvan, et hetkel lihtsalt juhtund nii, et viimased peald nende omad. natukene tagasi ju ka SIL-LEV mäng jne.Algselt postitas Silla Vaata postitustPaistab, et ainult Flora mängud suudavad sõela läbida.
Kommentaar
-
No kamoon mees!Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusthmm, viimases videos oli pärast FLO-TRA mängu ka KUR-TAM mäng muidu. ei usu, et FLO mängud ainsana suudavad sõela läbida. pigem arvan, et hetkel lihtsalt juhtund nii, et viimased peald nende omad. natukene tagasi ju ka SIL-LEV mäng jne.
Ühtegi Flora vooru pole vahele jäetud, teistelt aga rohkem puudu kui üleval. 11. voor oli viimane kord kui Flora osaluseta liigamäng üles pandi. Aga Flora mängud on juba järgmisel päeval valmis. Juhus?
Kommentaar
-
Algselt postitas UrmoT Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=xyWJeTp_Wgo
0:49 ma ei saa aru KUHU see sillamäe kaitsja läheb oma arvates, lihtsalt astub Monikovil eest ära, tormab hetkeks enda mägija poole, arusaamatu.
Haiseb väga kõvasti tahtlikult eest ära tulemisele et soovitud tulemust saada
Kommentaar
-
No suvel jäi ikka. Siis kui mina neid klippe tegin, ei olnud kordagi sellist asja, et keegi EJLi ülemustest oleks öelnud, et seda ei tee või seda ei tee või seda ei tohi näidata, aga seda peab näitama.Algselt postitas Silla Vaata postitustNo kamoon mees!
Ühtegi Flora vooru pole vahele jäetud, teistelt aga rohkem puudu kui üleval. 11. voor oli viimane kord kui Flora osaluseta liigamäng üles pandi. Aga Flora mängud on juba järgmisel päeval valmis. Juhus?
Eks muidugi igaühel on oma tõde.
Kommentaar
-
hahaha, see teine värav on küll uskumatuAlgselt postitas UrmoT Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=xyWJeTp_Wgo
0:49 ma ei saa aru KUHU see sillamäe kaitsja läheb oma arvates, lihtsalt astub Monikovil eest ära, tormab hetkeks enda mägija poole, arusaamatu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar