320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustMida Lelov veel tegi, et mängu lõpus minema saadeti? :O
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAllikul on siiski 4 väravat juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas jalgjalgpall Vaata postitustPeale Flora ja Levadia võiks teised klubid ka oma värav+sööt tabeleid pidama hakata, jalkaliit seda ilmselt ei suuda.
Viljandi JK Tulevik
Kommentaar
-
Algselt postitas MRX Vaata postitustTulevik peab samuti arvestust väravasöödu autoritest. Vahekokkuvõtteid teeme mingi ajatagant...
http://www.jktulevik.ee/?tb_match=2473
Kommentaar
-
Algselt postitas jalgjalgpall Vaata postitustRespect MRX Ma pidasin antul hetkel küll silmas meistriliigat, aga hea et sellise initsatiiviga tegelete ja noh, loodan et olete peagi MLis tagasiViljandi JK Tulevik
Kommentaar
-
Algselt postitas jalgjalgpall Vaata postitustPeale Flora ja Levadia võiks teised klubid ka oma värav+sööt tabeleid pidama hakata, jalkaliit seda ilmselt ei suuda.
Algselt postitas MRX Vaata postitustTänud. Tegeleme sellega tänavu esimest hooaega ning võib mainida, et see tekitab mõnusat elevust nii mängijate kui fännide seas. Seega soovitan sellise väikese statistilise ettevõtmisega kõigil tegeleda. Lihtsalt maininThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustVõib-olla ma olen mingi olulise nüansi maha maganud, aga mis ajast Laabus Floras põhikameheks sai?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar