Tartu Tammeka
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Millise Meistriliiga klubi fänn oled?
Collapse
X
-
Teise fondiga, sest sa ilmselt hääletasid selle pooltAlgselt postitas maamesilane Vaata postitustMiks Kuressaare nimi teise fonddiga on? vandenõu?
Kommentaar
-
No siis saabus ju aeg, kui tekkis "Parem Tiib" ja see sümpatiseeris Co-le.Algselt postitas Rein Vaata postitustKas sa mitte mõned aastad tagasi Kalju fänn polnud? Ei?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Linnaelu on keerulineAlgselt postitas elx Vaata postitustNo siis saabus ju aeg, kui tekkis "Parem Tiib" ja see sümpatiseeris Co-le.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Pean ennast veidi korrigeerima - meenus, et eelmisel hooajal, kui olin Kalju - Tuleviku mängu vaatamas, tundsin mingil põhjusel head meelt Tuleviku heast esitusest.. aga ju minusugune Vapruse ja Eesti koondise toetaja on lihtsalt harjunud masuohistlikult eeldatavalt nõrgematele kaasa elama ning sealt see ka tuleb.Algselt postitas elx Vaata postitustJätan hääletamata, sest Meistriliigas lemmikuid pole, kuid häid tulemusi ootan Tammekalt ja Kaljult.
Viljandiga on muidugi see lugu ka, et see linn on minu jaoks üks väga meeldiv paik, olgu sellel meeskonnal siis kohalikega side kuidas on.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar