Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Viljandi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ja nii nad jätsidki Viljandi ilma Meistriliigata ...
    kui mina oleksin sealne elanik - kaotaksin vist igasususe huvi
    elada terve hooaeg kaasa, tulla väljalangemisohust kindlalt ja ammu enne hooaja lõppu välja - ning siis kusagil tagatubades otsustatakse et aitab küll
    väga kahju mulkidest igatahes ... nende vastasseisud Kurega võinuks saada samuti omamoodi klassikaks

Kommentaar

Algselt postitas olll Vaata postitust
      elada terve hooaeg kaasa, tulla väljalangemisohust kindlalt ja ammu enne hooaja lõppu välja - ning siis kusagil tagatubades otsustatakse et aitab küll
      väga kahju mulkidest igatahes ... nende vastasseisud Kurega võinuks saada samuti omamoodi klassikaks
      Kas sa räägid päriselt seda? Nagu PÄRISELT? Oh jumal auta.
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kõik see oli pikas perspektiivis Viljandi jalgpallile kasuks, niiet ära vingu

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
          Viljandi jalgpallile pole mingit kasu[0],peale Viljandi meeskonna loobumist ML

Kommentaar

Tulevik on Esiliigas.

Viljandi JK Tulevik - keskmiselt 146 pv.,
            kogu Eesti liigajalgpalli 7. tulemus, eespool Paidet, Narvat, Kuressaaret

FC Viljandi publik - keskmiselt 90 pv.,
            kogu Eesti liigajalgpalli 16. tulemus, tagapool Rakveret, Elvat, Koerut, Pärnut, Kiviõli.

Kommentaar

Tuleviku/FC Viljandi kadumine meistriliigast on minu (ja veel mitmete teiste inimeste) jaoks ääretult traagiline sündmus.Pikki aastaid said kõik kodus ja võõrsil mängud ära vaadatud.Viimati jäid mul 2005 aastal 2 mängu vahele.Eks iga asi saab kunagi otsa.2013.aasta meistrivõistlused võivad minu (ja veel mitmete teiste inimeste) poolest pidamata jääda.pole enam huvi.

Kommentaar

Algselt postitas Art1 Vaata postitust
                Tuleviku/FC Viljandi kadumine meistriliigast on minu (ja veel mitmete teiste inimeste) jaoks ääretult traagiline sündmus.Pikki aastaid said kõik kodus ja võõrsil mängud ära vaadatud.Viimati jäid mul 2005 aastal 2 mängu vahele.Eks iga asi saab kunagi otsa.2013.aasta meistrivõistlused võivad minu (ja veel mitmete teiste inimeste) poolest pidamata jääda.pole enam huvi.
                Inimlikult saan teist väga hästi aru, aga mida? Ma ei ole kunagi suutnud aru saada, kuidas leida motivatsiooni, et toetada ühe klubi järelkasvu, kes iga aasta vahetub ning oli ju teada, et FC Viljandi projekt on väga lühiajaline. Pigem on põhjust just ju rõõmustamiseks, lõpuks ometi teie oma Tulevik, mitte see Flora II Tulevik, on tippjalgpallis sees ning miks mitte ka lähiaastatel kõrgliigas. Igatahes sügav kummardus nende aastate eest, vaevalt Eestis kellelgi midagi sellist vastu panna on!

Ja nüüd Tulevikku Meistriliigasse toetama!

Kommentaar

Kurb lugeda, et pole huvi. Pole huvi oma Viljandi võistkonna vastu, kes saavutas selle, et sai lahti Tallinnast ja Florast ning seda kõike ainult tänu kohalikele aktivistidele, kes juhtivad klubi oma töö kõrvalt ja on suutnud 2 hooajaga klubi esiliigasse viia pluss on koduklubiks mitmetele,mitmetele noortekoondislastele. Kurb, võib-olla inimesed ei saagi selle klubi tähendusest aru saama kui nad pole selles asjad ise rohkem sees. Tõesti Tulevik ei paku veel Meistriliiga jalgpalli aga see ei tähenda, et need mängud pole sama kaasahaaravad, need mängud on isegi kaasahaaravamad, sest tribüünidel on publik, kes seda sellele kõigele reaalselt ka südames ja häälega kaasa elab ja seda sama teeb ka võistkond, kelle jaoks on au esindada 100 jalgpalliklubi mitte, et see tee läbi käia ja äkki siis Florasse saada. Aga see on kõigest minu arvamus...

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                    Kas sa räägid päriselt seda? Nagu PÄRISELT? Oh jumal auta.
                    et mul on kahju et Viljandi jäeti Meistriliiga kohata ? JAH !!!
                    võid nüüd pöörduda abi saamiseks Jumala poole

Kommentaar

Jumal ju ise võttis selle otsuse vastu!
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

viljandi jk tulevik, kes mängib järgmisel aastal esiliigas, ei sobi neile 20le fc viljandi ultrale?

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                          sa loe Art1 postitust, seal on kohaliku jalkahuvilise arusaam täpselt sellisena nagu ma silmas pidasin
                          aga sinu suutlikkus asja üle väheke arutleda piirdubki vist kräunumisega stiilis "ära vingu"

Kommentaar

art1-lt küsiks, et kas sa käisid vaatamas/toetamas fc viljandit, kes sõitis 4 tundi enne mängu tallinnast välja ja esindas nimeliselt viljandit meistriliigas, ainult sellepärast, et tegemist oli meistriliigaga. 15 aastat meistriliigat, millest umbes viimane 10 mängiti suvaliste tallinna jorssidega, on nii pirtsakaks teinud, et enam ei kõlba esiliigasse tõusnud tõelist kohalikku klubi toetada?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                              viljandi jk tulevik, kes mängib järgmisel aastal esiliigas, ei sobi neile 20le fc viljandi ultrale?
                              Eston, kui palju ja kui kaua jutti sa joonud oled, et kolmekordselt nägema oled hakanud?

20 Viljandi ultrat... Wismar, avita.

Kommentaar

seal on ju kõik ultrad. ultravaiksed

Kommentaar

Working...
                                X