teisipäeval peaks ikka klubi kinni olema, mäng oli ju kolmapäeval. amigo ehk lahti, aga holl peaks kinni olema
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Puuma
Collapse
X
-
Ilmselt spioon nägi pallurit laupäeval vastu pühapäeva klubis!Algselt postitas jkj Vaata postitustteisipäeval peaks ikka klubi kinni olema, mäng oli ju kolmapäeval. amigo ehk lahti, aga holl peaks kinni olema
Kommentaar
-
aga siiski mitte võimatu. seega, kui joomas ei näinud, siis ei saa ka joodikuks tembeldada. üldiselt jah, korralik/tõsiselt sportiv jalgpallur peaks õhtul puhkama, mitte öösel ringi hulkuma.Algselt postitas ELauter Vaata postitustJalgpallur kes käib klubis ja ei joo
raske juhtum!
Kommentaar
-
Pühapäeval siis taaskord Tallinna Kalev - FC Puuma kõrgetasemeline mäng tulekul.
Seekord kohtuvad meeskonnad Kalevi Keskstaadionil. Ootame suurt publikuhuvi ja loodame purustada Esiliiga hooaja suurima pealtvaatajate arvu.
Selle juhtumisele saad ka sina kaasa aidata. Broneeri endale sooduspilet siit: JK Tallinna Kalev vs. FC Puuma @ Kalevi Keskstaadion ja kutsu ka enda sõbrad üritusele. Selleks on ürituse alamlehel lihtne õpetus.
Kohtume Keskstaadionil!
Eelmise nädala mängu tagasiside:
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKäisin esimest korda see hooaeg esiliigat vaatamas ja mulje on ikka super. Mõlemad meeskonnad soovisid mängida jalgpalli, mitte nagu ML tagumine ots, et ainult võitluse peale. Oskusi oli täna väljakul rohkem, kui enamustes ML mängudes.
Aga kindlasti pühapäeval kõik kordusmängu vaatama!
Algselt postitas PraS Vaata postitustHooaja esimese kaotus. Mäng oli tasemelt ML vääriline.Algselt postitas Rein Vaata postitustKert Haavistu koondisse!
Kommentaar
-
Ära tule solvama!Algselt postitas levkoi Vaata postitustSai ka täna Puumat vaadatud. Maksimum teine liiga, käitumine neljas liigas.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
ok, aga vähemalt saavad mängida veidi paremal tasemel kui varem. seal ju paar poissi, keda koondisesse võiks kunagi loota (Kauber, Teino, Rump). samas on "tänu" madalamates liigades mängimisele koondise treenerite vaateväljast välja jäänud 1992.a poisid Heintare, Kotka. Väravavaht Suti oli ka kunagi koondises koos Meeritsaga ...
Kommentaar
-
19 ja 20-aastased mängijad ei ole kohe kuidagi enam noored ja et kuskile jõuda, siis peaks vähemalt Meistriliigas olema super tegija, aga tegelikult selles vanuses tuleks juba välismaal tegusid teha. Kui ma omalajal noorteklassis Reali poiste vastu mängisin, siis olin küll kindel, et enamusi neist ootab ees suur tulevik. Ja selles headuses ma praegu kah pigem kahtleksin juba, 13 ja 14 aastastena nad olid väga head ja siis Tiidus oskas kuttidega tööd teha, aga praegu nad on täiesti tavalised jalgpallurid, kelle tase ongi esiliiga või meistriliiga tagumine ots.Algselt postitas jkj Vaata postitustno las harjutavad, nad veel noored, aga samas head, müttavad nats esiliigas või kuskile ML satsi laenule. Neist veel saab asja, kui nad ise ei loobu ja teevad tööd edasi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar